reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy w Essex/Basildon

Juliannya to super ze julka ma juz kolczyki:-) ja pewnie gdybym miala dziewczynke to tez bym jej przebila uszka:-)
a nam dzisiaj jakos pomalu zlecial dzien;-) maly juz spi a ja sobie odpoczywam
milego wieczoru:-)

reklama
A ja zrobilam sobie upiekszajacy wieczor!kapiel podczas ktorej 40min plotkowalam z siostra,maseczka i pedicure!rewelacja!a teraz padam na sofe!do jutra dziewczyny!dobranoc!

No i po weekendzie!maz w pracy a my po sniadanku!Julia przespala noc do 5.30 a potem musialam ja wziasc do mnie i tak spalysmy do 7.30.musze popracowac nad nia zeby spala sama do 7.00.piekna pogoda wiec po kawce na spacerek.dzis na basen idziemy i znowu bedzie radosc!milego dzionka! x

A my juz po basenie!Julia spi sobie smacznie,a ja kawke pije i czekolade wcinam!mamy 4 tyg przerwy w zajeciach i zapisalam mala na drugi semestr.hm?czy tylko ja sciemniam dzis przy komputerze?no moze wieczorem sie pojawicie! x

Dziendobry!wiec pisze co by nasz temat nie padl!dzis porzadkuje a mianowicie wynosze wszystko z pokoju ktory dla Julii bedziemy remontowac.bo z wiosna to zawsze czlowiekowi chce sie wiecej robic.ale najpierw kawka!pozdrawiam! x

Witam i ja:-) ja tak tylko na chwile bo jak mi maly wstanie to musze isc do siostry :cool2:
A u na sdzisiaj tak jakos pomalu dzien leci rano wyszlam sobie sama na zakupy mezus z dzidzia zostal w domu i troszke sobie pospacerowalam bo mamy dosc ladna pogade jeszcze zaraz musze isc sobie pranko z ogrodu zebrac;-) ciekawe gdzie sie podziewa Dominika:sorry2:juz do nas dawno nie zaglala musimy pielegnowac nasz watek zebynie umarl:-)a jak myslicie dolaczy ktos jeszcze o nas...:sorry2:
Pozdrawiam

A no ja tu zagladam, tylko ze moje coreczki mi sprzedaly przeziebienie i teraz wszystkie smarkamy i kaszlemy. Choc musze przyznac, ze dziewczynki juz w nocy spia dobrze. Mam nadzieje, ze bedzie jutro ladnie bo juz nie moge wysiedziec w domu.

Juliana - jak tam sprzatanie idzie ??

Jadka12 - mam nadzieje, ze dalas rade sciagnac pranie bo u mnie juz pada

https://www.babyboom.pl/forum/members/juliannya-71974.html

hej dziewczyny!no juz myslalam ze o mnie zapomnialyscie!
Dominiko-wiekszy balagan niz porzadek.tak to jest jak sie wynosi wszystko z jednego pokoju.mysle ze wszystko dzis uda mi powynosic a tomek po pracy reszte bedzie dzialal z meblami.z jula niestety to troche umulna praca.spacerek obiadek itd itp...mam nadzieje ze szybko sie lepiej poczujecie!zdrowka!
jadka12! a to twoja siostra w grays mieszka?
pozdrawiam

reklama
Witam dziewczyny!a my sie dzisiaj wyspalysmy ze ho ho! julia od 8 dopiero o 7 sie obudzila.ani raz w nocy!yoopie!ja zmykam do dentysty ale zycze milego ranka i potem sie jeszcze odezwe!
dominiko jak sie czujecie?
jadka12!co tam u was?

Do góry