reklama
No i po weekendzie!maz w pracy a my po sniadanku!Julia przespala noc do 5.30 a potem musialam ja wziasc do mnie i tak spalysmy do 7.30.musze popracowac nad nia zeby spala sama do 7.00.piekna pogoda wiec po kawce na spacerek.dzis na basen idziemy i znowu bedzie radosc!milego dzionka! x
Witam i ja:-) ja tak tylko na chwile bo jak mi maly wstanie to musze isc do siostry
A u na sdzisiaj tak jakos pomalu dzien leci rano wyszlam sobie sama na zakupy mezus z dzidzia zostal w domu i troszke sobie pospacerowalam bo mamy dosc ladna pogade jeszcze zaraz musze isc sobie pranko z ogrodu zebrac;-) ciekawe gdzie sie podziewa Dominikajuz do nas dawno nie zaglala musimy pielegnowac nasz watek zebynie umarl:-)a jak myslicie dolaczy ktos jeszcze o nas...
Pozdrawiam
A u na sdzisiaj tak jakos pomalu dzien leci rano wyszlam sobie sama na zakupy mezus z dzidzia zostal w domu i troszke sobie pospacerowalam bo mamy dosc ladna pogade jeszcze zaraz musze isc sobie pranko z ogrodu zebrac;-) ciekawe gdzie sie podziewa Dominikajuz do nas dawno nie zaglala musimy pielegnowac nasz watek zebynie umarl:-)a jak myslicie dolaczy ktos jeszcze o nas...
Pozdrawiam
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
A no ja tu zagladam, tylko ze moje coreczki mi sprzedaly przeziebienie i teraz wszystkie smarkamy i kaszlemy. Choc musze przyznac, ze dziewczynki juz w nocy spia dobrze. Mam nadzieje, ze bedzie jutro ladnie bo juz nie moge wysiedziec w domu.
Juliana - jak tam sprzatanie idzie ??
Jadka12 - mam nadzieje, ze dalas rade sciagnac pranie bo u mnie juz pada
https://www.babyboom.pl/forum/members/juliannya-71974.html
Juliana - jak tam sprzatanie idzie ??
Jadka12 - mam nadzieje, ze dalas rade sciagnac pranie bo u mnie juz pada
https://www.babyboom.pl/forum/members/juliannya-71974.html
hej dziewczyny!no juz myslalam ze o mnie zapomnialyscie!
Dominiko-wiekszy balagan niz porzadek.tak to jest jak sie wynosi wszystko z jednego pokoju.mysle ze wszystko dzis uda mi powynosic a tomek po pracy reszte bedzie dzialal z meblami.z jula niestety to troche umulna praca.spacerek obiadek itd itp...mam nadzieje ze szybko sie lepiej poczujecie!zdrowka!
jadka12! a to twoja siostra w grays mieszka?
pozdrawiam
Dominiko-wiekszy balagan niz porzadek.tak to jest jak sie wynosi wszystko z jednego pokoju.mysle ze wszystko dzis uda mi powynosic a tomek po pracy reszte bedzie dzialal z meblami.z jula niestety to troche umulna praca.spacerek obiadek itd itp...mam nadzieje ze szybko sie lepiej poczujecie!zdrowka!
jadka12! a to twoja siostra w grays mieszka?
pozdrawiam
reklama