reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dzień dobry, u nas piękne słońce,ale podobno na weekend pogoda ma sie zepsuć :( a my planowaliśmy wycieczkę do torunia!
Wczoraj była próba nocnikowa,wytrzymał 10 min w majtkach a potem zaczął prosić że chce pampisia i zrobił siku zaraz po założeniu hm chyba poczekamy :)

jutro to mam być w ogóle zimno 13 stopni:szok: może jakoś wycieczkę zorganizujemy do ikea bo planuje zmiany w sypialni;-) już zamówiłam nową narzutę;-) a więc zasłonki nowe muszą być i jeszcze kolor ścian mi nie pasuje ale może nie będę mężowi podnosić ciśnienia i wytrzymam z malowaniem do wakacji;-)

Dzień Dobry
roksi, ty mnie tu zimą nie strasz, przeczytałam -13 ale ja dzisiaj mało przytomna jestem bo moje dziecko wstało o 6.30 nie wiadomo po co:angry: i wył samochodami a jak mu zabrałam auta to naparzał czym sie dało w kaloryfer, ogólnie im wcześniej i więcej hałasu tym fajniej :confused2::crazy:
potem się trzy razy rozebrał i żadne argumenty nie trafiały żeby się ubrał lub żeby nie rozbierał się jak go już ubiorę :baffled:

dzień dobry

U nas z miejscami w przedszkolach też nie za ciekawie :baffled: W tym roku nie mamy szans ale mam nadzieję, że w następnym się dostanie.

Fredzik moja Madzia też uwielbia "robić hałas", jak dorwie jakiś kubek albo cokolwiek innego i zacznie stukać to jak bym jej nie przerwała to by tak naparzała dłużsżą chwilę aż by jakiś sąsiad przybiegł ze skargą:baffled:

Ewelina po spacerze moja sama każe włożyć się do łóżeczka na spanie ale tylko jak jest z nianią. Ze mną jak jest to też mam problem z uśpieniem jej bo łazi po łóżeczku i chyba sama nie wie czego chce.

reklama
A ja z ciężkim sercem złożyłam wniosek o przyjęcie córci do przedszkola od wrzesnia. Marne szanse na przyjęcie, bo jest jedną z młodszych, jeśli nie najmłodsza na liście. Poczekamy zobaczymy.

Do góry