reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witajcie dziewczyny, po drugim dniu mordengi na uczelni, dotarłam cało, :baffled: jestem totalnie wypalona - Ja nie wiem jak można tak przedmiotowo traktować człowieka.....
a co do watku dotyczącego wakacji to mamy również zamiar jechać nad polskie morze, a pózniej na ok 2 tygodnie do mojej mamy do Szwecji...

reklama
Oj Agutku.
Władysławowa nie radzę. 100 miliardów ludzi, jeden na drugim, głośna muzyka i w ogóle jakoś tak nieciekawie. Zero spokoju.
Jak już to polecam Chałupy albo Kuźnicę. Dużo spokojniej.Jak weźmiecie rowery można robić przepiękne wycieczki wzdłuż morza aż po sam Hel. JEst bardzo fajna trasa rowerowa .

Myśmy co roku jeździli do Chałup właśnie. Minusem Półwyspu są makabryczne korki przy wyjeździe. Tam jest jedna droga , i jak wszyscy zaczną z półwyspu i okolic wyjeżdżać to można w korku stać i 5 godzin na odcinku 10 km.Makabra. W tym roku więc sobie odpuścimy.

My w tym roku w góry. Beskidy. Właśnie się zaczynam rozglądać za jakimś nosidełkiem turystycznym. Może jakieś typy?

Hmmm...tylko my wlasnie chcemy zeby cos sie dzialo...w ciszy, gdzie jedyna atrakcja jest plaza i jedna uliczka to my w 3 dni sie znudzimy, spakujemy i wyjedziemy do domu :-D Dlatego wybieramy miejscowosci w ktorych cos sie dzieje lub w poblizu ktorych sa duze miasta (czyt. Trojmiasto na przyklad ;-))

Ale wakacyjnie nam sie tu zrobiło:-D:-D:-D, aż miło czyta się te posty:-),
my też planujemy wakacje nad morzem na początku lipca, a potem we wrześniu góry:-D

Buziaczki dla 11-sto miesiecznej Wiktorii:tak:

Wyjatkowo ładny dzień był dzisiaj ;-) i udany dla nas:happy:

Witam wieczornie!

U nas noc do banii :angry: Zęby rosną na potęgę ( wyżynają się jeszcze, chyba "4" na dole i na górze), zresztą Szymkowi zęby rosną hurtowo ale strasznie głośno wtedy jest :no:

Co do wakacji to my już zarezerwowaliśmy na koniec czerwca 2 tyg w ośrodku Wiatraki w Marózku (mazury). Ceny bardzo przyzwoite. Miejsce też fajne (ale nie dla Agutka :-D, cisza, spokój...) Ośrodek Wiatraki - wypoczynek na mazurach
Chcieliśmy tutaj, żeby Małemu się nie nudziło : http://www.ekoturystyka.com.pl ale zabili mnie ceną. [/COLOR
http://www.ekoturystyka.com.pl ale zabili mnie ceną. [/COLOR

Dziękujemy za życzenia :tak: madzikm już odliczamy dni:-), nawet nie wiem kiedy minęło te 11 m-cy...

My mamy nad morze 450-500km (zależy gdzie). nie wiem czy w ogóle gdzies pojedziemy, bo córcia nie lubi jeździć samochodem. Może do wakacji jej się to zmieni.

Oglądałam jedną ze stron o Helu i znalazłam coś takiego :-D :-D :-D
"Przebieg kolędy w moim domu: 1.krótka modlitwa -czas 1 min., 2.uzupełnienie kartoteki -czas 7 min., 3.pytanie :dlaczego mnie nie widać w kościele-czas 1 min., 4.wręczenie kasy - 30 s. , 5.z Bogiem -30 s. Łącznie czas trwania kolędy -10 minut"
Czyli nie tylko u Nas było tak szybko :-D :-D

Dziękujemy za życzenia :tak: madzikm już odliczamy dni:-), nawet nie wiem kiedy minęło te 11 m-cy...

My mamy nad morze 450-500km (zależy gdzie). nie wiem czy w ogóle gdzies pojedziemy, bo córcia nie lubi jeździć samochodem. Może do wakacji jej się to zmieni.

Oglądałam jedną ze stron o Helu i znalazłam coś takiego :-D :-D :-D
"Przebieg kolędy w moim domu: 1.krótka modlitwa -czas 1 min., 2.uzupełnienie kartoteki -czas 7 min., 3.pytanie :dlaczego mnie nie widać w kościele-czas 1 min., 4.wręczenie kasy - 30 s. , 5.z Bogiem -30 s. Łącznie czas trwania kolędy -10 minut"
Czyli nie tylko u Nas było tak szybko :-D :-D

brutalne, ale prawdziwe:crazy:

Chcieliśmy tutaj, żeby Małemu się nie nudziło : http://www.ekoturystyka.com.pl ale zabili mnie ceną. [/COLOR
http://www.ekoturystyka.com.pl ale zabili mnie ceną. [/COLOR

Fredzik a jakie mają ceny? Zdjęcia robią wrażenie :tak:, szczególnie to pierwsze.

reklama
Buziaki dla Wiktorii

ale wakacyjnie nam tu :-D my tez myslimy o wakacjach we Wladyslawowie lub KaRWII :tak:

Agutku czy Ty mieszkasz gdzies w okolicach Bydgoszczy?? bo z bdg tez nad morze nie jest ,az tak daleko kolo 2-3godz jazdy :tak:

Do góry