reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Austrii

reklama
Bubcia no super jej wychodzi :)
A no i unas nie ma w nocy karmienia, ale pobudki i tak są hehe...

Anitaka spokojnie Łucja dużo młodsza to ma jeszcze mnóstwo czasu...
A z tym jedzeniem to u nas np. nie dało się dawać wcześniej więcej. Nawet trzeba było zmiejszyć porcje bo mi ulewała jak za dużo zjadła. Teraz o dziwo się jej zmieściło [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Kocham moją sąsiadkę. Jak się kiedyś z mężem rozwiodę, to się wezmę za nią:laugh2: Przywiozła Erika, kazała sobie założyć chustę i poszła z drącym się Olkiem na spacer, a nam w tym czasie kazała iść do pizzerii! Nie chciałam, nagadałam się, ale w końcu przystałam, bo nawet 10 minut bez tego małego laktacyjnego terrorysty by mi dziś dobrze zrobiło. Zjedliśmy sobie spokojnie pizzę (a biorąc pod uwagę, że dziś tylko suchą bułę zjadłam i popiłam kranówką, to pizza była jak pięciogwiazdkowe danie dla mnie), ba, nawet lody! Wróciłam, nakarmiłam terrorystę i śpi już 40 minut, a ja czuję, że mam mleczko.
Mówię Wam, anioł nie kobieta.

Ola, ja ogólnie mam bardzo dużo pokarmu, czasem muszę aż trochę ściągnąć, żeby mnie nie rozerwało. A od wczoraj tragedia była, susza. Wcześniej miałam kryzysy, ale nie aż takie mocne.

Ania a ile tygodni ma maly? Super sasiadka :-) ja na razie tylko dzieki mezowi daje rade. Cale szczescie pracuje selbstständig wiec moze mi pomoc.
U nas noce nadal slabe bo maly wciaz sie przekreca i wybudza. Ja juz z nim leze od 19 w lozku i tak do 6 (sniadanko) a i tak max 4 czasem 5h pospie sobie...

Ja juz teraz mysle jak to bedzie z jedzeniem u Jonathana. Chce zaczac po 6 mcu... Z tym ze powoli bede wtedy rezygnowac z kp bo od marca biore leki... Na razie Jonathan nie rusza ani smoczka ani butelki.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Happy 4 godziny to moje marzenie, ostatnio nawet 3;)

Ja teraz chyba bede do Marcina jezdzila tam co on pracuje i po trzy dni bede u niego, bo powiedzial, ze tak sie nie da jak mala ciagle sie w nocy budzo, ostatnio jak byl w niedziele w domu to kilka razy on ja w nocy usypial, wiec moze bedzie troche lepiej jak bede so niego jezdzila, poza tym tam swieze powietrze bo to za graz wiec moze mala bedzie lepiej spala;)

Aniag zazdroszcze sasiadki serio;)

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Happy, Oliver w poniedziałek skończył 9 tygodni. Mam nadzieję, że już będzie po kryzysie, bo na prawdę tragedia była. Wcześniej miałam dwa, ale takie lekkie, troszkę pomarudził mały i spokój znów mleczko było. Ale herbatkę będę chyba dalej pić, dopóki mi cieknąć nie zacznie jak z kranu:laugh2:

Po drzemce, dziecię sobie ćwiczy :laugh2:
04c41e381263e86emed.jpg
[/URL][/IMG]
04c41e381263e86egen.jpg

aniag jaki on fajny jest :-) a jak reaguje ogonie Erik na brata? Sasiadka super oby tak dalej,kobieta wie co mlodej mamie potrzeba :-)
happy mlody ma jeszcze czas na butle wiec spoko a smoczek to moze ci nigdy nie zlapie.Victor mial niecale 2 tyg jak zalapal a Raphi dopiero przy zabkowaniu,sa tez takie co nie chca ale trzeba wtedy uwazac co by z palcow smoka nie zrobily bo trudniej odzwyczaic pozniej
bubcia czas chyba blokady na szafki kupic hihi i nie tylko szafki....pol kuchni mialam zablokowanej a nawet szafka z pod tv zniknela bo na nia wlazil...Victor nie mial takich pomyslow a ten szogun wszedzie i wszystko

Swoja droga bede pewnie niebawem do Wiednia jechac po paszport i bede miala chwile na jakas kawe jak by ktoras moderatora chciala poznac :-D

reklama
Do góry