reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Anet :) pierwsze szpital oddział diabetologii i dieta tylko, mierzenie cukru 6 razy dziennie jak to nie pomoże to dokładają insulinę... trochę chodzenia jest co 2 tygodnie trzeba się zgłaszać na ten oddział diabetologii z tabelkami z wynikami cukru. Da się przeżyć tylko palce po kute strasznie i żadnych dobroci nawet na owoce trzeba uważać :)

reklama
Trochę z opóźnieniem odpisuję Lilka bo od paru dni nie wchodziłam na forum.
Też jestem w pierwszym trymestrze ciąży i szukam różnych informacji i opini. Jeżeli chciałabyś się szybko dostać do dr Dinhof polecam kontakt z położną Ewą Marczyńską, ona jako Twoja położna bez problemu wciśnie Cię na wizytę do dr Dinhof. Ale niestety nie mogę polecić tej pani ponieważ tylko przez telefon z nią rozmawiałam i w sumie wybrałam kogoś innego, także nie wiem jak w rzeczywistości wygląda z nią że tak powiem współpraca.

Pani Ewa, specyficzna naprawdę zakręcona kobieta :D ale całkiem sympatyczna i też słyszałam, że z Dinhof się dobrze znają ;)
Gabi powodzenia!

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Hehe Karolask rzeczywiście trafnie opisalas p Ewe. Asiorek masz rację bardzo pomocna. pracuje tzn wynajmuje miejscówkę tam u gin, jest tą położna co robi miedzy 18-22 tc ten wpis do książeczki...
..ale jak sie jest w ciąży to i tak w pierwszej kolejności dostaje sie termin a jesli jest sie nową pacjentka to moze i warto wspomóc sie znajomością z p. Ewą. Napewno pomoze w miare swoich możliwości: )

Anet no my u niej robiliśmy kurs przed porodem i oprowadzała nas po szpitalu [emoji14] tej bieganiny nie zapomnę nigdy hehe

Dziewczyny znacie jakiegos doradce od chust? Kogos kto przychodzi do domu?
Moze znacie tez jakiegos doradce laktacyjnego? Moj maly dzien i noc nie odkleja sie od piersi a ja nie daje juz rady.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Happy znam dziewczynę która jest w trakcie kursu na doradcę jeśli Cię interesuje. Do doradców chustowych też mogę Ci podać :)

reklama
Do góry