reklama
ola13650
Fanka BB :)
Bubcia501
Karolask niestey w tym roku nie wyrosly jakos i my tylko jedna przywiezlismy ale na 100 % zadnej chemii w niej nie ma ale chetnie sie polowa podziele bo duza jest
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
aniag78
Ten rok nie jest dobry dla dyni, u mojej mamy nawet 1 nie urosła, siostry teściowa na 10 krzaków 1 dynię miała tylko. U mnie po jednej na krzaku, z czego jedna to odmiana wielkości dłoni - krzak 4 metrowy i jeden owocek Za to cukinii mam dużo, gdyby któraś z Was była niedaleko, chętnie się podzielę I pomidorami, tych mam tyle, że ludziom sprzedaję (długo już nie będą, bo zaraza je wzięła - w końcu nie pryskane chemią).
A o takiego cudaka zrobiliśmy wczoraj:
Również jestem chętna na przepis na ciasteczka!
A o takiego cudaka zrobiliśmy wczoraj:
Również jestem chętna na przepis na ciasteczka!
Hej dziewczyny ja dynię też lubię ale mój mąż tak jej nie trawi że po zupie z dyni czkawki dostaje[emoji14]
U nas przyzwyczajanie do przedszkola to jakaś tragedia chyba jeszcze nie mieli takiego przypadku jak moje dziecko, że nawet szef przedszkola się zastanawia co robić... została raz na próbę 5 minut i tak się zarazila, że już panie nie chcą próbować. Elizka płacze nawet ze mną jak jest w przedszkolu. Luiza miałaś kiedyś taki przypadek? Ja już z sił opadami i nie mam pojęcia co robicie Kończymy już drugi tydzień przyzwyczajenia
Napisane na HTC Desire 626G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
U nas przyzwyczajanie do przedszkola to jakaś tragedia chyba jeszcze nie mieli takiego przypadku jak moje dziecko, że nawet szef przedszkola się zastanawia co robić... została raz na próbę 5 minut i tak się zarazila, że już panie nie chcą próbować. Elizka płacze nawet ze mną jak jest w przedszkolu. Luiza miałaś kiedyś taki przypadek? Ja już z sił opadami i nie mam pojęcia co robicie Kończymy już drugi tydzień przyzwyczajenia
Napisane na HTC Desire 626G dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny! Melduje sie po chrzcinach. Jakos przezylismy ;-). Dzis odwiozlam rodzicow na dworzec na pociag do Pl. Szkoda ze tak krotko byli.
Potem pojechalismy na pierwsze szczepienie rota i 6w1. Na razie nic sie nie dzieje. Oby noc byla spokojna.
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Potem pojechalismy na pierwsze szczepienie rota i 6w1. Na razie nic sie nie dzieje. Oby noc byla spokojna.
karolask87
Moderatorka
Dziewczyny przepis pochodzi z Alantkowego BLW zaraz to wszystko ogarnę i podeśle wam na priv
Bubcia to chce tą połówkę jak najbardziej
Hmmm Aniag muszę przemyśleć wycieczkę po cukinię i pomidory do Ciebie [emoji14]
Happy i jaki duży mały już? Ta wizyta jeszcze u starego lekarza była nie? Czekam na relację z wizyty u nowego
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Bubcia to chce tą połówkę jak najbardziej
Hmmm Aniag muszę przemyśleć wycieczkę po cukinię i pomidory do Ciebie [emoji14]
Happy i jaki duży mały już? Ta wizyta jeszcze u starego lekarza była nie? Czekam na relację z wizyty u nowego
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Karolask maly ma juz 61cm a wizyta byla jeszcze u starego. U tego na Simmering mamy 15.09.
reklama
Załączniki