reklama
karolask87
Moderatorka
Happy może podrażnione tylko, do tego suche powietrze. Maluchy też mają zatkane kanaliki łzowe często i dlatego ropieją oczka. Z czasem powinno przejść
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Lilka455
Fanka BB :)
Witam Panie.
Jestem tu nowa i chciałbym zapytać czy, któraś z was w czasie ciąży była pod opieką doktora Miechowieckiego (Wieden).
Wszyscy bardzo na niego narzekają ja chodzę do niego od 5 lat i nie mam mu nic do zarzucenia, ale nie mam pojęcia jak prowadzi ciążę ponieważ to moja pierwsza czy naprawdę mam go zmienić? Nawet położne mi go odradzaja, a ja mam mieszane Uczucia
Jestem tu nowa i chciałbym zapytać czy, któraś z was w czasie ciąży była pod opieką doktora Miechowieckiego (Wieden).
Wszyscy bardzo na niego narzekają ja chodzę do niego od 5 lat i nie mam mu nic do zarzucenia, ale nie mam pojęcia jak prowadzi ciążę ponieważ to moja pierwsza czy naprawdę mam go zmienić? Nawet położne mi go odradzaja, a ja mam mieszane Uczucia
anet:)
Witaj Lilka, gratujacje Fasolki. Który tc?
Ja chodzilam ale cale szczęście nie prowadzilam ciąży u niego bo podobno wlasnie jakis koszmar, z tego co kol mowila to badan nie robil za często, USG stare, jakas trąbka brzucha tzn dziecka słuchał i wogole byla nie zadowolona ale to moze sie zmieniło od paru lat w stecz choc znajac jego to wątpię
Napewno na matkach polkach na FB jak wpiszesz jego nazwisko w lupke to wiecej opin znajdziesz.
Ja chodzilam ale cale szczęście nie prowadzilam ciąży u niego bo podobno wlasnie jakis koszmar, z tego co kol mowila to badan nie robil za często, USG stare, jakas trąbka brzucha tzn dziecka słuchał i wogole byla nie zadowolona ale to moze sie zmieniło od paru lat w stecz choc znajac jego to wątpię
Napewno na matkach polkach na FB jak wpiszesz jego nazwisko w lupke to wiecej opin znajdziesz.
Lilka455
Dziękuję anet za gratulacje i za odpowiedź mamy 12 tc najważniejszy i myślę, że potem już z górki. Sama nie wiem, ja żadnych uchybień z jego strony nie zauważyłam wytłumaczył wszystko, ostrożnie podchodzi do ciąży sugerował żeby nigdzie nie wyjeżdżać w tych pierwszych tyg. Badania wszystkie porobil, zaniepokoilo mnie dopiero to, że mam bardzo zle wyniki moczu a on powiedział, że nic się nie dzieje dopiero yo dało mi do myślenia. No i od pierwszego usg następna wizytę mam dopiero po 2 i pół miesiąca gdzie moje znajome mają co miesiąc, więc chyba trzeba pomyśleć nad zmianą jeszcze raz dziękuję
Lilka455 gratulacje! Ja miałam nieprzyjemność prowadzenia ciąży u pana Miechowieckiego i nie polecam... Jest dokładnie tak jak napisała anet, w ogóle nie daje fotek, robi tylko trzy przepisowe usg, wagę urodzeniową dzidziusia ustala po gabarytach brzucha, ja i jedna dziewczyna tu usłyszałyśmy dokładnie te same słowa, zdrowe dziecko 3,5 kg, mój syn urodzil się z wagą 4 kg... ;-) Trąbki też doświadczyłam. Na pytania o płeć: "a jak pani myśli? Co będzie?" Ja: "Wydaje mi się, że to chłopiec", "No tak tak, tu chyba chłopiec będzie". Od razu po ciąży go zmieniłam i żałuję, że nie zrobiłam tego wcześniej.
reklama
KulkaP
Dziewczyny byłam niedawno na kontroli moja dzidzia już się ulozyla główka w dół. Pani dpktor na badaniu sie bardzo spieszyla, prawie ze mnie wygonila z gabinetu z tego wszystkiego nawet nie pomyslalam zeby ja spytac czy mozliwe zeby jeszcze sie ulozyla inaczej czy raczej tak zostanie? Jak to bylo u was? Do 13sierpnia coraz bliżej..