reklama
karolask87
Moderatorka
Ok pisze do Ciebie na fb jak coś
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Anitaka Ikea a takie całkiem cienkie jak pieluszka tetrowa są tu: Link do: aden + anais | Baby-Artikel von aden & anais online kaufen
Dużo dzieci u mnie w przedszkolu ma takie
Dużo dzieci u mnie w przedszkolu ma takie
karolask87
Moderatorka
Anitaka w c&a widzieliśmy takie cieniutkie. Kupiliśmy nawet, ale użyty raz, bo teraz mała tylko w bodziaku śpi
anet:)
Fanka BB :)
Gabi współczuję tego wszystkiego... dochodzi tego trochę, ale wszystko dla Twojego i Córci dobra, trzymam kciuki!
Happy trzymaj się, oby było lepiej. Pamietam jak sie na początku zastanawiałam czy aby na pewno tak to KP ma wyglądać..
DOBRANOC Mamuski :-)
Happy trzymaj się, oby było lepiej. Pamietam jak sie na początku zastanawiałam czy aby na pewno tak to KP ma wyglądać..
DOBRANOC Mamuski :-)
aniag78
Gabi współczuję Ale czego się nie przejdzie, dla dzidziusia? Z mąką graham nie pomogę, bo jej jeszcze nie używałam, ale w DM mają chyba spory wybór. Przy cukrzycy ciążowej możesz też chyba (nie jestem pewna, ale znajoma w tamtym roku miała chyba takie zalecenia) jeść też pieczywo pełnoziarniste i razowe, a na takie już sporo przepisów można znaleźć Na Moje Wypieki jest kilka chlebków razowych.
Jutro rano wizyta w szpitalu, w piątek rano u ginekologa. Dziś mam tak spuchnięte nogi, że ledwie chodzę. Znów mi się woda zatrzymuje w organizmie. Później się wyczłapię i walnę na leżak, a Eryk niech sobie w basenie siedzi. Przynajmniej będę mieć trochę spokoju. Wczoraj robiliśmy syrop miętowy i tak mu posmakował, że dziś znów gary ciągam, bo tylko mała łazęga chodzi i wzdycha, że "mniam mniam". I jeszcze gofrów mu się zachciało. A podobno to kobiety w ciąży mają zachcianki
Jutro rano wizyta w szpitalu, w piątek rano u ginekologa. Dziś mam tak spuchnięte nogi, że ledwie chodzę. Znów mi się woda zatrzymuje w organizmie. Później się wyczłapię i walnę na leżak, a Eryk niech sobie w basenie siedzi. Przynajmniej będę mieć trochę spokoju. Wczoraj robiliśmy syrop miętowy i tak mu posmakował, że dziś znów gary ciągam, bo tylko mała łazęga chodzi i wzdycha, że "mniam mniam". I jeszcze gofrów mu się zachciało. A podobno to kobiety w ciąży mają zachcianki
Aniag no czego się nie robi można jeść razowe tylko też w nie dużych ilościach bo zawierają miód, melasę i cukier, znalazłam fajny przepis na chleb graham taki łatwy byłam w billi ale nie było takiej mąki to jest typ 1850 ale jeszcze zobacz w dm i jeszcze bedronka w 10 bez zostaje coś się znajdzie albo będę razowy robić bez tych wszystkich melas
W piątek do ginekolog idę i pewnie w poniedziałek będę musiała się do szpitala wybrać i wszystko załatwić pół dnia to zajmie :/
W piątek do ginekolog idę i pewnie w poniedziałek będę musiała się do szpitala wybrać i wszystko załatwić pół dnia to zajmie :/
reklama
ola13650
Jej troche mnie nie bylo a wy juz tyle stron zapisalyscie
Anitaka slicznie wygladaliscie
Fajne macie te chusty tez sie zastanawialam ale moje dziecko w sumie poki co grzeczne jest i chetnie jezdzi w wozku w domu tez sie soba zajmie wiec odpuscilam temat, za to tatus kupil nosidlo ale sporadycznie korzystamy. Mala opanowala do perfekcji przekrecanie sie z pleckow na brzuszek i teraz ciagle to robi a za chwile marudzi bo jej tak nie wygodnie no nie idzie dogodzic[emoji14]
Aa jezeli chodzi o doktora miechowieckiego to bylam u niego na 2 pierwszych wizytach w ciazy i szybko go zmienilam usg przedwojenne o plci dziecka mozna zapomniec ze sie dowiemy bo on twierdzi ze dopiero widac po 30tyg i ogolnie jego podejscie do ciezarnej mi sie nie podobalo takze odradzam!
Jakie te dziewczyny wasze juz duze a jakie kochane
Eh mala skonczyla 5msc i nadal ulewa u was tez sie jeszcze to zdarza czy juz raczej nie?
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Anitaka slicznie wygladaliscie
Fajne macie te chusty tez sie zastanawialam ale moje dziecko w sumie poki co grzeczne jest i chetnie jezdzi w wozku w domu tez sie soba zajmie wiec odpuscilam temat, za to tatus kupil nosidlo ale sporadycznie korzystamy. Mala opanowala do perfekcji przekrecanie sie z pleckow na brzuszek i teraz ciagle to robi a za chwile marudzi bo jej tak nie wygodnie no nie idzie dogodzic[emoji14]
Aa jezeli chodzi o doktora miechowieckiego to bylam u niego na 2 pierwszych wizytach w ciazy i szybko go zmienilam usg przedwojenne o plci dziecka mozna zapomniec ze sie dowiemy bo on twierdzi ze dopiero widac po 30tyg i ogolnie jego podejscie do ciezarnej mi sie nie podobalo takze odradzam!
Jakie te dziewczyny wasze juz duze a jakie kochane
Eh mala skonczyla 5msc i nadal ulewa u was tez sie jeszcze to zdarza czy juz raczej nie?
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom