Lajla83
Fanka BB :)
przytulam mocno:-) Ewelina a jakąś lektorkę trzeba było przygotować na wieczór;-)jeju, jak mi smutno:-(, młody śpi, M w pracy, jak ja to zniosę:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przytulam mocno:-) Ewelina a jakąś lektorkę trzeba było przygotować na wieczór;-)jeju, jak mi smutno:-(, młody śpi, M w pracy, jak ja to zniosę:-(
Ewelina i pędź do księgarni po "tysiąc wspaniałych słońc" tylko nie mów m kto ci polecił bo nie będziesz mogła się oderwać;-)Roksi, kończę Dom nad rozlewiskiem;-), ale lepiej mi sie czytało przy M
kolorowych snów Magda;-)
No własnie te kapsułki mam. Nie przegryzie ich - tzn. oczywiście dałaby radę, ale się uparła, że ona nie da rady. Także js jem
hej
o 4 nad ranem poczułam coś mokrego myślałam że to wody płodowe ale okazało się że między nami śpi córcia i spompowała nam łóżko
mój pije mleczko krowie i to sporadycznie, jako przekąskę raczej, kakao nie lubi
jeju, jak mi smutno:-(, młody śpi, M w pracy, jak ja to zniosę:-(
czesc kobietki.... u nas nocka spokojna... dziś kończę kolejna książkę i zaczynam następną... ostatnio tak mi sie dobrze czyta, że czytam od rana do wieczorka ;-p
Ja teżo matko, ile bym dała, żeby sobie spokojnie od rana do wieczora poczytać książkę. Zazdroszczę.