reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy w Essex/Basildon

Witam wieczorkiem:-) maly juz mi spi a P niedligo wroci z pracy:-) a ja mam chwilke dla siebie:-p JULIANNYA Chcialalabym sie jeszcze zapytac ile tak mniej wiecej kosztuje zrobienie sobie takich paznokci bo nigdzie nie znalazlam kosztow a jestem ciekawa:-p Super w koncu nasz fatek zacza sie rozkrecac:-D Milego wieczoru dziewczyny :-) Pozdrawiam

reklama
Hej Jadka12!ja robie za £30 a u mnie w salonie kosztuje £50. chyba sie troche pogoda popsula!gdzie to slonce?!dzis mamy luzny dzien z Jula!:-) zaraz kawke pije i moze do znajomych sie wybierzemy albo one na kawke wpadna!hm!jakos tak sie nie wyspalam mala chyba z 5 razy sie w nocy obudzila ale nie bylam nawet u niej i w sumie sama zasypiala.troche pokrzyczala!kurcze nie wiem co jej sie tak odwidzialo!uparciuch jeden !:-)jutro wielka wyprawa do londynu na 11.milego dnia!napewno jeszcze sie bede odzywac! x

Hej Kobietki,
Moje Panny wczoraj dostaly kataru, w nocy budzily sie co pol godziny . Mam tylko nadzieje, ze na katarku sie skonczy. Temperaturki jak narazie nie maja. Ja natomiast jestem padnieta, dzis dzien bedzie caly na kawie.
I ja tez ciekawa kosztow tych paznokci?

Hej!ja wlasnie pije kawke i zajadam sie ciasteczkiem!teraz nadrabiam czas kiedy karmilam piersia i nabialu nie moglam jesc!teraz dzien bez czekolady to dzien stracony!ah!jakie to przyziemne ale jak czlowiek czegos nie moze to dopiero sobie uswiadamia ze cos naprawde lubi!jajka i mleko!yammie!:-)!zycze zdrowka dla dziewczynek!a co do paznokci tak jak wczesniej pisalam £30.

Pogoda juz fajna sie robi , oby tak dalej. My niestety w domku bo te moje male spiki maja az po pas. A marudne okropnie, nie mozna im dogodzic.

Dominiko!oby dziewczynki szybko lepiej sie poczuly!my wlasnie wrocilysmy z dwu godzinnego spaceru!zmeczona jestem i teraz bede sciemniac do wieczora!o ile mi jula pozwoli!

Witam DOMINIKO oby dziewczynki szybko wyzdrowialy :-) A my dzisiaj zaliczylismy spacerek i przy okazji zrobilismy wieksze zakupy i jakos nam tak milo dzien zlecial maly na szczescie juz spi a ja czekam az P wroci z pracy:-p A jutro tez milo sie nam zapowiada dzien bo umowilam sie z kolezanka i jade ja jutro odwiedziec:-) a mam jeszce pytanie do Juliannyna a czy dojezdzasz do kijentek czy tylko w domu robisz te paznokcie? Sorki ze tak ciagle cie o to wypytuje ale chcialabym sobie sprobowac to zrobic:-) milego wieczorku pozdrawiam

reklama
Halo!gdzie Was wywialo?my wrocilysmy z Londynu!normalnie pol dnia nam zeszlo!masakra!ale w sumie jestem zadowolona z wizyty!za tydz.kolejna.jestem tylko wykonczona tymi dojazdami!ach!kawka z bita smietana i ciasteczko!moze wpdniecie?:-) juz nie moge doczekac sie wieczoru oby pasc na sofe z lampka wina i jakis film ogladnac!oczywiscie Julia slodko spiaca cala noc miejmy nadzieje!
jadka12!robie u mnie w domu choc czasami jak jest 2 lub3 kolezanki to do ugadania!a ty jezdzisz samochodem?Nosisz kolor czy french?
Dominiko!jak tam dziewczynki?juz dzis wyszlas z domu?
klikajcie dziewczyny co tam u Was?
pozdrawiam

Do góry