reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Bubcia ja składałam online przez FA. Po około miesiącu dostałam info z WGKK, że został im przekazany wniosek.W międzyczasie dosłałam do KK decyzje o FBH. Od czasu info z KK po 2 tyg. już był przelew. Po jakichś 3 dniach list w skrzynce z decyzją, a potem z Zuverdienstgrenze :) a długo już czekasz??

Fbh już dostałam od razu, najpierw kasę później decyzje, a na KGB czekam już prawie 5 tyg i nic , żadnego listu , jeżeli w tym tygodniu nic nie przyjdzie to chyba się tam przejdę

Karolask to powiedz im ze muszą uaktualnić informacje bo od czerwca 2015 wlasnie sie zmieniły.. masakra z tymi urzedasami... wszędzie..
Dodek powodzenia w staraniach :-)
...my juz w At, piekna pogoda dzis była... oby tak juz zostało... potrzebuje naładować akumulatory wiosennym słońcem :-)

No właśnie osobiście jeszcze babka sprawdzała i było wszystko ok więc powinno przyjść albo chociaż jakiś list jeżeli miałabym coś donieść a tu cisza hmm muszę ich pomęczyć, tak w ogóle to ostatni wochengeld miałam 16 marca więc KGB może mi w tym miesiącu przyjdzie ? Bo to jakoś koło 10 wpływa tak? Hmm czyli ty po miesiącu dostałaś info dopiero więc może w tym tygodniu też coś przyjdzie

reklama
Do góry