reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Ełku lub okolic

emimonkey fajnie ze się odezwałaś, a twoja Gabrysia to bardzo mądrą dziewczynka u nas jaka na razie króluje tylko tata i jak woła Kacpra to też tata tylko trochę inaczej brzmi ale my wiemy o kogo chodzi a no i pies zwie się emi a psa woła e szkoda tylko mama bardzo rzadko mówi :baffled: a jak tam sprawa z mieszkaniem coś się ruszyło

reklama
no z mieszkaniem to jeszcze nic. Jakieś zainteresowanie było ale ciągle czekamy.
póki co jesteśmy w fazie przygotowań wakacyjnych, już bym najchętniej się wyrwała odpocząć :) P ma dłuuugi urlop to i zaplanować można dwa wyjazdy jeden na południe a drugi na północ Polski ze znajomymi :)
a wy jakie macie plany z dzieciakami? może znacie ciekawe miejsca dla małych dzieci?
izabello na tą odparzoną pupcię to polecam jeszcze spędzanie połowy dnia w basenie. U mnie Gabi non stop jak nie z piaskownicy to do basenu (oczywiście bez pampersika) i tyłeczek nawet czerwony nie jest .

emimonkey my właśnie w wtorek wyjeżdżamy na tydzień nad morze, planujemy aby najwięcej atrakcji mała Kacper już nawet wiem gdzie mu się najbardziej spodoba, są dwa fajne place zabaw jeden w łbie w paku jurajskim a drugi w gdańsku chociaż mamy zajechać po drodze do malborka to tez mu się podobał pomysł chodzenia po zamku :tak:

a wczoraj był debiut i Nikola chlapała się w jeziorze była bardzo zadowolona :tak:

a ta pupa to jednak nie było oparzenie tylko wysypka od trzydniówki i potówki to tez nie były :-p no ale skąd mi to było wiedzieć że to trzydniówka wyglądała jak przy ząbkowaniu temp i rozwolnienie marudzie :tak::zawstydzona/y:
Hehe tak chciałam napisać że Kacper tego nie miła a jednak miał i wszystko zwaliliśmy na antybiotyk że uczulony a było to tak ze miał wysoka temp ja z nim poszłam na pogotowie od razu dostał antybiotyk a po 2 dniach miał wysypkę wiec ja znów do lekarza a ta ze to uczulenie od antybiotyku i odstawiała antybiotyk ale temperatury też już nie miał, jak będę u lekarza to muszę jej to powiedzieć że możliwe ze to nie było uczulenie a jednak trzydniówka i wiek pasuje bo miała coś około roczku :tak:

hejka jestem przyszłą mamą z ełku w sumie już od niedzieli powinnam miec swoja dzidzie przy soboe ale cos mała się spoźnia:wściekła/y: kurna takie upały....jak radzicie sobie dziewczyny z ta pogodą???

Wspolowiec - Witaj!:-) To mam nadzieje, że już szybko urodzisz. Ja to siedzę teraz więcej w domu jak na zewnątrz a dla dzieci mam rozłożony basenik pod parasolem.:-)

Witam

My wróciliśmy z wakacji było super szkoda że ten czas ta szybko zleciał nam
wspolowiec witamy i pisz z nami częściej, ja rok temu tez w lipcu byłam w ciąży w sumie to tylko początek lipca była ale było mi strasznie ciężko, mam nadzieję że już masz swoje maleństwo przy sobie :tak:

emimonkey my byliśmy nad morzem i dużo atrakcji było ale dla starszych dzieciaków dla Nikoli największą atrakcją było moczenie nóżek w morzu i zabawa w piasku, chociaż i starszak wolał być na plaży niż chodzić po parku jurajskim :tak:

adzia282 ja też siedzę w domu dziś był plan aby iść na plażę no ale jak widać coś się chmurzy i niby padać ma wiec siedzimy i czekamy na deszcz :-p

wakacje wakacje wakacje !!!!
MY obecnie na wczasach w tych góralskich lasach.
A gdzie wy spędzacie wczasy z dzieciuszkami?

reklama
no no to się wczasują dziewczyny a ja już myślałam że się obraziliście na bb :laugh2::-p

My byliśmy nad morzem i chyba to by było na tyle w tym roku z atrakcji dla dzieciaków.
A ostatnio byliśmy na spływie kajakowym oczywiście bez dzieci było świetnie już kolejny planujemy a raczej chłopak siostry :tak:

Po naszych wakacjach trzeba jakieś spotkanie zorganizować na placu zabaw co ;-):tak:

Do góry