reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z FRANCJI!

Ale sobie pospalam :-D u was tez taki upal? co do plam to rowniez nie pomoge. ja wiem tylko jak wosk z ubran usunac jakby ktoras z was kiedys miala potrzebe :-D

reklama
helow:)u nas upal jak szlak.mloda rano u niani a ja troche ogarnelam chate i pojechalam na basen:)) jestem czarna juz :)) kocham slonce:))) jutro leane do szkoly torbe spakowalam juz i pakowalam rano pod nieobecnosc leane i wylam..... jakby ktos mnie widzial to by powiedzial ze yrzucam wlasne dziecko z domu.... jezuuu co za wyrodna matka ze mnie posylac dziecko do szkoly nie??? :)))) MDR

Yasemin tak to ten tyle ze ja robilam przez zwykly recznik papierowy albi chusteczki. uzylam na kurtke i elegancko ani sladu.
moj brzuch dzis na wszystkie strony lata :-D:-D

prawie 22 a u nas 27 stopni.....to juz ostatni tydzien chyba tego ciepla, potem zacznie sie deszcz do czerwca .
W centre bylo chyba nie tak zle bo jak przyszlam po nia to nawet od stolika nie wstala, zawsze to biegla. ekipa sie zmienila nie wszyscy no ale chyba polowa.
co dzis tu tak spokojnie? ja jutro jade do paryza do znajomej. w koncu jakies sklepy zobacze :-D

a ja teraz odpoczywam popijam martini z cytryna na uspokojenie a najchetniej zalalabym pale zeby tylko nie isc jutro tam do tej szkoly..... wyslalabym chlopa ale on przeciez racuje taaaaaaaaaaaaaaaaa..... leane wie ze idzie do szkoly ale ma nastawienie ze tam bedzie rysowac tanczyc spiewac itp...bo tak tez staralam sie przedstawic jej szkole w barwach jak najpozytywniejszych.. jutro dostane tam zawalu chyba.....

Zoe w takim razie zrobię ponowne podejście ze zwykłym ręcznikiem papierowym.
Wow to mówisz, że już kopniaki się zaczęły ??? Chyba ktoś pozazdrościł starszej siostrze pierwszego dnia w szkole :) :) :)

hmmm ja nie wiem co tu się dzieje... jak nie kawy popijacie, to martini oj oj oj ;D :-D Dziulka pij pij - jutro może będzie Ci łatwiej :)

Fakt spokojniej dzisiaj, a szkoda bo ostatni twórczy dzień bardzo mi się podobał i myślałam, że wpisze się na stałe w wieczorne pory - miło było widzieć dużo zielonych kropek ;)

Witam was kochane dziewczyny! :)
Poczytałam trochę, przyznaję "po łebkach" bo się strasznie rozpisałyście. W każdym razie za wszelkie kciuki, słowa otuchy i wszystko inne DZIĘKUJĘ! :tak: Wprowadziłam zamęt i zniknęłam, a to dlatego, że w końcu byłam pewna, że to czas, bo po prostu odeszły mi wody... Ale dotarliśmy jakoś do szpitala, podłączyli mnie do całej aparatury no i poszło. To znaczy nie tak szybko, bo urodziłam o 6.19 31 sierpnia.
Jestem mega szczęśliwa, bo pomimo, że nasz Fabian jest wcześniakiem i urodził się taki petit, petit to jednak wszystko w porządku, dostał tylko witaminki jakieś i dziś wyszliśmy do domu.
Och mam tyle myśli i tyle do napisania, że chyba mogłabym poemat napisać, ale na dziś się ograniczę jednak :happy2:
Jeszcze raz wam wszystkim dziękuję!

arekasa : !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pieknie, slicznie, gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wracaj do sil teraz i buziak dla synka !
ciesze sie ze wszystjko u was Ok !!!

yasemin : macza sie w bolu...u nas tez skandlaicnzy dzien,a le tak skandlaiczny ze slow brak ... boz eco ja za strres przechodze dzis... Wiecie czego sie przypadkiem dowiedzialam... ze od 3 miesiecy ani ja ani dizeic nioe mamy absolutnie zadnego ubezpieczenia socjalnego, nasze carte vitale nie f-cjonuja...a jak to ...? A tak z emaz otworzyl wlasna firme, i jego comptable fiscaliste i cala reszta zajmujaca sie tym czym sie on nie zajmuje tak zorbila z eon mual is cn

cd : tak zrobila z eon mual isc na skladki do ram a my zostac na securité sociale. jakkolwiek to nie usparwiedliwa obiboctwa meza, owa kobieta sie nie zpaytala czy ja mam jakas activité por..; a nie mam, kura doùmowa, nie pracuje ! wiec maz poszedl na ram a ja i dzieci zostalismy be zubezpieceneia i odkrylam to zupelnie przypadkiem!

teraz : zeby byl smieszjniej, skladki firmowe i pdoatki sa wysokie a maz znalazl prace : klient z jego firmy zechcial go zaytrudnic, na co on sie zgodzil, wiec znow nie ram tylko teraz zkontraktem assurance maladie... i znow obled! nie mzoe od razu zmoenic nawet z kontraktem, musi nas dopisac do firmy i w momencie gdy udowodni z ena kontrakcie zarabia mniej niz na firmie, mozemy otworzyc ass maladie ! obled...to juz moja II taka akcja, z pierwszej jakos tudnetki z etak w^prost kolokwialnie powiem : zostalam placac za 2 rozne mutuelle, WY****ANA na ponad 1000 euro :! ( sama amnipunkcja 400 plus usg i reszta..) i teraz znow jakas bajka, placimy sjladki a nie jetselsy ubezpiecznei, to nie na moje nerwy ja kolejnej bitwy z fr sluzba zdrowia nie przetrzymam... ja mam k***a naparwde ochote stad uciekac, i precyzje :; ie tylko ze wzgledu na sluzbe zdrowia, inner rzadowe niespodzianki te znas tego roku spotkaly i juz po prostu nie wydalamy...albo nie tak jak bysmy chcieli, powinni... marre marre marre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Areaksa - Miałam takie przeczucie, że dzisiaj się odezwiesz najdalej jutro. GRTULACJE !!! Nareszcie wieści od Ciebie i to takie miłe ! :) Najważniejsze, że Ty i synek czujecie się dobrze :)

Do góry