reklama
anet:)
Fanka BB :)
Lilka ja polecam Dinhof w 17 bez (bardzo blisko Miechowieckiego) ale nie wiem jak z nowymi pacjetkami... najlepiej zadzwonić i zapytac...
A moze uda sie znaleść kogos blisko w Twoim bez. Warto na necie opin poszukać o gin w okolicy...
Kulka juz blisko do rozwiązania super. U nas tez pod koniec wlasnie ułożył sie głową w dół ale to niby czasem nawet pod koniec moze sie nie raz jescze przekręcić Bobas. Zależy od wielu czynników.. . szczęśliwego rozwiązania juz dzis życzę
A moze uda sie znaleść kogos blisko w Twoim bez. Warto na necie opin poszukać o gin w okolicy...
Kulka juz blisko do rozwiązania super. U nas tez pod koniec wlasnie ułożył sie głową w dół ale to niby czasem nawet pod koniec moze sie nie raz jescze przekręcić Bobas. Zależy od wielu czynników.. . szczęśliwego rozwiązania juz dzis życzę
aniag78
Lilka gratulacje
Kulka jak maluszek uparty, to się nawet w dniu porodu przekręci Olie przynajmniej raz na dwa dni mi się przekręca, nie jest to miłe w tak zaawansowanej ciąży. Nudzi mu się już chyba porządnie.
Kobietki, gdzie się warto jeszcze zarejestrować poza Bipą i DM? Chodzi mi o zniżki, kupon, próbki itp. Kurczę, chcę kupić najmniejsze pieluszki (poużywać je zanim porwę się na wielorazówki), biorę dziś książeczkę z Bipy, którą dostałam w paczce od ginekologa, a tam data ważności kuponów - 26 luty
Kulka jak maluszek uparty, to się nawet w dniu porodu przekręci Olie przynajmniej raz na dwa dni mi się przekręca, nie jest to miłe w tak zaawansowanej ciąży. Nudzi mu się już chyba porządnie.
Kobietki, gdzie się warto jeszcze zarejestrować poza Bipą i DM? Chodzi mi o zniżki, kupon, próbki itp. Kurczę, chcę kupić najmniejsze pieluszki (poużywać je zanim porwę się na wielorazówki), biorę dziś książeczkę z Bipy, którą dostałam w paczce od ginekologa, a tam data ważności kuponów - 26 luty
Lilka ja też chodzę do dr Dinhof i bardzo ją polecam, ale niestety do niej jest strasznie długi czas oczekiwania... Jakiś miesiąc temu jedna ciężarna mama tu pisała, że terminy dopiero na sierpień. Ja jestem już jej pacjentką a i tak ponad miesiąc musiałam czekać na wizytę. Teraz się staramy o drugiego dzidziusia to chyba już się umówię na wizytę wprzód, bo potem jak się uda to nie chcę czekać nie wiadomo ile na wizytę [emoji23]
Aniag78 ja się już nigdzie nie zapisywałam, pampersy zawsze kupowalam jak były Babytage w Bipie czyli na początku miesiąca czasem babymarkt.at ma też różne promocje
Aniag78 ja się już nigdzie nie zapisywałam, pampersy zawsze kupowalam jak były Babytage w Bipie czyli na początku miesiąca czasem babymarkt.at ma też różne promocje
aniag78
Vixen w Bipie tylko drugie dziecko sobie dopiszę, bo te ich kupony fajne są Ale nie powiem, próbki lubiłam przy Eryku dostawać, wiedziałam co kupić, a czego nie, bo już to testowałam. Dwa razy kupiłam coś do pielęgnacji i oddałam dalej, bo nie podpasowało nam.
Beus ja w czwartek idę do szpitala na wizytę w 36tc, ginekolog przy ostatniej wizycie umówił nas jeszcze raz na początek lipca, właśnie po tą pieczątkę. Przy Eryku chyba w szpitalu mi od razu podbili.
Beus ja w czwartek idę do szpitala na wizytę w 36tc, ginekolog przy ostatniej wizycie umówił nas jeszcze raz na początek lipca, właśnie po tą pieczątkę. Przy Eryku chyba w szpitalu mi od razu podbili.
reklama
Aniag ja zapisalam sie na str hipp i milupa z hippa juz dwie paczuszki dostalam. Jedna z naklejka z imieniem dziecka na samochod druga z lyzeczka i sloicZkiem marchewki a z milupy reczniczek z kapturkiem a i na str pampers tez i mam kupony do wykorzystania.
Dziewczyny a jakich pampersow uzywacie. Nadal z pampersa czy cos innego
Dziewczyny a jakich pampersow uzywacie. Nadal z pampersa czy cos innego