ja tam tylko nogi zamoczyłam i dalej też bym nie weszła a dzieciom nie przeszkadzało. Starszą też kąpaliśmy w jeziorze jak była niemowlęciem i nawet katarku nie miała. Tam dużo maluchów się pluska. Niedługo to się i na duży basen wybieżemy bo obie kochają tam chodzić. ;-)
reklama
izabell96
Lipcowe mamy'09
adzia Na basen to i ja próbuje się wybrać ale ostatnio Kacper zasmarkany był a teraz po jeziorze niema żadnych objawów przeziębienia wiec muszę pomyśleć o basenie bo wstyd się przyznać ale moje dziecko jeszcze nie był na basenie zawsze miał zakaz od lekarza a teraz może w końcu uda nam się wybrać
Moje tam obie chodzą od wszesnych miesięcy Zosia poszła jak miała 10 mc a Hania jak miała 5 mc i widać jak po każdej wizycie jest postęp w rozwoju. Tak więc polecam. Tyle że w Ełku to trzeba mieć szczęście by trafić na cieplutką wodę, zwykle jest troche za chłodna i szybko musimy się zbierać.
emimonkey
Zaciekawiona BB
Moja Gabi też basen ełcki uwielbia
dzisiaj pluskała się na balkonie och jaka radość
Po obiadku na plażę idziemy zobaczymy jak będzie jej się podobało.
ps. byłam w agencji i zainteresowanie było, mam nadzieję że dopisze nam szczęście jak najszybciej
dzisiaj pluskała się na balkonie och jaka radość
Po obiadku na plażę idziemy zobaczymy jak będzie jej się podobało.
ps. byłam w agencji i zainteresowanie było, mam nadzieję że dopisze nam szczęście jak najszybciej
izabell96
Lipcowe mamy'09
emimonkey no to mam nadziej że szybko się uda wam sprzedać no i sąsiadkami szybko zostaniemy
Byłam niedawno po Kacpra szok jak parzy nala w chuście z gołymi nogami była zadowolona tylko chustka jej na głowie przeszkadzała
Ja muszę koniczne wybrać się na basen, jak wasze dzieciaki tak go lubią to na pewno i moje polubią chociaż w Nikole to wątpię bo ona w brodziku boi się siedzieć i jak tylko ja wstanę po szczoteczkę do zębów dla niej to od razu płacz jest
Byłam niedawno po Kacpra szok jak parzy nala w chuście z gołymi nogami była zadowolona tylko chustka jej na głowie przeszkadzała
Ja muszę koniczne wybrać się na basen, jak wasze dzieciaki tak go lubią to na pewno i moje polubią chociaż w Nikole to wątpię bo ona w brodziku boi się siedzieć i jak tylko ja wstanę po szczoteczkę do zębów dla niej to od razu płacz jest
Witam! My dziś krótko plażowałyśmy bo teść miał imieniny i musiałyśmy jechać a i czekałyśmy aż słońce trochę się obniży (nic to nie dało i tak było gorąco).
emimonkey Ja z 2 dzieci sama na basenie to też bym sobie nie poradziła bo i starsza wymaga jeszcze pomocy przy ubieraniu.
Tak to jest z małą różnicą wieku. Na początku to trzeba się urobić, ale potem będą przynajmniej razem bawić się.;-)
emimonkey Ja z 2 dzieci sama na basenie to też bym sobie nie poradziła bo i starsza wymaga jeszcze pomocy przy ubieraniu.
Tak to jest z małą różnicą wieku. Na początku to trzeba się urobić, ale potem będą przynajmniej razem bawić się.;-)
reklama
emimonkey - wiem, że taka różnica jest super. Między mną a moją siostrą jest rok różnicy i większość życia to byłyśmy najlepszymi przyjaciółkami. Ale jak ja jestem sama większość dnia to czasem nie wiadomo w co ręce włożyć. Choć już jest dużo lepiej bo pierwsze 3 miesiąće jak się Hania urodziła to była na prawdę ciężka praca - jedna i druga na pieluchach itp.