reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Dziewczyny gdzie dostane spiworek do spania dla dziecka . chodzi mi o taki cienki na lato bo moja agentka w nocy sie rozkopuje a potem zimne nozki i sie budzi ;)

Anitaka w c&a widzieliśmy takie cieniutkie. Kupiliśmy nawet, ale użyty raz, bo teraz mała tylko w bodziaku śpi ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

U nas tez body ;) w pl bawet w pampersie spala ale sa noce czasem chlodniejsze a lucja nawet jak kocyk jakos upcham pod materacyk to i tak odkopie musze jutro zajrzec w ca bo do ikei nie mam jak jechac ;)

Gabi współczuję tego wszystkiego... dochodzi tego trochę, ale wszystko dla Twojego i Córci dobra, trzymam kciuki!
Happy trzymaj się, oby było lepiej. Pamietam jak sie na początku zastanawiałam czy aby na pewno tak to KP ma wyglądać..
DOBRANOC Mamuski :-)

Gabi współczuję :-( :( Ale czego się nie przejdzie, dla dzidziusia?;-) ;) Z mąką graham nie pomogę, bo jej jeszcze nie używałam, ale w DM mają chyba spory wybór. Przy cukrzycy ciążowej możesz też chyba (nie jestem pewna, ale znajoma w tamtym roku miała chyba takie zalecenia) jeść też pieczywo pełnoziarniste i razowe, a na takie już sporo przepisów można znaleźć:blink: Na Moje Wypieki jest kilka chlebków razowych.

Jutro rano wizyta w szpitalu, w piątek rano u ginekologa. Dziś mam tak spuchnięte nogi, że ledwie chodzę. Znów mi się woda zatrzymuje w organizmie. Później się wyczłapię i walnę na leżak, a Eryk niech sobie w basenie siedzi. Przynajmniej będę mieć trochę spokoju. Wczoraj robiliśmy syrop miętowy i tak mu posmakował, że dziś znów gary ciągam, bo tylko mała łazęga chodzi i wzdycha, że "mniam mniam". I jeszcze gofrów mu się zachciało. A podobno to kobiety w ciąży mają zachcianki :laugh2:

Aniag no czego się nie robi :) można jeść razowe tylko też w nie dużych ilościach bo zawierają miód, melasę i cukier, znalazłam fajny przepis na chleb graham taki łatwy:) byłam w billi ale nie było takiej mąki to jest typ 1850 ale jeszcze zobacz w dm i jeszcze bedronka w 10 bez zostaje:) coś się znajdzie albo będę razowy robić bez tych wszystkich melas :)
W piątek do ginekolog idę i pewnie w poniedziałek będę musiała się do szpitala wybrać i wszystko załatwić pół dnia to zajmie :/

reklama
Jej troche mnie nie bylo a wy juz tyle stron zapisalyscie ;)
Anitaka slicznie wygladaliscie :)
Fajne macie te chusty tez sie zastanawialam ale moje dziecko w sumie poki co grzeczne jest i chetnie jezdzi w wozku w domu tez sie soba zajmie wiec odpuscilam temat, za to tatus kupil nosidlo ale sporadycznie korzystamy. Mala opanowala do perfekcji przekrecanie sie z pleckow na brzuszek i teraz ciagle to robi a za chwile marudzi bo jej tak nie wygodnie no nie idzie dogodzic[emoji14]
Aa jezeli chodzi o doktora miechowieckiego to bylam u niego na 2 pierwszych wizytach w ciazy i szybko go zmienilam usg przedwojenne o plci dziecka mozna zapomniec ze sie dowiemy bo on twierdzi ze dopiero widac po 30tyg i ogolnie jego podejscie do ciezarnej mi sie nie podobalo takze odradzam!

Jakie te dziewczyny wasze juz duze a jakie kochane :)
Eh mala skonczyla 5msc i nadal ulewa u was tez sie jeszcze to zdarza czy juz raczej nie?

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry