reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Anet :) pierwsze szpital oddział diabetologii i dieta tylko, mierzenie cukru 6 razy dziennie jak to nie pomoże to dokładają insulinę... trochę chodzenia jest co 2 tygodnie trzeba się zgłaszać na ten oddział diabetologii z tabelkami z wynikami cukru. Da się przeżyć tylko palce po kute strasznie i żadnych dobroci nawet na owoce trzeba uważać :)

reklama
Trochę z opóźnieniem odpisuję Lilka bo od paru dni nie wchodziłam na forum.
Też jestem w pierwszym trymestrze ciąży i szukam różnych informacji i opini. Jeżeli chciałabyś się szybko dostać do dr Dinhof polecam kontakt z położną Ewą Marczyńską, ona jako Twoja położna bez problemu wciśnie Cię na wizytę do dr Dinhof. Ale niestety nie mogę polecić tej pani ponieważ tylko przez telefon z nią rozmawiałam i w sumie wybrałam kogoś innego, także nie wiem jak w rzeczywistości wygląda z nią że tak powiem współpraca.

Pani Ewa, specyficzna naprawdę zakręcona kobieta :D ale całkiem sympatyczna i też słyszałam, że z Dinhof się dobrze znają ;)
Gabi powodzenia!

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Hehe Karolask rzeczywiście trafnie opisalas p Ewe. Asiorek masz rację bardzo pomocna. pracuje tzn wynajmuje miejscówkę tam u gin, jest tą położna co robi miedzy 18-22 tc ten wpis do książeczki...
..ale jak sie jest w ciąży to i tak w pierwszej kolejności dostaje sie termin a jesli jest sie nową pacjentka to moze i warto wspomóc sie znajomością z p. Ewą. Napewno pomoze w miare swoich możliwości: )

Anet no my u niej robiliśmy kurs przed porodem i oprowadzała nas po szpitalu [emoji14] tej bieganiny nie zapomnę nigdy hehe

Dziewczyny znacie jakiegos doradce od chust? Kogos kto przychodzi do domu?
Moze znacie tez jakiegos doradce laktacyjnego? Moj maly dzien i noc nie odkleja sie od piersi a ja nie daje juz rady.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Happy znam dziewczynę która jest w trakcie kursu na doradcę jeśli Cię interesuje. Do doradców chustowych też mogę Ci podać :)

reklama
Do góry