reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

Haha jednym słowem cyrk na kółkach w takim razie kogo polecacie obojętne mi czy to będzie Pol czy At oby był lekarz sumienny i doświadczony kochane jesteście dzięki

reklama
Lilka ja polecam Dinhof w 17 bez (bardzo blisko Miechowieckiego) ale nie wiem jak z nowymi pacjetkami... najlepiej zadzwonić i zapytac...
A moze uda sie znaleść kogos blisko w Twoim bez. Warto na necie opin poszukać o gin w okolicy...
Kulka juz blisko do rozwiązania :) super. U nas tez pod koniec wlasnie ułożył sie głową w dół ale to niby czasem nawet pod koniec moze sie nie raz jescze przekręcić Bobas. Zależy od wielu czynników.. . szczęśliwego rozwiązania juz dzis życzę :)

Kulka u nas co wizyta to inaczej ulozona byla. W 28tyg glowka w gore potem w dol a w 35nadal w gore ale jak w 37 bylam na badaniach w szpitalu to juz byla glowka w dol ;)

Lilka gratulacje ;-) ;)
Kulka jak maluszek uparty, to się nawet w dniu porodu przekręci:laugh2: Olie przynajmniej raz na dwa dni mi się przekręca, nie jest to miłe w tak zaawansowanej ciąży. Nudzi mu się już chyba porządnie.

Kobietki, gdzie się warto jeszcze zarejestrować poza Bipą i DM? Chodzi mi o zniżki, kupon, próbki itp. Kurczę, chcę kupić najmniejsze pieluszki (poużywać je zanim porwę się na wielorazówki), biorę dziś książeczkę z Bipy, którą dostałam w paczce od ginekologa, a tam data ważności kuponów - 26 luty:no2:

Lilka ja też chodzę do dr Dinhof i bardzo ją polecam, ale niestety do niej jest strasznie długi czas oczekiwania... Jakiś miesiąc temu jedna ciężarna mama tu pisała, że terminy dopiero na sierpień. Ja jestem już jej pacjentką a i tak ponad miesiąc musiałam czekać na wizytę. Teraz się staramy o drugiego dzidziusia to chyba już się umówię na wizytę wprzód, bo potem jak się uda to nie chcę czekać nie wiadomo ile na wizytę [emoji23]

Aniag78 ja się już nigdzie nie zapisywałam, pampersy zawsze kupowalam jak były Babytage w Bipie czyli na początku miesiąca :) czasem babymarkt.at ma też różne promocje

Cześć Dziewczyny. Orientujecie się może czy jak jestem zapisana na badania do szpitala w 36 tygodniu to muszę jeszcze iść do swojego ginekologa na wizytę, czy te badania w szpitalu wystarczą to podbicia MKP?

Vixen w Bipie tylko drugie dziecko sobie dopiszę, bo te ich kupony fajne są :) Ale nie powiem, próbki lubiłam przy Eryku dostawać, wiedziałam co kupić, a czego nie, bo już to testowałam. Dwa razy kupiłam coś do pielęgnacji i oddałam dalej, bo nie podpasowało nam.

Beus ja w czwartek idę do szpitala na wizytę w 36tc, ginekolog przy ostatniej wizycie umówił nas jeszcze raz na początek lipca, właśnie po tą pieczątkę. Przy Eryku chyba w szpitalu mi od razu podbili.

Aniag to daj znać czy ci podbili, bo ja wizytę u gina mam mieć 13 lipca a w szpitalu 15 i nie wiem czy tego ginekologa odwoływać czy nie a bez sensu robić te same badania w przeciągu dwóch dni.

reklama
Aniag ja zapisalam sie na str hipp i milupa ;) z hippa juz dwie paczuszki dostalam. Jedna z naklejka z imieniem dziecka na samochod druga z lyzeczka i sloicZkiem marchewki a z milupy reczniczek z kapturkiem ;) a i na str pampers tez i mam kupony do wykorzystania.
Dziewczyny a jakich pampersow uzywacie. Nadal z pampersa czy cos innego

Do góry