reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Dziewczyny gdzie dostane spiworek do spania dla dziecka . chodzi mi o taki cienki na lato bo moja agentka w nocy sie rozkopuje a potem zimne nozki i sie budzi ;)

Anitaka w c&a widzieliśmy takie cieniutkie. Kupiliśmy nawet, ale użyty raz, bo teraz mała tylko w bodziaku śpi ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

U nas tez body ;) w pl bawet w pampersie spala ale sa noce czasem chlodniejsze a lucja nawet jak kocyk jakos upcham pod materacyk to i tak odkopie musze jutro zajrzec w ca bo do ikei nie mam jak jechac ;)

Gabi współczuję tego wszystkiego... dochodzi tego trochę, ale wszystko dla Twojego i Córci dobra, trzymam kciuki!
Happy trzymaj się, oby było lepiej. Pamietam jak sie na początku zastanawiałam czy aby na pewno tak to KP ma wyglądać..
DOBRANOC Mamuski :-)

Gabi współczuję :-( :( Ale czego się nie przejdzie, dla dzidziusia?;-) ;) Z mąką graham nie pomogę, bo jej jeszcze nie używałam, ale w DM mają chyba spory wybór. Przy cukrzycy ciążowej możesz też chyba (nie jestem pewna, ale znajoma w tamtym roku miała chyba takie zalecenia) jeść też pieczywo pełnoziarniste i razowe, a na takie już sporo przepisów można znaleźć:blink: Na Moje Wypieki jest kilka chlebków razowych.

Jutro rano wizyta w szpitalu, w piątek rano u ginekologa. Dziś mam tak spuchnięte nogi, że ledwie chodzę. Znów mi się woda zatrzymuje w organizmie. Później się wyczłapię i walnę na leżak, a Eryk niech sobie w basenie siedzi. Przynajmniej będę mieć trochę spokoju. Wczoraj robiliśmy syrop miętowy i tak mu posmakował, że dziś znów gary ciągam, bo tylko mała łazęga chodzi i wzdycha, że "mniam mniam". I jeszcze gofrów mu się zachciało. A podobno to kobiety w ciąży mają zachcianki :laugh2:

Aniag no czego się nie robi :) można jeść razowe tylko też w nie dużych ilościach bo zawierają miód, melasę i cukier, znalazłam fajny przepis na chleb graham taki łatwy:) byłam w billi ale nie było takiej mąki to jest typ 1850 ale jeszcze zobacz w dm i jeszcze bedronka w 10 bez zostaje:) coś się znajdzie albo będę razowy robić bez tych wszystkich melas :)
W piątek do ginekolog idę i pewnie w poniedziałek będę musiała się do szpitala wybrać i wszystko załatwić pół dnia to zajmie :/

reklama
Jej troche mnie nie bylo a wy juz tyle stron zapisalyscie ;)
Anitaka slicznie wygladaliscie :)
Fajne macie te chusty tez sie zastanawialam ale moje dziecko w sumie poki co grzeczne jest i chetnie jezdzi w wozku w domu tez sie soba zajmie wiec odpuscilam temat, za to tatus kupil nosidlo ale sporadycznie korzystamy. Mala opanowala do perfekcji przekrecanie sie z pleckow na brzuszek i teraz ciagle to robi a za chwile marudzi bo jej tak nie wygodnie no nie idzie dogodzic[emoji14]
Aa jezeli chodzi o doktora miechowieckiego to bylam u niego na 2 pierwszych wizytach w ciazy i szybko go zmienilam usg przedwojenne o plci dziecka mozna zapomniec ze sie dowiemy bo on twierdzi ze dopiero widac po 30tyg i ogolnie jego podejscie do ciezarnej mi sie nie podobalo takze odradzam!

Jakie te dziewczyny wasze juz duze a jakie kochane :)
Eh mala skonczyla 5msc i nadal ulewa u was tez sie jeszcze to zdarza czy juz raczej nie?

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry