reklama
karolask87
Moderatorka
Jak tam mamuśki? My od rana na spacerze łapiemy pojedyńcze promienie słońca między kroplami deszczu Ale pora wracać bo tatuś też się chce małą nacieszyć. A jak to u was wygląda? Pomaga dzielnie płeć męska ??
karolask87
Moderatorka
Bubcia w nocy też? Hihi
Bo mój to by najchętniej trzymał ją na swoim brzuchu cały czas i zmieniał pieluchy, nawet jak ma sucho
Bo mój to by najchętniej trzymał ją na swoim brzuchu cały czas i zmieniał pieluchy, nawet jak ma sucho
Hej my dzis po 7 dopiero wrocilismy z pl. A tata pomaga. I z tymi pieluchami to cos jest. Tez co chwile by zmienial.jak jest w pracy to oczywiscie ja z mala. A jak wroci to sie zajmuje. Oczzywiscie codziennie razem ja kapiemy
karolask87
Moderatorka
Ja póki co kąpie w większości sama. Jakoś mi tak wygodniej było, ale już nie długo sama jej nie upilnuje w wodzie i nie utrzymam hehe
ola13650
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny jak po weekendzie?bo u nas ciezko mala wogole nie chce spac jak zasnie to sie za chwile budzi i placze juz rece bezradnie rozkladam
Probuje tez mala nauczyc pic z butelki ale za nic w swiecie nie chce.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Probuje tez mala nauczyc pic z butelki ale za nic w swiecie nie chce.
ola13650
Fanka BB :)
Bubcia nie mam pojecia w sumie to calkiem mozliwe jak tak o tym poczytalam, mam nadzieje ze dlugo to nie potrwa.
Bubcia a Zosia jak tam?
Macie jakies pomysly jak nauczyc mala pic z butelki?
Bubcia a Zosia jak tam?
Macie jakies pomysly jak nauczyc mala pic z butelki?
reklama