reklama
karolask87
Moderatorka
Bubcia ja składałam online przez FA. Po około miesiącu dostałam info z WGKK, że został im przekazany wniosek.W międzyczasie dosłałam do KK decyzje o FBH. Od czasu info z KK po 2 tyg. już był przelew. Po jakichś 3 dniach list w skrzynce z decyzją, a potem z Zuverdienstgrenze a długo już czekasz??
karolask87
Moderatorka
Aaaa ok 5 tyg. nie doczytałam
karolask87
Moderatorka
A jak składałaś? Osobiście? Dzwoń tam. Trochę ich pomęczysz to ruszy
anet:)
Fanka BB :)
Karolask to powiedz im ze muszą uaktualnić informacje bo od czerwca 2015 wlasnie sie zmieniły.. masakra z tymi urzedasami... wszędzie..
Dodek powodzenia w staraniach :-)
...my juz w At, piekna pogoda dzis była... oby tak juz zostało... potrzebuje naładować akumulatory wiosennym słońcem :-)
Dodek powodzenia w staraniach :-)
...my juz w At, piekna pogoda dzis była... oby tak juz zostało... potrzebuje naładować akumulatory wiosennym słońcem :-)
Bubcia501
Fanka BB :)
No właśnie osobiście jeszcze babka sprawdzała i było wszystko ok więc powinno przyjść albo chociaż jakiś list jeżeli miałabym coś donieść a tu cisza hmm muszę ich pomęczyć, tak w ogóle to ostatni wochengeld miałam 16 marca więc KGB może mi w tym miesiącu przyjdzie ? Bo to jakoś koło 10 wpływa tak? Hmm czyli ty po miesiącu dostałaś info dopiero więc może w tym tygodniu też coś przyjdzie
karolask87
Moderatorka
Hehe standard
reklama
karolask87
Moderatorka
A pogoda super my dzisiaj bosy spacerek miałyśmy