reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Aniag78 no to racja, trochę próbek jest też w tym plecaku wyprawkowym :) chociaż powiem szczerze, że nie użyłam, bo jakoś tak od razu nam wszystko podpasowało co miałam przygotowane :)

Anitaka moje dziecko już co prawda dawno bez pampersów, ale przez cały okres przygody pieluszkowej używałam Pampers. Próbowaliśmy Dady, ale mi nie podpasowały, jakieś takie sztywne jak dla mnie. W przedszkolu mam na co dzień styczność z różnymi firmami (te z Lidla, Hofera, z dm) i jednak Pampers jak dla mnie nr jeden. Oczywiście to dużo też zależy od maluszka czy nie ma uczulenia itd, u nas się sprawdzały super do końca :)

reklama
Anitaka my dalej na pampersach :) a ten ręczniczek z milupy to strasznie mi się spodobał. W Hippie też jesteśmy :)

Co do lekarzy na temat polskich ginekologów słyszałam mnóstwo złego. Ostatnio nawet o doktorze Wiltosie, co mnie zdziwiło bo wszyscy go sobie chwalą [emoji14]
Vixen u nas te wszystkie próbki z różnych źródeł też leżą niezużyte [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Coś mi się cały czas dzieje z tą aplikacją forum w telefonie nie chce się otwierać. Ja chodzę do Dinhof wizyta co 4 tygodnie na każdej usg i zdjęcie Vixen z praktyki wiem że jak jesteś jej pacjentka i zadzwonisz ze jesteś w ciąży to termin dostaniesz w miarę szybko ja nawet przekladalam bo się umowilam na kontrolę i termin za miesiąc okazało się że jestem w ciąży i zadzwoniłam czy nie da się wcześniej bo test pozytywny to mi przełożył wcześniej Idę odebrać dzisiaj wyniki z krzywej i mam takiego stresa bo w pierwszej ciąży miałam cukrzycę i nie chce tego drugi raz przechodzić:(

Gabi powodzenia oby było dobrze :) ...mi tez nie raz kasuje posty albo nie wkleja.. a czasem jest dobrze długi czas.
PAmpersy akurat w dm kupujemy z -15% jokerem lub na ich stronie bo tam są te activ baby :-) a poza tym większe paki. Z lidla tez polecam ale właśnie to zalezy od upodobań swoich i pupki dzieciaczka. Probowalismy wielu ale na tych dwoch zostało.
..probki.. hmm u nas też leżą bo mało używamy kosmetyków a jak juz mamy sprawdzony to nie eksperymentujemy... jakos tak nam wygodniej :-) i na to co obstawilismy od poczatku sprawdza sie.

Ooo dzięki Gabi89, to mnie pocieszyłaś! Tylko u mnie też problem jest taki, że ja mogę tylko po południu, a tylko jeden dzień w tyg przyjmuje późno :( w sezonie urlopowym trochę ciężko zwolnić się z pracy, ale to już będę się martwić jak się nam uda, dopiero zaczęliśmy starania :D
Tak w ogóle to serdeczne gratulacje!!! Jej, już ponad połowa za Tobą! Bądź dobrej myśli, trzymam kciuki za dobre wyniki :)

Ja tez mam tych kosmetykow kremow balsamow bo mala dostala ale nie smaruje jej . tylko jedynie do kapieli uzywamy plynu i to w pl kupuje chyba ze braknie to z hippa tu kupie. Reszta lezy. Oliwka w ogole cala. ;)

No niestety u mnie powtórka z rozrywki stan przed cukrzycowt , jeden plus jak nie urodze przed terminem to na 100 % 9 października chyba że na niedzielę nie wywołują:p ja też tylko pampersow używałam i teraz też tak planuje :)

Czyli w takiej sytuacji jakies tableteczki czy cos jak ma sie tą cukrzyce ciążowa? Trzymaj sie, dasz rade jak i w pierwszej :-) Pozdrawiam

reklama
Dziewczyny takie pytanie chleb graham kupie w Wiedniu albo przynajmniej mąkę? Może któraś ma jakiś fajny przepis na taki chleb tylko bez cukru, melasy:)

Do góry