reklama
S
szalona mama
Gość
Kaskada, współczuję, zdrówka dla Wojtusia!
A moje dziecko zeżarło (inaczej określić się tego nie da) łóżeczko, tj. górną barierkę i żre dalej. Musze jakoś to zabezpieczyć. I spać nie chce :-(
A moje dziecko zeżarło (inaczej określić się tego nie da) łóżeczko, tj. górną barierkę i żre dalej. Musze jakoś to zabezpieczyć. I spać nie chce :-(
A
Agutek
Gość
A u nas zapalenie płuc((
Mały od wczoraj na zastrzykach. Gorączka poszybowała pod niebo...
ech...
Zdrówka życzę i współczuję choroby.
Ciesz się, że nie zabrali was do szpitala, bo tam to się choruje strasznie
Za tydzień zapomnicie o chorobie, zobaczysz
]
[/COLOR]
Przepraszam, ale rozbawiło mnie to Mam nadzieję, że chociaż mu smakowało ;-) Moje dziecko śpi - chyba odsypia ciężką nockę
elahar
mama Madzi
Witam,
Widzę że kolejne dzieciaczki chorują i współczuję. Zdrówka życzymy dla wszystkich.
Pisałyście o wyparzaniu butelek. Ja wyparzam zawsze jak gotuję wodę w czajniku na mleko dla dziecka. Wtedy wlewam wrzątek i tak przy okazji jest umyta i wyparzona. smoka nie myję za każdym razem jak upadnie bo też uważam, że nie ma co przesadzać.
Czas przygotować się trochę do Sylwestra. Spędzamy go w domu ale zawsze miło będzie coś tam dobrego zjeść. :-)
Miłego dnia dla wszystkich
Widzę że kolejne dzieciaczki chorują i współczuję. Zdrówka życzymy dla wszystkich.
Pisałyście o wyparzaniu butelek. Ja wyparzam zawsze jak gotuję wodę w czajniku na mleko dla dziecka. Wtedy wlewam wrzątek i tak przy okazji jest umyta i wyparzona. smoka nie myję za każdym razem jak upadnie bo też uważam, że nie ma co przesadzać.
Czas przygotować się trochę do Sylwestra. Spędzamy go w domu ale zawsze miło będzie coś tam dobrego zjeść. :-)
Miłego dnia dla wszystkich
ewa0381
Fanka BB :)
Chodzi Ci o ramki cyfrowe, czy o programy do obróbki zdjęć? Bo chyba z bogdą się nie zrozumiałyście.Dziewczyny, ja tak z innej beczki:-), szukam jakiś fajnych e -ramek do zdjęć cyfrowych, tak żeby się pobawić, jakieś fajne rzeczy ze zdjęciami Bąbla porobić. Jakoś nie mogę na nic trafić :--( Jak wiecie jak to ustrojstwo znaleźć to będę wdzięczna za pomoc
S
szalona mama
Gość
Agutek, sama zaczęłam się z tego śmiać ale nie jest śmiesznie jak popatrzy się na łóżeczko. Wygryzione kawałki drewna , no w sumie też mam nadzieję, że chociaż było dobre:-). Wcześniej tylko skrobał zębami a teraz wyżarł!
Co do Sylwestra to my dzisiaj mamy dzień próby. Idziemy do sąsiadów do klatki obok, którzy mają trzy miesiące starszego synka. Szymek pierwszy raz będzie spał poza domem. Jak będzie spał... W razie co akcja ewakuacja :-( ale mam nadzieję, że będzie się umiał zachować. Choć sama już nie wiem. Teraz od godziny próbuje zasnąć i nic... poza zjedzonym łóżeczkiem. Dawno już tak źle nie usypiał. A ja siedzę w drugim pokoju i udaję że mnie nie ma (jedyna szansa na uśnięcie )
Co do Sylwestra to my dzisiaj mamy dzień próby. Idziemy do sąsiadów do klatki obok, którzy mają trzy miesiące starszego synka. Szymek pierwszy raz będzie spał poza domem. Jak będzie spał... W razie co akcja ewakuacja :-( ale mam nadzieję, że będzie się umiał zachować. Choć sama już nie wiem. Teraz od godziny próbuje zasnąć i nic... poza zjedzonym łóżeczkiem. Dawno już tak źle nie usypiał. A ja siedzę w drugim pokoju i udaję że mnie nie ma (jedyna szansa na uśnięcie )
S
szalona mama
Gość
Chodzi mi o takie ramki, chmm, jakby to wytłumaczyć, żeby wstawić na kompie zdjęcie i żeby ono z tą ramką dalej było w kompie ... wiesz o co mi chodzi. Ale może już po problemie bo mąż znalazł cos takiego jako dodatek do photoshopa :-)Chodzi Ci o ramki cyfrowe, czy o programy do obróbki zdjęć? Bo chyba z bogdą się nie zrozumiałyście.
ewa0381
Dziewczyny powiedzcie jak długo zamierzacie gotować wodę mineralną dla dzieci?
Córcia nigdy nie piła wody mineralnej, zawsze kranówę (mamy bardzo dobrą wodę).
nie no jak moja mala robi kupke to ja tez wiem ale ciekawi mnie skad wiadomo ze zaraz zacznie ja robic?przeciez maluch 6miesieczny jeszcze nie umie zabardzo pokazac ani jakis dac znak!no chyba,ze o stalej porze,to rozumiem!
Ewa, nie obrazaj sie!;-)poprostu ciezko mi uwierzyc to tyle!
Nie obrażam się córcia najpierw sygnalizowała, że chce kupkę a dopiero potem ją robiła, więc miałam czas żeby posadzić ją na nocnik.
Agutek na dobę zużywamy 2-3 pieluchy (swoją droga to zmieniam pieluchę nawet jak nie jest bardzo mokra). Często pielucha po nocy jest sucha, ale w dzień nie zawsze jestem przy córci, żeby ją posadzić na nocniku, albo nie zdąrzy do mnie przybiec, albo jest tak zajęta zabawą że sika i już;-) Mojego znajomego córcia - 3letnia, dwa razy zrobiła siku w majtki jak ubierali choinkę - nie miała czasu iść do łazienki
A
Agutek
Gość
My ostatecznie idziemy na 2-3 godzinki do znajomych, ale przed północą wracamy niestety, bo:
-teściowa przyjeżdża na wieczór popilnować małą, a też jakoś północ z rodzinką chciałaby poświętować, więc ją odwieźć muszę
-obawiam się, że petardy mogą córę obudzić i będzie trochę płaczu
-do teściów nie zawieziemy na noc, bo nigdy tam sama jeszcze nie spała (tak naprawdę to nigdzie poza domem)
-nie chcę jej jeszcze nawet sama na noc nigdzie odwozić
Także krótkie spotkanko ze znajomymi nas czeka, dobre i to ;-)
Lecę się kąpać, potem gotować obiadek.
-teściowa przyjeżdża na wieczór popilnować małą, a też jakoś północ z rodzinką chciałaby poświętować, więc ją odwieźć muszę
-obawiam się, że petardy mogą córę obudzić i będzie trochę płaczu
-do teściów nie zawieziemy na noc, bo nigdy tam sama jeszcze nie spała (tak naprawdę to nigdzie poza domem)
-nie chcę jej jeszcze nawet sama na noc nigdzie odwozić
Także krótkie spotkanko ze znajomymi nas czeka, dobre i to ;-)
Lecę się kąpać, potem gotować obiadek.
reklama
ewa0381
Agutek, sama zaczęłam się z tego śmiać ale nie jest śmiesznie jak popatrzy się na łóżeczko. Wygryzione kawałki drewna , no w sumie też mam nadzieję, że chociaż było dobre:-). Wcześniej tylko skrobał zębami a teraz wyżarł!
U Nas córcia ma jeden ząb, więc narazie nie mamy strat w meblach Ale już mnie dwa razy ugryzła w palec i myślałam, że mi go odgryzie. Takie małe ząbki, a takie ostre