Gabi piękne imię wybraliscie
[emoji7]
....a już myślałam że przeczytam po weekendzie że już rodzinka w komplecie i wychodzisz na dniach do domu . Powodzenia kiedy by nie było. Klara czeka na odpowiedni dla niej dzień
Możesz naturalnie rodzic przez te problemy z cukrem czy cc tak czy tak?
Karolask u nas objada się Bieluch ami od początku rozszerzania diety plus inne jogurty np te z hoferka. Probiotyczne lepsze ale jakoś narazie uwagi na to nie zwracałam choć pasowałoby rozejrzeć się i za tymi. .. Jajka całego to też jakoś nie lubi ale jajecznice omlety placuszki chlebek obtaczany itp itd lubi więc próbuj próbuj Mamuśka
Szycie od zawsze mnie ciągnie ale wiecznie czasu mało a maszyna musi być wyszukana żeby raz a porządnie kupić i spokój na lata
trzeba w końcu kolejne wariactwo rozkręcić [emoji23][emoji12]
Dla mnie to i tak za daleka wyprawa z 11tego do tego Primarku. ..chyba że kiedy Młody będzie spokojniejszy
albo namówie M na jazdę autem.
Wow Anitaka to super rachuneczki. U nas ok 50m2 a płacimy teraz prawie 70e/mc masakra jakaś teraz po rozliczeniu. ...fakt teraz więcej się gotuje bo jestem z Młodym w domu a nie jak wcześniej wieczorem dopiero w domu ale na taki metraż. ...
Happy Jonathan malutki jeszcze i może tak jak i mój poprostu "gorzej " przechodzi te wszystkie skoki których jest sporo a do tego ząbki pomału się zabierają za rosniecie itp itd. Wiem że ciężko jak ciągle kp ale uwierz mi za parę miesięcy będziesz dumna że to przetrzymalas. Dla takich Maluszków to wszystko co dzieje się wokół i w nich samych to bardzo dużo i niezrozumiałe często a my Mamy możemy im pomóc np przez kp żeby się wyciszyli i poczuli bezpieczni. .. dasz radę Mamuśka
....U nas po szczepieniach zawsze było gorzej a ponadto jakieś katarki właśnie się pojawiały. . .a ja głupia nadal Go szczepie :/
Teraz już kp dla nas jest super choć wiadomo czasem męczące bo częściej bo noce zarwane nie raz ale ten wzrok i ta relacja która się między nami utworzyła jest nie do opisania , nie żałuję ani jednej nocy ani jednego dnia z kp,to piękny czas choć wyrzeczeń jest sporo ale czego się nie robi ...
Zdrówka dla chorych Dzieciaczkow
Napisane na SM-A310F w aplikacji
Forum BabyBoom