reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z FRANCJI!

Zoe - zajrzałam na profil Kasi aby zobaczyć czy była jakoś aktywna, a tam rzuciły mi się w oczy fotki malucha - to pośledziłam dalej i to Kasi dzidzia :) Mam nadzieję, że się do nas odezwie do wieczora i opisze wszystko, bo dzidzia ma już kilka dni :)

Przynajmniej już się martwić nie musimy o Arekasę i Kasię - następna do wywinięcia takiego numeru to Zoe jesteś Ty - więc pamiętaj aby spakować do torby dla malucha zapasowy telefon z dostępem do Internetu co być nam relacjonować posunięcia z porodówki na bieżąco ;D

reklama
Cześć, dziewczyny :-)
Ale narobiłam sobie zaległości... aż się nie chce czytać, więc nie obrażajcie się jak nie nadrobię :-p. No aż mi miło było jak czytałam te najnowsze posty i co jeszcze mam napisać? 1. września się urodziła Lou (nie czepiajcie się imienia, to historia :-D:-D:-p), baaaardzo duża jest, bo ma 57 cm. Tosia po prostu oszalała, strasznie się cieszy. Jak byłam w szpitalu to na telefonie podczytywałam dwa-trzy posty - uzależnienie od internetu się objawia :-p. Wczoraj dopiero wróciłyśmy do domu, Tosia się ciągle patrzy na siostrę, z oczu jej nie spuszcza :-D. Jeśli chodzi o męża to miałam takie "szczęście", że wyjechał dzień po urodzinach Lou, więc zostałam ze wszystkim sama, ale mała tylko śpi, budzi się co dwie godziny i idzie dalej spać ;-). Tosia to było jej zupełne przeciwieństwo :-D.
Jeszcze się przyczepię do tego wątku "kiedy najlepiej się zdecydować na dziecko?". No to moim zdaniem jeśli i przyszła matka, i przyszły ojciec się na dziecko godzą, i mają zbliżone jakieś kwestie wychowania, to myślę, że nie ma czasu zwlekać. Bo marzenia to zawsze można spełniać, a na dziecko to po jakimś czasie robi się za późno :zawstydzona/y:. Także wg. mnie absolutnie nie ma co zwlekać.
Areaksa, gorące gratulacie, wszystkiego dobrego Tobie i dzidzi ;-):-D.

No to oficjalne Gratulacje Kasiu ! :)

Ja imienia nie mam się zamiaru czepiać, widziałam zdjęcia i same śliczności na forum się pokazują :) Trzymałam kciuki, aby mąż chociaż na poród się załapał. Przykro mi, że już musiał wyjechać, na szczęście chyba masz mamę w pobliżu.
A Tosia toż to prawdziwa starsza zakochana siostra już jest :)

przepraszam ze bedzie chaotycznie ale mam 10min na ubranie siebie syna, danie mu gouter spakowanie torby do peduatry i wyjscie ! o juz 9minut

kasia : OGROMNE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!! Niech dzidzia rosnie zdrowo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zoe : to nie twoja pamiec szwankuje tylko ja nigdy nie wspominalam...chyba ...moze to moja pamiec szwankuje ...;) hahaha

krapyka : no o tym samym problemie mowimy dzieci jak jak ja to mowie , dzieic nadwyrezonych umyslmowo i emocjonalnie ...
ja tez sie nie zgodzilam na przeskoczenie klasy, wiec jak widzisz mam zupelnie identyczne zdanie w tej kwestii co ty...

pozdrawiam dziewczyny lot stres ... 8min... faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :)

♥ :-d ♥

Załączniki

• 20130906_165230.jpg
    20130906_165230.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 28
hej laseczki

KASIA gratki wielkie!!!!!

u nas kolejny dzien szkoly. jak mloda odprowadzilam to wrocilam zjadlam sobie sniadanie (zajac sie czyms co nie...) i wysprzatalam caly dom tak ze moj chlop boi sie nogami chodzic po podlodze....
poszlam po leane na 16. podobno ladnei zjadla obiadek ale siesta....usnela jako ostatnia i pani ja zostawila spaniu prawie do 16H. jak ja zobaczylam to wygladala jak nacpana.... ale zabralam jej goutter do szkoly to po drodze jadla ciasteczka jogurt pila wode -naladowala baterie duracella i biegggggg:) podobno jako jedna z nielicznych nie plakala:)

a ja wieczorem wybywam na impreze -laski z pracy mi robia impre urodzinowa w knajpie:)

reklama
dziulka : przyjemnosci ! ja tez dzis wychodze tyle z eu mnie akurat checi zero.... dopiero wrocilismy od pediatry, cala organizacja sprztanie, dzieic kolacja na glowie a niania bedzie za 50min tu...bieggggg... nawet nie bede miec czasu sie uszykoqac i pôjde jak zmalteretowany zombie... trudno

zoe : piekny :)))

milego wieczoru!

Do góry