reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
dzień dobry

dołączyłam do zasmarkanych:-:)no::angry:, do tego nie mogłam spac w nocy:no:, nie wstawałam z łózka, tylko cały czas starałam się zasnać, no i tak tłukłam się:angry:, a teraz nieprzytomna jestem:-(

Witam
nocna zmiana jest ciężka:-D nie mogłam wstac rano:-D
Natala już lepiej dzisiaj ale jeszcze słaba może jak jutro już nie będę dawała jej tego leku to będzie bardziej aktywna:tak:

życzę zdrówka dla wszystkich chorowitków:tak:

dzień dobry

dołączyłam do zasmarkanych:-:)no::angry:, do tego nie mogłam spac w nocy:no:, nie wstawałam z łózka, tylko cały czas starałam się zasnać, no i tak tłukłam się:angry:, a teraz nieprzytomna jestem:-(
u mnie to samo :angry: wykapalam sie i polozylam - z mysla ,ze ladnie sobie usne, a tluklam sie do 3 w nocy :angry::szok::angry: a Niunia dzisiaj wyjatkowo wczesniej wstala o 8ej :sorry2:

a wogole to witam marcoweczki :-)

Agutek, bedzie cc bo, tak jak z Hania, male-a jest juz wielkie(podobno)nie zmiesci sie w kanal rodny, pomimo rozwarcia jakie bylo z Hanula, bardzo szybko to i tak sie nie urodzi normalnie!chyba ze chce zeby macica pekla to tak, moge rodzic normalnie-tak powiedzial moj gin wiec ja sie nie prosze o naturalny porod!
wlasnie dzwonilam do gin i umowilam sie na poniedzialek na 7.30 najpozniej na cesarke!zanim mnie przygotuja, napoja i ktg to moze sie wyrobimy do poludnia:-D

hop hop

Ugotowałam zupę a Zosia wsypała pół soliniczki soli:eek:aż się boję próbować:eek:
obiad będzie gadany:confused2:

fredzikpóki co nie będę Cię zamęczać bo nie wiem nic konkretnego:no:dermokosmetyki odstawiłam bo mam wrażenie że jeszcze gorzej, może dziś lub we wtorek znów pójdziemy do dermatologa - oczywiście prywatnie:baffled:
klub mam dodany do zakładek - dziękuję:tak:

wiecie co...w niedzielę mamy zabawę choinkową 0 10 rano:confused2:ale se ktoś porę wymyślił....
oczywiście prezent musieliśmy kupić sami bo miesiąc do 2 lat brakuje. Dostanie takie puzzle co kiedyś blue pokazywała z Trefla, wiersze i bajkę z magnesami.

reklama
Do góry