reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Ełku lub okolic

hej

U nas będzie razem z nami 13 osób liczę i Nikolę i Kacperka ;-) a dziadkowie Piotrka czyli Nikoli pradziadowe obaj komputerowi jeden ma zamiar zacząć się uczyć bo dostałą komputer a drugi chyba od 3 lat ma i korzysta codziennie no a dziadki i babcie do też korzystają z komputera na co dzień:-)
a pamiątka to chyba największa będzie dla Nikoli
I w końcu dziś chłodniej :tak:

adzia zawsze tak jest że jak sobie coś zaplanujesz to dzieci wtedy jak na złość nie chcą spać

reklama
adzia pychota :tak:

Kacper ma temperaturę i znów go uszy bolą normalnie pięknie aż się chce żyć :wściekła/y::no: wiec już się boję bo będzie w sobotę i tez nie wiem czy iść na 16 do lekarza czy czekać do jutra, laryngolog nam kazała zawsze czekać kilka dni bo niby możne samo przejść ale co ja zrobię z chorym dzieckiem w sobotę czy niedzielę :baffled:

izabell - Dzieciom nie wiadomo czemu choroby zawsze zaczynają się przed weekendem. U nas też zawsze jest problem iść już czy poczekać. Raz pojechaliśmy coprawda w tygogniu, ale po 15 i skierowano nas z przychodni do SORu w szpitalu wojskowym, a tam pierwsze pytanie "czego tu?":wściekła/y: i dostaliśmy, że przychodzimy z gorączkującym dzieckiem i nie chcieli nas słuchać, że mała jest taka niekontaktowa a tego u niej nigdy nie było. Od tamtej pory zawsze jedziemy wcześniej jak później, by nie musieć iść do SORu.:no:

Ja poczekam do jutra bo dziś bym musiał i zdrową Nikolę brać do przychodni a tak jutro pójdę tylko z Kacprem bo łoś rano będzie :tak: w domu wiec posiedzi z Nikolą

Adzia w szpitalach na dyżurze zawsze są chamscy lekarze :dry:

i jak tam KACPEREK? Mam nadzieję że lepiej.

A my dzisiaj byliśmy na rodzinnym pikniku nad śniardwami :) Maleńka szalała jadła równo z nami i wieczorem usnęła mi bez żadnych problemów z tych wrażeń :) póki pogoda - korzystamy :)

A kompot też bym z chęcią zrobiła ale nie jestem wyposażona w zdolności kulinarne wogóle :)

Kompoty to ja się dopiero tutaj nauczylam robić;-). Lepsze takie kompoty dla dzieci jak te wszystkie soki i napoje. A i taniej wychodzi.:tak:

Byliśmy u lekarza i na razie bez antybiotyku a i uszy przestały go boleć i dziś miął tylko stan podgorączkowy

spadam spać żeby jutro nie straszyć na urodzinach

happy_birthday.gif wszystkiego najlepszego super prezentów i zdrówka
przesyła gabrielka dla nikolki

reklama
Cześć dziewczyny! Padam z nóg. Byłam dziś w komisji wyborczej i marzę tylko o spaniu. Co tam u was słychać? Nie odzywacie się.

Do góry