reklama
ewa0381
Fanka BB :)
:-(
zgadnijcie, co robimy w domu już dzisiaj
mały dostał 40st gorączki:-(, bylismy w szpitalu i znowu gardło, prawdopodobnie angina i znowu antybiotyk:-(
miała byc majówka, a my siedzimy w domu
mam nadzieję, że wam mija miło czas, buziaczki
Zdrówka zyczymy. Ja jutro wybieram sie z małą do lekarza, bo widzę że ma czerwone gardło Mnie też boli
Mieliśmy cięzki tydzień, ale za to bardzo udany weekend. Córcia wybawiła się z nowymi koleżankami i kolegami na grilu, nie chciała później wracać do domu. A ja po dwóch dniach chodzenia mam zakwasy Gdzie moja kondycja?
Jutro znów do pracy
Ewelina z Bydgoszczy
dziękuję w imieniu Piotrusia i swoim wszystkim za zyczenia zdrówka, mam nadzieje że pomogą;-)
i my równiez przesyłamy buziaczki potrzebujacym, zdrówka;-)
Ewa, nie wiem jak u was, ale u nas z gardłem nie ma żartów, wystarczą lekkie zmiany i juz gorączka
i my równiez przesyłamy buziaczki potrzebujacym, zdrówka;-)
Ewa, nie wiem jak u was, ale u nas z gardłem nie ma żartów, wystarczą lekkie zmiany i juz gorączka
M
miloku
Gość
zdroweczka dla dzieciaczkow
ja jeszcze godzine sama z dzieciakami
u nas znowu poprawa w nocnikowaniu , zobaczymy na jak dlugo tym razem;-)
a ja na dzisiejszego dolka zjadlam cala czekolade buuu:-zawstydzona/y:
ja jeszcze godzine sama z dzieciakami
u nas znowu poprawa w nocnikowaniu , zobaczymy na jak dlugo tym razem;-)
a ja na dzisiejszego dolka zjadlam cala czekolade buuu:-zawstydzona/y:
Lajla83
Wróciliśmy młoda czarna w sensie brudna wyciorała się na całego
oj biedne dzieciaczki życzę zdrówka wszystkim
do podziemi zapraszam;-)Roksi, a jak brzuszek? Rośnie?
oj biedne dzieciaczki życzę zdrówka wszystkim
A
Agutek
Gość
zdrówka dzieciaczki, nie chorujcie, bo tu lato za pasem i trzeba się plażować ;-)
mam nadzieję, że szybko przejdzie, bo szkoda w ładną pogodę kisić się w domu...
ja jestem ciekawa czy mojej nic nie będzie po moczeniu nóg w wodzie - co prawda tylko chwilę moczyła, ale kto tam wie jak zareaguje...byli tacy co już się normalnie kąpali generalnie dla dzieciaków wielka radocha była, ale woda jeszcze zimna
no i nie spała dzisiaj w ogóle
zasikała 3 pary majtek i zrobila kupę do nich
najśmieszniejsze, że zawsze jak się zsikała to przychodziła, brała nocnik z tekstem "mama ja siusiu" tyle, że było już za późno teraz lata z gołym tyłkiem i zobaczymy kiedy znowu coś zasika, bo zasika na bank
mam nadzieję, że szybko przejdzie, bo szkoda w ładną pogodę kisić się w domu...
ja jestem ciekawa czy mojej nic nie będzie po moczeniu nóg w wodzie - co prawda tylko chwilę moczyła, ale kto tam wie jak zareaguje...byli tacy co już się normalnie kąpali generalnie dla dzieciaków wielka radocha była, ale woda jeszcze zimna
no i nie spała dzisiaj w ogóle
zasikała 3 pary majtek i zrobila kupę do nich
najśmieszniejsze, że zawsze jak się zsikała to przychodziła, brała nocnik z tekstem "mama ja siusiu" tyle, że było już za późno teraz lata z gołym tyłkiem i zobaczymy kiedy znowu coś zasika, bo zasika na bank
Oglądacie "Ranczo" ?
Ewelina dzięki.
To czekam na relacje już po
Ewa ja mam zakwasy już po jednym całym dniu na nogach.
Miloku głowa do góry, a tabliczka czekolady raz za czas to nie grzech :-)
Agutek ja mojej myłam ręce w wodzie ze studni, teraz myślę, że to powód jej i naszego kataru :-(
Dobrze, że przynajmniej wie, że zrobiła siku
Moja też czasem popuści, jak duzo wypije, albo kichnie.
U mnie umierania c.d....a chusteczek nie kupiłam, i co ? papier toaletowy mi został
Ewelina dzięki.
To czekam na relacje już po
Ewa ja mam zakwasy już po jednym całym dniu na nogach.
Miloku głowa do góry, a tabliczka czekolady raz za czas to nie grzech :-)
Agutek ja mojej myłam ręce w wodzie ze studni, teraz myślę, że to powód jej i naszego kataru :-(
Dobrze, że przynajmniej wie, że zrobiła siku
Moja też czasem popuści, jak duzo wypije, albo kichnie.
U mnie umierania c.d....a chusteczek nie kupiłam, i co ? papier toaletowy mi został
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
A my byliśmy na wycieczce w skałkach. Młody wlazł do potoku i musiałam mu zdjąć skarpetki :-). A przed południem byliśmy na placu zabaw i tak sobie siedziałam tyłem do słonka i mam teraz czerwone plecy .
reklama
ewa0381
Mała nie ma gorączki i nie wiem co o tym myśleć. Pediatrzy w naszej okolicy są tak mili i kompetentni, że wolałabym uniknąć spotkania z nimi, jesli to możliwe. Mała ma powiększone migdałki (nie mówię o trzecim migdale) od jesieni, jedni lekarze zwracają na to uwagę, a inni mówią że nie ma się czym martwić. Może i nie ma się czym martwić, ale może to być powodem częstego chorowania.