reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Austrii

U nas tez mala raczki w buzce trzyma. W sobote konczy dwa miesiace. Ile wazy to jeszcze nie wiem ;) bo wizyte mamy dopiero 2 maja ;) ale trzy tyg temu wazyla 5380 mysle ze teraz z 5500 wazy ;)

reklama
Jak tam mamuśki? My od rana na spacerze :) łapiemy pojedyńcze promienie słońca między kroplami deszczu :) Ale pora wracać bo tatuś też się chce małą nacieszyć. A jak to u was wygląda? Pomaga dzielnie płeć męska ??

Hej my dzis po 7 dopiero wrocilismy z pl. A tata pomaga. I z tymi pieluchami to cos jest. Tez co chwile by zmienial.jak jest w pracy to oczywiscie ja z mala. A jak wroci to sie zajmuje. Oczzywiscie codziennie razem ja kapiemy ;)

Czesc dziewczyny jak po weekendzie?bo u nas ciezko mala wogole nie chce spac jak zasnie to sie za chwile budzi i placze juz rece bezradnie rozkladam :(
Probuje tez mala nauczyc pic z butelki ale za nic w swiecie nie chce.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Bubcia nie mam pojecia w sumie to calkiem mozliwe jak tak o tym poczytalam, mam nadzieje ze dlugo to nie potrwa.
Bubcia a Zosia jak tam?
Macie jakies pomysly jak nauczyc mala pic z butelki?

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie mala z butelki sie nauczyla pic. Jak odciagalam pokarm. Na poczatku w ogole nie chciala. A teraz juz jej przeszlo. Ale i tak dalej karmie piersia ;) a wy dziewczyny??

Do góry