reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Ełku lub okolic

hej

U nas będzie razem z nami 13 osób liczę i Nikolę i Kacperka ;-) a dziadkowie Piotrka czyli Nikoli pradziadowe obaj komputerowi jeden ma zamiar zacząć się uczyć bo dostałą komputer a drugi chyba od 3 lat ma i korzysta codziennie no a dziadki i babcie do też korzystają z komputera na co dzień:-)
a pamiątka to chyba największa będzie dla Nikoli
I w końcu dziś chłodniej :tak:

adzia zawsze tak jest że jak sobie coś zaplanujesz to dzieci wtedy jak na złość nie chcą spać

reklama
adzia pychota :tak:

Kacper ma temperaturę i znów go uszy bolą normalnie pięknie aż się chce żyć :wściekła/y::no: wiec już się boję bo będzie w sobotę i tez nie wiem czy iść na 16 do lekarza czy czekać do jutra, laryngolog nam kazała zawsze czekać kilka dni bo niby możne samo przejść ale co ja zrobię z chorym dzieckiem w sobotę czy niedzielę :baffled:

izabell - Dzieciom nie wiadomo czemu choroby zawsze zaczynają się przed weekendem. U nas też zawsze jest problem iść już czy poczekać. Raz pojechaliśmy coprawda w tygogniu, ale po 15 i skierowano nas z przychodni do SORu w szpitalu wojskowym, a tam pierwsze pytanie "czego tu?":wściekła/y: i dostaliśmy, że przychodzimy z gorączkującym dzieckiem i nie chcieli nas słuchać, że mała jest taka niekontaktowa a tego u niej nigdy nie było. Od tamtej pory zawsze jedziemy wcześniej jak później, by nie musieć iść do SORu.:no:

Ja poczekam do jutra bo dziś bym musiał i zdrową Nikolę brać do przychodni a tak jutro pójdę tylko z Kacprem bo łoś rano będzie :tak: w domu wiec posiedzi z Nikolą

Adzia w szpitalach na dyżurze zawsze są chamscy lekarze :dry:

i jak tam KACPEREK? Mam nadzieję że lepiej.

A my dzisiaj byliśmy na rodzinnym pikniku nad śniardwami :) Maleńka szalała jadła równo z nami i wieczorem usnęła mi bez żadnych problemów z tych wrażeń :) póki pogoda - korzystamy :)

A kompot też bym z chęcią zrobiła ale nie jestem wyposażona w zdolności kulinarne wogóle :)

Kompoty to ja się dopiero tutaj nauczylam robić;-). Lepsze takie kompoty dla dzieci jak te wszystkie soki i napoje. A i taniej wychodzi.:tak:

Byliśmy u lekarza i na razie bez antybiotyku a i uszy przestały go boleć i dziś miął tylko stan podgorączkowy

spadam spać żeby jutro nie straszyć na urodzinach

happy_birthday.gif wszystkiego najlepszego super prezentów i zdrówka
przesyła gabrielka dla nikolki

reklama
Cześć dziewczyny! Padam z nóg. Byłam dziś w komisji wyborczej i marzę tylko o spaniu. Co tam u was słychać? Nie odzywacie się.

Do góry