reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
mój ciśnieniomierz to złom:baffled: wymieniłam baterię i od razu ciśnienie mi sie poprawiło:-D
:rofl2::rofl2::rofl2:

blue, kolorek wiosenny?;-)
blue, u nas ostatnio też mały koszmarnie marudny a smoczka ciumkałby cały czas najlepiej ale nic z tego
zauważyłyście, ze nasze dzieci stają się mistrzami manipulacji? :eek::sorry: na żadne szkolenia z technik manipulacji czy perswazji nie chodzą a idzie im z dnia na dzień coraz lepiej :oo:

Sandi, toś poszalała :tak:

my wczoraj cały dzień na dworku spędziliśmy ale coraz gorzej z tym moim dzieckiem się dogadać :angry: potrafi wyć w niebogłosy jak np. wczoraj nie pozwoliłam zjeżdżać z mega wysokiej zjeżdżalni po której szalały nastolatki , potem szedł obrażony do domy i wył :crazy:

Witam wiosennie!
roksi:))
ewelina: mój też wczoraj nie spał w dzień. Popłudnie ciężkie. Ale za to wieczorem około 20 już chrapał:) Michał też. Także jeden z nielicznych wieczorów prawie cały dla nas!

sandi: nie ma to jak udane polowanie:))
fredzik no u nas marudność też się zwiększa- falowo bym rzekła. CZasem histeria z "niewiadomo jakiego powodu" -ryk przez 20 minut a potem nagle świetny humor.
A manipulacja jest , że hej. CZasem jak go obserwuje to się od śmiechu powstrzymać nie potrafię. Co to wyrośnie z tych naszych dzieci? Jacyś spin-doktorzy chyba:)

Zapisałam Wojtka do przedszkola. Do trzech w zasadzie. Z jedną panią to żeśmy się prawie ścigały, która pierwsza będzie w następnym przedszkolu:) Bez sensu to jest. No ale cóż.
Zobaczymy czy sie dostanie gdziekolwiek bo rocznik nie ten. I czy da sobie radę. W odwodzie jest żłobek. Więc w sumie spokojna jestem jeśli chodzi o wrzesień:)

kaskada, też dostrzegłam ten pozytyw, o 20.00 juz spał:szok::-D, więc tylko muszę przeorganizować sobie dzień i bedzie ok;-),
ale dzis w południe i tak sprawdzę, czy pójdzie spać:rofl2:

soppana, ja tez pozwalam małemu oglądac bajki na 1, bardzo lubi strazaka Sama i małe zoo:tak:;-)

hejka

Blu - jaki kolorek? pochwal sie ;-)

Roksi - bootki ...kiedy to bylo:rofl2: juz o nich zapomnialam :zawstydzona/y::-D

u nas tez ostatnio mega marudno :eek: ja myslalam ,ze to moze "5" daja sie we znaki :nerd:

dzień dobry
Ja w końcu zamknęłam buty zimowe w szafie i chodzę w pantoflach:tak:
Mojej też muszę kupić pantofelki bo jesienne są na styk i pewnie będą ją cisnąć.

elahar, ja też kopnięta jestem jakaś od paru dni a do tego ciągle mam jakiś mętlik w głowie, za dużo chcę na raz spraw poukładać :eek:
ale przynajmniej słonko mnie pozytywnie nastraja a i okna przestały na mnie się drzeć i świat widać, ciekawe co następne wymyślę :sorry: ... mam parę typów;-)

Mi też koleżanka powiedziała, że za dużo sobie spraw na głowę wzięłam i dlatego nie wyrabiam. Ale przynajmniej i mi słońce trochę energii dodaje.:tak:

Dzwoniłam do dwóch przedszkoli ale poinformowali mnie, że wprawdzie można składać podania ale pierwszeństwo mają starsze dzieci.

dzień dobry :happy:

u nas mała chodzi wieczorami później spać, a rano wstaje też później co powoduje, że jestem znacznie później w pracy :dry: teoretycznie to nawet troszkę lepiej, ale już się przyzwyczaiłam do rytmu, że pracuję od 7 i mi dziwnie :baffled:

wróciłysmy:tak: oczywiście sobie kupiłam jedną bluzkę:baffled: a natuli buty, sukienkę, czapkę i taką chustkę z daszkiem na lato do sukienki:sorry::sorry::sorry: oczywiście wójcik:sorry:

pogoda jest super:tak: dziś po 3 nieobecnościach na muzyce idziemy w końcu:tak:

reklama
hej!

co za dzień:eek: rano do pracy, potem pogrzeb 100 km (wspominałam w podziemiach, że wujek jest w hospicjum:-(), potem kontrola z Zosią (już zdrowa:-)), potem do parku na spacer, do babci, na huśtawkę koło domu i jeszcze cały wypoczynek wyczyściłam:eek:
jutro za to do pracy i zaraz potem relaks u koleżanki (z Zosią rzecz jasna)

milokutylko drobny szczegół, gdzie nas tak zapraszasz?:-D

nasze plany wakacyjne znacie to nie będę się powtarzać;-)

roksiz tego co wiem to te nadgarstkowe nie są zbyt dokładne, zmierz sobie tradycyjnym:tak:
nio zapraszam do siemian :-D ponowie propozycje zjazdu marcowek:tak:
Witam po pracy:tak:
poczekam z tym ciśnieniem w piątek idę do lekarza:tak: zobaczymy co powie i pewnie najwiarygodniejszy pomiar będzie ciśnieniomierzem doktorowym;-)
ale było u nas ciepło dzisiaj:szok: młoda z tatą śmigali dzisiaj po parku:tak:
my jutro idziemy na zakupy;-)
trzymam kciuki
u nas tez wiosna na calego ,az chce sie zyc
a moje chlopaki hyrchlaja wrrr

hej :-) ja po kilku dniach pracy wkoncu dzis mam dzien (noc;-)) wolne :-)bylam na zakupkach i jestem mega happy :tak::-) tym razem siebie obkupilam troszke (bo ostatnio to sie rzadko zdarza:baffled:ide cos sobie kupic ,a wracam z czyms dla Niuni:nerd:) udalo mi sie "wyrwac" stroj "nike" za 4funciaki :szok::-) w promocji :tak::-) do tego spodenki jeszcze sobie kupilam i torebeczke :-) taka letnia - materialowa - sportowa tez tej firmy za przystepna cene wiec zadowolona chodze :-)
zakupy , zakupy ja tez chce
musze sobie wychodne zrobic i wkoncu sobei cos kupic :-)

wróciłysmy:tak: oczywiście sobie kupiłam jedną bluzkę:baffled: a natuli buty, sukienkę, czapkę i taką chustkę z daszkiem na lato do sukienki:sorry::sorry::sorry: oczywiście wójcik:sorry:

pogoda jest super:tak: dziś po 3 nieobecnościach na muzyce idziemy w końcu:tak:
ojoj skad ja to znam
chloapki ubrani od gory do dolu , lacznie z mazulkiem , a dla mnei nic :-:)-(
zawsze mowie ,z e ja puzniej puzniej , albo kiedyu indziej , bo nie chce mi sie mierzyc:eek::eek:

Do góry