Kurcze dziewczyny... Znajoma dodala na Instagrama zdj dziecka ktoro ma cala byzie w czekoladzie...i opis mniam pyszna czekoladka. Taa a dziecko jeszcze4 mies nie skonczylo. Ostatnio filmik wrzucila jak daje dziecku do polizania zelki te takie w cukrze... Nie wiem no na marchewke za wczesnie a co dopiero takie cos...nosz nosi mbie by cos jej napisac...
reklama
ola13650
Fanka BB :)
Happy ja bylam mega chora jak mala miala 3msc ratowalam sie paracetamolem syropem prawoslazowym i tabletkami na gardlo. Zdrowka dla was.
Gabi powodzenia [emoji1]
Aniag sliczny ten twoj kawaler a jaki juz duzy [emoji7]
Anitaka super macie zebole my narazie na 2 dolnych sie zatrzymalismy.
Oj tak na istagramie dziewczyny maja rozne pomysly jak tak czasem patrze na te maluchy to niektore matki maja nie rowno pod sufitem. Moje dziecko smaku czekolady predko nie zazna [emoji4]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Gabi powodzenia [emoji1]
Aniag sliczny ten twoj kawaler a jaki juz duzy [emoji7]
Anitaka super macie zebole my narazie na 2 dolnych sie zatrzymalismy.
Oj tak na istagramie dziewczyny maja rozne pomysly jak tak czasem patrze na te maluchy to niektore matki maja nie rowno pod sufitem. Moje dziecko smaku czekolady predko nie zazna [emoji4]
karolask87
Moderatorka
Anitaka szczerze to jeśli to rzadna bliska osoba to ja bym jej napisała poprostu że jest jeb***** i jeśli znajoma mieszka w PL to żeby już teraz poszukała dobrego gastrologa dla dziecka, bo podobno długo się czeka to będzie za jakiś czas jak znalazł...
Ludzka głupota mnie czasem przeraża
Super wampirek z Łucji hehe, u nas górna dwójka powoli się wykluwa, mała powolutku zdrowieje i dokazuje jak zawsze ale dwa razy złapała się za ucho i nie wiem czy coś się jej tam będzie dziać po tym katarze, czy poprostu spineczka, którą nosi ją gdzieś uwierała...dzisiaj bez spinki chodzi roczochraniec, ale ale ostatnio były warkocze
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Ludzka głupota mnie czasem przeraża
Super wampirek z Łucji hehe, u nas górna dwójka powoli się wykluwa, mała powolutku zdrowieje i dokazuje jak zawsze ale dwa razy złapała się za ucho i nie wiem czy coś się jej tam będzie dziać po tym katarze, czy poprostu spineczka, którą nosi ją gdzieś uwierała...dzisiaj bez spinki chodzi roczochraniec, ale ale ostatnio były warkocze
Ostatnia edycja:
karolask87
Moderatorka
anet:)
Karolask słodka ta Twoja warkoczykowa Dziewuszka
Czasem dzieciaczki tak się chwytają za uszka oby nie było to coś po chorobie. , zdrówka życzę! Aaa mam kwiatka cytrynka w razie jakby coś. ....
Aniag Twój przystojniak jak tralala i irokez fiufiu
Anitaka Córcia już się szykuje na wielkie obgryzanie marchewki
Świetne Dzieciaczki!
...a ja nie mam instagrama i też jakoś nie szaleje że zdjeciami więc pewnie dla niektórych jestem ufoludek ale mi z tym dobrze hehe
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Czasem dzieciaczki tak się chwytają za uszka oby nie było to coś po chorobie. , zdrówka życzę! Aaa mam kwiatka cytrynka w razie jakby coś. ....
Aniag Twój przystojniak jak tralala i irokez fiufiu
Anitaka Córcia już się szykuje na wielkie obgryzanie marchewki
Świetne Dzieciaczki!
...a ja nie mam instagrama i też jakoś nie szaleje że zdjeciami więc pewnie dla niektórych jestem ufoludek ale mi z tym dobrze hehe
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale warkocze
Ja narazie moge pomazyc choc kilka klaczkow jest i spineczka sie trzyma
No nie bliska. Poprostu znajoma. W dodatku ma 20 lat. Kurde ale ja 22 i o wszystkim czytam. Podac...nie podac... Ale co zrobic...pewnie za niedlugo doda zdjecie jak dziecko je frytki ... Lub cos w tym stylu.
Biedne te dzieciaki nasze. Lucja juz lepiej naszczescie.
Karola mojej mamy siostra jest krawcowa i uszyla malej jakis komplecik. Jak przyjedzie z pl to sie pochwale
Dziewczyny bylyscie moze na zakupach ostatnio?? Planuje kupic jakas kurtke Łucji ale zeby nie byla za gruba ani cienka taka na teraz. Znajde jeszcze czy juz same zimowe??
Ja narazie moge pomazyc choc kilka klaczkow jest i spineczka sie trzyma
No nie bliska. Poprostu znajoma. W dodatku ma 20 lat. Kurde ale ja 22 i o wszystkim czytam. Podac...nie podac... Ale co zrobic...pewnie za niedlugo doda zdjecie jak dziecko je frytki ... Lub cos w tym stylu.
Biedne te dzieciaki nasze. Lucja juz lepiej naszczescie.
Karola mojej mamy siostra jest krawcowa i uszyla malej jakis komplecik. Jak przyjedzie z pl to sie pochwale
Dziewczyny bylyscie moze na zakupach ostatnio?? Planuje kupic jakas kurtke Łucji ale zeby nie byla za gruba ani cienka taka na teraz. Znajde jeszcze czy juz same zimowe??
ola13650
My tez juz chcemy chociaz kucyczki aa tu narazie nie ma na czym. Mala super [emoji7]
Anitaka kurtek jest a kurtek i takich i takich ja sie na nic zdecydowac nie moglam i wkoncu kupilam i kurtke i plaszczyk jezeli chodzi o te mini ciuszki dla malej to jestem zakupoholiczka [emoji52]
Anitaka kurtek jest a kurtek i takich i takich ja sie na nic zdecydowac nie moglam i wkoncu kupilam i kurtke i plaszczyk jezeli chodzi o te mini ciuszki dla malej to jestem zakupoholiczka [emoji52]
karolask87
Moderatorka
Anitaka pochwal się koniecznie, ale uważaj bo jak mi się spodoba to będziesz musiała mi wykrój załatwić [emoji14]
Ja kupiłam Laurze w Primarku. Taka cienka wiatrówka na cienkim polarku
Ja kupiłam Laurze w Primarku. Taka cienka wiatrówka na cienkim polarku
reklama
ola13650
Ehh my wlasnie kurtki w primarku nie znalazlysmy ale za to milion innych rzeczy nakupowalysmy [emoji23]
Za to zakochalam sie w plaszczyku z Zary wlasnie gdzie w wiedniu jest Zara? Duzo maja sklepow? Bo u nas [emoji26]oczywiscie nie ma [emoji57]
Za to zakochalam sie w plaszczyku z Zary wlasnie gdzie w wiedniu jest Zara? Duzo maja sklepow? Bo u nas [emoji26]oczywiscie nie ma [emoji57]