reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
a babcia pewnie juz dłużej nie może i Wiktoria musi iść do przedszkola;-), ale źle nie będzie:tak:, tez bym chciała posłać, ale u nas nie ma szans, dopóki są chętne 3-latki:eek:, młodsze w następnej kolejności w miarę wolnych miejsc, których zresztą brakuje dla starszych:baffled::sorry:
U nas też brak miejsc dla starszych, więc słabo to widzę. Chciałabym żeby córcia "zdecydowała" czy chce chodzić do przedszkola. Ona strasznie chce do dzieci, nie wiem jednak czy by chciała 8 godzin siedziec w przedszkolu, bo uwielbia babcię. Babcia może siedzieć z córcią, to akurat nie jest problem.

Cześć :-)

Karol jeszcze śpi :-). A ja wstałam, bo jedziemy do przedszkola dzisiaj autobusem i musimy wyjść przed 8:00.

W poniedziałek idę do prywatnego przedszkola zaklepać miejsce na przyszły rok. Jak będzie jeszcze miejsce :-p.

Witam
wczoraj byliśmy na urodzinach kuzyna Natalki:tak: w sumie córcia była tam pierwszy raz:tak: myślałam że będzie zawstydzona a tu niespodzianka bawiła się super:tak: myślę że ten kontakt z dziećmi u yamahy dobrze wpływa na relacje z dziećmi:tak:
i znów poraziło mnie że córcia jest prawie o głowę wyższa od Karola:szok::szok: a jest między nimi 6tyg. różnicy:sorry:

Ewo jeśli babcia ma tylko siły zajmować się córcią to dobrze:tak: moja od kiedy usłyszała że jestem na urlopie to marudzi że Natalka niegrzeczna jest i już nie ma siły:baffled:

Blu trzymam kciuki żeby się udało:tak:

dzień dobry

U nas miało dzisiaj padać a świeci piękne słońce :tak: Niestety pobudka była o 6:baffled:.
Moja też ładnie bawi się z innymi dziećmi ,tylko trzeba ją pilnować jak jest ze starszakami bo ich naśladuje. Jak oni skaczą z dużej wysokości to i ona za nimi :no: a nie skończyło to by się dobrze.

reklama
hej, hej

z tymi przedszkolami to szok:szok:, ja mówię wprost, że liczę na znajomości, bo inaczej to marne nasze szanse:no:

a my dopiero co wstalismy i jeszcze biegamy w piżamkach:zawstydzona/y:, to wynik wczorajszego pójscia spać o 10-tej:crazy:

Do góry