A to bylo na probe tyylko a przewaznie jest kangur tak elafoni. Jak opanuje wszystko to kupimy cos ladniejszego i nie paski no lucja tez siedzi ladnie w chuscie. Obawialam sie ze za duza jest i nie bedzie chciala. A jak a upaly??? NosisZ karola??
reklama
karolask87
Moderatorka
Anitaka staram się nie nosić jak jest gorąco, bo leje się z nas obu. Chyba, że w domu. Dzisiaj całe szczęście chłodniej było i wracaliśmy do domu z Laurą w samym pampersie i w chuście, bo nie dała się wsadzić do wózka. Przy każdej próbie odrazu wrzask...całe szczęście dużo cienia było i tramwaj szybko podjechał
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Załączniki
karolask87
Moderatorka
Ciesze się, że się zaraziłaś, a Łucja wygląda na mega zadowoloną
Potem będzie żakardowa, później jakaś domieszka, kółkowa i kolejne bo ładne i mięciutkie przepadniesz jak ja. Już poluje na 3cią hihihi, a nosidło już idzie pocztą...
Potem będzie żakardowa, później jakaś domieszka, kółkowa i kolejne bo ładne i mięciutkie przepadniesz jak ja. Już poluje na 3cią hihihi, a nosidło już idzie pocztą...
karolask87
Moderatorka
karolask87
Moderatorka
Hehe on ma swoje widzimisie, ja mam swoje ale wie, że nie będę przesadzać. Po dzisiejszej akcji z wrzaskiem stwierdził, że musi się nauczyć motać [emoji14]
reklama
Ladne zdjecia :-)
U nas dzis zaklejone oczko :-( wlasciwie od poczatku maly ma z tym problem ale dzis jest wyjatkowo zle... Co wytrzemy (Kochsalzloesung) to zaraz znow tego pelno i oko sklejone. Wlasnie zakropilam wlasnym mleczkiem... Mam nadzieje ze to nie jest infekcja... Czemu takie rzeczy zawsze w niedziele sie dzieja..
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas dzis zaklejone oczko :-( wlasciwie od poczatku maly ma z tym problem ale dzis jest wyjatkowo zle... Co wytrzemy (Kochsalzloesung) to zaraz znow tego pelno i oko sklejone. Wlasnie zakropilam wlasnym mleczkiem... Mam nadzieje ze to nie jest infekcja... Czemu takie rzeczy zawsze w niedziele sie dzieja..
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom