reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ale zadajesz trudne pytania :-D. Nie da się opisać jak się widzi bez okularów (spróbuj opisać, jak ty widzisz bez okularów ;-)). Poza tym astygmatyzm na ogół jest połączony z krótkowzrocznością lub dalekowzrocznością.

Proste pytanie. Odpowiedź jeszcze prostsza. Bez okularów nie widzę:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Proste pytanie. Odpowiedź jeszcze prostsza. Bez okularów nie widzę:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja też :-D a pytania zadajesz jak mój mąż. On też chce wiedzieć jak ja widzę bez okularów... A poniżej próba odpowiedzi na to pyt:

http://www.soczewkikontaktowe.pl/poradnik/poznajwade.html

A my sobie potuptaliśmy pół godz przed blokiem i dziecko mi padło (zapomniał nawet mleczka się napić) ale dopoiłam go przez sen :-) Noc cienka bo ... zęby (nic nowego ale atakują coraz mocniej :eek:) spał od 20 do 24 a potem do 2 przerwa techniczna i od 2 do 7 i KONIEC :wściekła/y: a ja padam na pysk. Chyba też się kimnę :tak:

Hm... nie znam wcale tej marki. Trzeba by wypróbować. Tylko nie wiem czy umiałabym sobie dobrać kolor. A trwały jest ten podkład?

Ja też nie znałam ale koleżanka mnie namówiła i już bardzo lubię ich kosmetyki (chyba wszystkie, które wypróbowałam bardzo polubiłam). Niestety zawsze cena mnie powalała ale od czasu jak są na allegro to już może być. Są bardzo wydajne, podkład ten kryjący kryje super. No i mają fajny zestaw do domowej mikrodermobrazji .... ech, mój się skończył już ale miałam go chyba z rok a używałam raz na miesiąc mniej więcej (za często też nie można). A tu ich stronka : Firmowa witryna Mary Kay Polska. Kosmetyki, kosmetyka, piel
http://www.marykay.com.pl/

A ja coś tam widzę i w tym problem :-D:-D:-D

Ja też nie znałam ale koleżanka mnie namówiła i już bardzo lubię ich kosmetyki (chyba wszystkie, które wypróbowałam bardzo polubiłam).
To wypróbuję następnym razem. Ja też kupuję na Allegro. Ten mój podkład w sklepie kosztuje chyba ok. 60 zł, a na Allegro 30 :-).

mam nadzieję, że nie:-) ale gwarancji to ja nie udzielę :-D Najwyżej mi nakopiesz jak się kiedyś spotkamy :-p
Hi hi dobra :-D.

A propos butów, to właśnie kolega mi zaoferował adidaski Nike, które kupił w Stanach dla córeczki, ale okazały się za małe. Trochę się obawiam, że na wiosnę mogą być na Karola też już za małe, ale chyba zaryzykuję. Najwyżej opchnę na Allegro ;-). Mówi, że zapłacił za nie około 60 zł.

hejka!

to ja w ramach dyskusji...podkład matujący Avon (sporadycznie), perfumy obecnie Armanni, nie mam ulubionej marki, używam takie, które dostanę, sama nie kupuję:-p

elahr - nasze dzieci nas biją:-Dpatologia:-D:-D:-Dja mam juz sińce po ugryzieniach i zadrapania po pazurkach:crazy::-D

reklama
Ja też :-D a pytania zadajesz jak mój mąż. On też chce wiedzieć jak ja widzę bez okularów... A poniżej próba odpowiedzi na to pyt:

http://www.soczewkikontaktowe.pl/poradnik/poznajwade.html

:-D:-D:-D:-D:-D Dzięki Fredzik, fajna stronka.

Wybrałam się po oprawki i oczywiście wybrałam bardzo podobne do tych co mam. Będzie mnie to kosztować "jedyne" 300zł. (Ech, ile za to by było klocków...)

Do góry