reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
hej,
u nas tez pada, ale jeden dzień w domu jakoś wytrzymamy;-)
Pietrek nie buntuje sie na taką skalę, raczej jest grzeczny, chociaz czasami "słuch traci" i zrobił sie bardzo samodzielny, wszystko "siam"
biedna roksi, moze chociaż zimny okład pomoże
u nas tez pada, ale jeden dzień w domu jakoś wytrzymamy;-)
Pietrek nie buntuje sie na taką skalę, raczej jest grzeczny, chociaz czasami "słuch traci" i zrobił sie bardzo samodzielny, wszystko "siam"
biedna roksi, moze chociaż zimny okład pomoże
magdajucha
mamunia Krzysiunia
mój mały już dzis wylazł na dwór :-) otworzył sobie drzwi na taras i wyszedł, dobrze, że miał chociaż sandałki na nogach gagatek jeden hihihih
Ewelina z Bydgoszczy
Ewelina, ja bym się tak nei cieszyła bo od "siam" się bunt zaczyna ;-) najpierw wszytko siam a potem NIEEEE , oby was ominęło.
no nic trza będzie przez to przejść
magdajucha
mamunia Krzysiunia
Agutek pamiętaj, że to może jeszcze trochę potrwać
ewa0381
Moja znajoma ma dziecko w wieku naszych skarbów i drugie, które skończyło m-c. I powiem Wam , że jest ciężko. Starsza córka potrzebuje uwagi, chce żeby mama ją nosiła, bawiła się z nią itp. Znajoma nie odtrąca jej i naprawdę poświęca jej dużo uwagi, ale swój czas jednak musi dzielić już na dwoje. Zajmowanie się dwójką dzieci, do tego obowiązki domowe. Jest ciężko. Ale chyba najgorszy jest pierwszy rok, potem już łatwiej, tak myślę.roksi nie chciałabym, żeby to jakoś głupio zabrzmiało, ale właśnie w pewnym sensie czuję ulgę, że nie jestem w ciąży bo nie wiem jak bym dała radę z moim buntownikiem i dużym brzuchem a potem z noworodkiem. Nie zrozumcie mnie źle, ale byłoby mi naprawdę bardzo ciężko i może to i lepiej, poczekam aż bunt przejdzie i będę miała łatwiej ;-)
U siostry jest różnica między dziećmi 6 lat i dopiero wtedy to starsze nie potrzebowało tyle uwagi, miało już swój świat.
reklama
debiutantka
Marcówka 2007
Witajcie
U nas też bunt w pełni tylko , że raz M jest jak aniołek a raz diabeł wcielony.. Ostatnio ma takie "akcje" w nocy, że budzi się nie wiadomo z jakiego powodu z płaczem, kopie i wali rękami... A jak sie go pytam dlaczego tak bije to mówi "bo chce"... Jak tak dalej pójdzie to będę posiniaczona chodziła ;/. Nie wiem skąd ta nocna agresja... może mu się coś śni...?
Pogoda się zepsuła i u nas.. W zeszłym tygodniu miałam powera, nawet tak po prostu sie wzięłam za porządki ale od soboty mam jakiś dół emocjonalny... Dzis mi się włączył "pożeracz słodyczy" i nadrobiłam to co ostatnio odpuściłam...
Ja się chyba dziewczyny starzeję.. normalnie 40cha na karku... Jakiś kryzys mam czy co..?
A jeśli o rodzeństwo chodzi to ja mam siostrę 6 lat młodszą i też miałyśmy współny pokój ale nie było scysji , może dlatego, że 2 dziewczyny a brata mam 18 lat młodszego więc on to już prawie jak syni już w zasadzie w domu nie mieszkałam jak on dorastał . Ale faktycznie taka niewielka różnica wieku kiedy dzieci są jeszcze małe jest nie jest łatwa dla rodziców ..
U nas też bunt w pełni tylko , że raz M jest jak aniołek a raz diabeł wcielony.. Ostatnio ma takie "akcje" w nocy, że budzi się nie wiadomo z jakiego powodu z płaczem, kopie i wali rękami... A jak sie go pytam dlaczego tak bije to mówi "bo chce"... Jak tak dalej pójdzie to będę posiniaczona chodziła ;/. Nie wiem skąd ta nocna agresja... może mu się coś śni...?
Pogoda się zepsuła i u nas.. W zeszłym tygodniu miałam powera, nawet tak po prostu sie wzięłam za porządki ale od soboty mam jakiś dół emocjonalny... Dzis mi się włączył "pożeracz słodyczy" i nadrobiłam to co ostatnio odpuściłam...
Ja się chyba dziewczyny starzeję.. normalnie 40cha na karku... Jakiś kryzys mam czy co..?
A jeśli o rodzeństwo chodzi to ja mam siostrę 6 lat młodszą i też miałyśmy współny pokój ale nie było scysji , może dlatego, że 2 dziewczyny a brata mam 18 lat młodszego więc on to już prawie jak syni już w zasadzie w domu nie mieszkałam jak on dorastał . Ale faktycznie taka niewielka różnica wieku kiedy dzieci są jeszcze małe jest nie jest łatwa dla rodziców ..