Mazia może spróbuj poprzez zabawę, żeby było kolorowo, może nawet muzycznie. Na moją najmłodszą siostrę działało. I nie stresuj się
zagłodzić napewno się nie da. Chyba, każdy maluch ma taki okres. A przy takich nagłych upałach to i jeść się nie chce
A ile on już ma, bo chyba już kilka lat z tego co kojarzę. Córa siostry (3lata) chuda jak patyk, chociaż normalnie je. Ale jak się jej motorek "włączy" rano, to do nocy trzyma
Dziewczyny, a jak wasze maluchy? Te małe i te starsze. Ile już mają i jakie duże już? My mamy za 2 tyg. kolejną wizytę z MKP i szczepienie. Zobaczymy co to będzie. Zważymy dokładnie, bo tak na mojej wadze i metrze to ma prawie 59cm i 5600
W niedziele skończyła 3 msce i od tyg. przewraca się powoli na boczki. Ojjj prześmiesznie to wygląda. Wczoraj chyba po raz pierwszy śmiała się w głos. A rozśmieszyło ją moje kichnięcie
No i pcha te łapki do buzi cały czas, ślini się i zaczyna łapać zabawki.
Tak poza tym to my już po spacerze porannym. Chciałam zaczerpnąć powietrza przed burzą
Jak by mi ktoś powiedział jeszcze niedawno, że przed 9tą będę nabijać kilometry to bym wyśmiała. A tu proszę...
Aniag, Happy a wy jak? Ciążą brzuszki już? Czy jeszcze jesteście w stanie pomalować paznokcie u stóp?