reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Austrii

reklama
Nie pamietam juz dziewczyny gdzie to wyczytalam ale dziekuje wam bardzo za info...jestem w Austrii od pol roku i nie bardzo sie w tym wszystkim jeszcze orientuje a rodze za dwa msc

Czesc dziewczyny czytam Was ale nie ma nawet kiedy odpisać [emoji27] mała w piątek skonczyla 6 tygodni, strasznie daje popalić... dopiero od kilku dni udaje mi się ja uśpić na dłużej niż 10 min. Wcześniej drzemka dzień i noc podczas wiszenia na cycu inaczej rady nie dało [emoji43] już 2 wizyty u lekarza z nią zaliczylam tak wariowala przez plesniiawki. Przedwczoraj zniknęło jej z języka w końcu bo myślałam ze oszaleje

Super te wasze dziewcZyny już do przodu gonia [emoji6] Aniag twój przystojniak ma fryzurke jak moja cora [emoji7]

Ojj Kulka wspolczuje. Chociaz u mnie wczorajsza noc i dzien dzisiejszy masakraaa. Co chwile sie Łucja budzila. Pol nocy siedzialam i ją bujalam bo plakala.
Tyle co tyle a jedynka gorna po lewej nie wyjdzie . dzis juz mam wozek na gorze bo rece opadaja. [emoji20]

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

No i ja też się muszę zdjęciem pochwalić [emoji3]
1474736417071.jpg

Załączniki

• 1474736417071.jpg
    1474736417071.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 181
Ehh a masz jakiś specyfik zeby jej posmarować na dziąsła? Ja na plesniawki miałam jakieś dziadostwo na receptę przepisane i nic nie pomogło przez tyle czasu(ponad 4 tyg to stosowalam!). Teraz jej psikalam 'dentoseptem mini' i w koncu zniknelo. To też na ząbkowanie dobre podobno. A z tym lulaniem na rękach to współczuję [emoji17] moja niewiele ponad 5 kg a ręce mi odpadają, co dopiero u Ciebie musi być to strach myśleć

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry