reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Trochę z opóźnieniem odpisuję Lilka bo od paru dni nie wchodziłam na forum.
Też jestem w pierwszym trymestrze ciąży i szukam różnych informacji i opini. Jeżeli chciałabyś się szybko dostać do dr Dinhof polecam kontakt z położną Ewą Marczyńską, ona jako Twoja położna bez problemu wciśnie Cię na wizytę do dr Dinhof. Ale niestety nie mogę polecić tej pani ponieważ tylko przez telefon z nią rozmawiałam i w sumie wybrałam kogoś innego, także nie wiem jak w rzeczywistości wygląda z nią że tak powiem współpraca.
Dziękuję Ci sl

reklama
Hej hej, tak też zrobiłam parę dni temu p. EWA wcisnela mnie na prenatalne podobno do super fachowca i do pani Dinhof też nie będzie problemu, ale jeszcze jestem w stanie zastanawiania się bo jeżeli wszystkie wyniki będę miała ok to raczej nie będę zmieniać chyba że podniesie się jakiś alarm ;) dziękuję za wszystkie informacje i sugestie

Ola rosną, rosną :)
My za 4 dni skończymy 6sty, wczoraj kupiłam parowar, dzisiaj przetestowany i w ruch poszła pierwsza marchewa rozdrobniona widelcem, bo słypki które miała w ręce za szybko chciały wylądować we włosach :D
uploadfromtaptalk1467220979984.jpg

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1467220979984.jpg
    uploadfromtaptalk1467220979984.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 152
Dzieki ola ;) nie lucja nie ulewa. Tez przeweaca sie b
Na brzuszek ;) ale zaraz marudzi bo dlugo tak nie polezy. Stopki wklada do buzi i sciąga skarpetki. Teraz ostroznie wklada paluszki do buzi bo ma ząbka a juz pare razy plakala bo sie ugryzla

Anitaka ja się zapisałam w bipie i dm. Śliniak tak z bipy, ale nie pamiętam skąd go mam, chyba był w tym powitalnym boxie baby club :/

Anitaka mi po ok 2 miesiacach przyszedł Gutschein z Bipy i z nim do sklepu odebrać paczuszkę :) Dopominaj się to powinno przyjść...

Parowar zwykły z Tefala. Rzucił mi się w oczy jak byliśmy w Media Marktcie przy okazji [emoji14]

Laura na początku do taty była podobna strasznie, ale teraz już mieszanka. Niedługo cała mama będzie [emoji14] Ale ona z każdej perspektywy inaczej wygląda :D

reklama
Do góry