reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy w Essex/Basildon

Witam:-)
A nam jakim cudem udalo sie nie zmoknoc w ostatniej chwili ucieklismy do metra:-p a nie zwiedzilismy za wiele bo pogoda zabardzo nie dopisala ale w drodze powrotnej wstapilismy sobie do Lakeside na obiadek i zrobic ostatnie zakupki przed wylotem siostry. No i tak wocilismy pozno dod domu a przed droga w nocy byla pobuka bo musialam jechac z siostra na lotnisko:tak: no i w domku bylam kolo 5 dopiero i zabardzo dzisiaj sie nie wyspalam i taka nerwowa dzisiaj chodze:dry:
Ale sie rozpisaly:-) teraz juz napewno naz watek nie wygasnie caly czas sie cos dzieje:-D
A jesli chodzi o macierzynstwo to ja bardzo lubiesiedziec z malym w domu jakos nie spieszno mi do pracy:-p nawet chyba bym juz chciala druga dzidzie ale moj P nie zabardzo wiec musimy troszke poczekac;-)
pozdrawiam:-)

reklama
Dobry wieczor dziewczyny!ale tu cicho cos?Jadka12!mam nadzieje ze pobyt siostry sie udal a dzis odespisz!my caly dzien poza domem.Julia sie wyszalala z dzieciakami i spi padnieta.ledwo zjadla przed snem.lubie takie dni kiedy wiem ze cos fajnego porobimy.i nawet pogoda nie byla najgorsza biorac pod uwage ze zawsze pada kiedy ja jestem w londynie a dzis nie padalo!:-) jakies plany dziewczyny na weekend macie?my w sumie zadnych.odpoczywamy jeszcze po tych ostatnich weekendach.musimy koniecznie na zakupy dla Julii jechac.wyrosla ze wszystkich bluzek.dobranoc i do jutra. x

Hej!a moja mala wstala dzis o 5 i nie bylo szans zeby zasnela.teraz lobuzuje i mam nadzieje ze do 10 wytrzyma bo nie chcialabym zeby sie jej poprzestawialo.takze kawa i zbawa z Jula.milego dnia.piekna pogoda sie robi.:-)

Witam
Juliannya siostra dosc zadowolona z pobytu w anglii:-)
A dzisiaj wkoncu sie wyspalam i nawet maly ani razu sie nie obudzil w nocy;-)
i dzisaj bylismy z malym na spacerku i troszke zakupow sobie zrobilismy:tak:
a teraz maly ise bawi la wola mnie zebym sie z nim pobawila wiec zmykam ale mysle ze wieczorem jeszcze tu zajze:tak:

Witam:-)
widze ze od mojej ostatniej wizyty to nikt tu nie zagladal:-p
malego juz polozylam spac wiec spi sobie slodko i jak co wieczor czekam az moj P wroci z pracy i trzeba bedzie mu jakos kolacje uszykowac a ja mam dzisiaj strasznego lenia i nic mi sie nie chce:cool2:
a mam do was dziewczyny pytanie czy kapalyscie sie kiedys ze swoimi dzieciaczkami razem we wannie?
Milego wieczoru;-)

a mam do was dziewczyny pytanie czy kapalyscie sie kiedys ze swoimi dzieciaczkami razem we wannie?

A pewnie i to wiele razy, jednak zawsze jak maz jest w domu bo zawsze moze przejac dzieciatko w recznik. ;-)
U nas weeken mija powoli bo Patryk w pracy a bez niego to mi sie jakos dluzy.
Moze dzis wroci szybciej to do Ikei podskoczymy na jakies zakupy :)
A tak wogole jestem glodna wiec ide jakies sniadanko kombinowac.
Buzka dziewczyny :-)

Hej dziewczyny!i ja witam na chwile!jadka12!pewnie ze sie kapalam z Julia zwlaszcza na poczatku bo uwazam ze to dawalo jej niesamowita bliskosc.mala wlasnie spi a my wypilismy sobie kawke i czekamy jak sie obudzi i musimy na te zakupy podjechac dla niej.a przez ta zmiane czasu takie zakrecenie rano mielismy ze masakra.szkoda gadac, nawet wam nie pisze bo sie usmiejecie.:-)milego po poludnia! pozdrawiam

Dziendobry!witam was dziewczyny.a ja sobie dzis pospalam do 8, Julia dala mi fory.dzis przyjezdza do nas kolezanka z londynu jeszcze na moje zalegle urodzinki.zapowiada sie mily dzien wbrew pogodzie.pozdrawiam

Witam dziewczyny!u nas w koncu przestalo padac wiec bylysmy z Jula na spacerku a teraz sobie smacznie spi wiec ja mam chwilke dla siebie.a co tam u Was?pewnie szalejecie z przygotowaniami do swiat i dlatego Was tu nie ma:-) zostajecie tu czy do polski jedziecie?my nigdy nie jezdzimy na swieta wielknocne a i na Boze Narodzenie tez raz na 3 lata.Julii w koncu te 2 gorne zeby sie przebijaja, juz widze takie biale plamki wiec lada dzien.yoopie.strasznie umulnie jej to idzie:-)ale z to do chodzenia sie juz rwie.przesuwa sie przy meblach i chodzi za rece.no i ma etap uciekania przy zmianie pieluchy.czasami trzeba sie niezle nakombinowac.a jak dzieczyny u was z nauka do robienia na nocniku?bo w sumie to sama nie wiem kiedy powinnismy zaczac?co prawda nocnik jest ale lezy zpomniany w kacie. milego dnia;-)

reklama
witam
u nas rowniez prawie caly dzien padalo ale mimo wszystko udalo mi sie wyskoczyc z malym do polskiego sklepu. Rowniez przywiezli mi dzisiaj zakupy z asdy wiec juz mam wszystko na swieta kupione teraz wystarcy wszystko przygotowac. U nas z nauka na nocnik to bylo tak ze jak bylam jakis czas temu w polsce to maly zawsze po drzemce siadal na nocnnik i robil siku a teraz nawet nie mysli o siadaniu na nocnik wiec narazie dalam sobie z ty spokuj ale mysle ze za jajis czas sprobuje znowu:-)
a na swieta do polksi nie latamy bo moj P urlopu w pracy nie dostanie nawet teraz w niedziele idzie do pracy ale dopiero na 14 wiec sniadanie wielkanocne zjemy razem:tak:
a tak wogule dziewczyy czy przygotowujecie cos na swieta? jak tak to co? bo ja wlasnie nie dawno rozmawialam ze swoja kolezanka i ona mowila ze nic nie przygotowwuje ze oni obchodza tylko boze narodzenie a wielkanoc juz nie a jak to jest u was?
ja wlasnie usypiam malego ale cos mu ciezko idzie i jeszcze nie spi ale mam nadzieje ze mi nie dluog zasnie bo jeszcze chcem dzsiaj posmazyc sobie nalesniki na krokiety:-)
alez sie dzisiaj rozpislam to pewnie przezto ze ostatnio nie mam nawet czasu sonie posiedziec na kompie;-)
milogo wieczoru;-)

Do góry