reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

Haha jednym słowem cyrk na kółkach w takim razie kogo polecacie obojętne mi czy to będzie Pol czy At oby był lekarz sumienny i doświadczony kochane jesteście dzięki

reklama
Lilka ja polecam Dinhof w 17 bez (bardzo blisko Miechowieckiego) ale nie wiem jak z nowymi pacjetkami... najlepiej zadzwonić i zapytac...
A moze uda sie znaleść kogos blisko w Twoim bez. Warto na necie opin poszukać o gin w okolicy...
Kulka juz blisko do rozwiązania :) super. U nas tez pod koniec wlasnie ułożył sie głową w dół ale to niby czasem nawet pod koniec moze sie nie raz jescze przekręcić Bobas. Zależy od wielu czynników.. . szczęśliwego rozwiązania juz dzis życzę :)

Kulka u nas co wizyta to inaczej ulozona byla. W 28tyg glowka w gore potem w dol a w 35nadal w gore ale jak w 37 bylam na badaniach w szpitalu to juz byla glowka w dol ;)

Lilka gratulacje ;-) ;)
Kulka jak maluszek uparty, to się nawet w dniu porodu przekręci:laugh2: Olie przynajmniej raz na dwa dni mi się przekręca, nie jest to miłe w tak zaawansowanej ciąży. Nudzi mu się już chyba porządnie.

Kobietki, gdzie się warto jeszcze zarejestrować poza Bipą i DM? Chodzi mi o zniżki, kupon, próbki itp. Kurczę, chcę kupić najmniejsze pieluszki (poużywać je zanim porwę się na wielorazówki), biorę dziś książeczkę z Bipy, którą dostałam w paczce od ginekologa, a tam data ważności kuponów - 26 luty:no2:

Lilka ja też chodzę do dr Dinhof i bardzo ją polecam, ale niestety do niej jest strasznie długi czas oczekiwania... Jakiś miesiąc temu jedna ciężarna mama tu pisała, że terminy dopiero na sierpień. Ja jestem już jej pacjentką a i tak ponad miesiąc musiałam czekać na wizytę. Teraz się staramy o drugiego dzidziusia to chyba już się umówię na wizytę wprzód, bo potem jak się uda to nie chcę czekać nie wiadomo ile na wizytę [emoji23]

Aniag78 ja się już nigdzie nie zapisywałam, pampersy zawsze kupowalam jak były Babytage w Bipie czyli na początku miesiąca :) czasem babymarkt.at ma też różne promocje

Cześć Dziewczyny. Orientujecie się może czy jak jestem zapisana na badania do szpitala w 36 tygodniu to muszę jeszcze iść do swojego ginekologa na wizytę, czy te badania w szpitalu wystarczą to podbicia MKP?

Vixen w Bipie tylko drugie dziecko sobie dopiszę, bo te ich kupony fajne są :) Ale nie powiem, próbki lubiłam przy Eryku dostawać, wiedziałam co kupić, a czego nie, bo już to testowałam. Dwa razy kupiłam coś do pielęgnacji i oddałam dalej, bo nie podpasowało nam.

Beus ja w czwartek idę do szpitala na wizytę w 36tc, ginekolog przy ostatniej wizycie umówił nas jeszcze raz na początek lipca, właśnie po tą pieczątkę. Przy Eryku chyba w szpitalu mi od razu podbili.

Aniag to daj znać czy ci podbili, bo ja wizytę u gina mam mieć 13 lipca a w szpitalu 15 i nie wiem czy tego ginekologa odwoływać czy nie a bez sensu robić te same badania w przeciągu dwóch dni.

reklama
Aniag ja zapisalam sie na str hipp i milupa ;) z hippa juz dwie paczuszki dostalam. Jedna z naklejka z imieniem dziecka na samochod druga z lyzeczka i sloicZkiem marchewki a z milupy reczniczek z kapturkiem ;) a i na str pampers tez i mam kupony do wykorzystania.
Dziewczyny a jakich pampersow uzywacie. Nadal z pampersa czy cos innego

Do góry