reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień Dobry kochane:-)
wczoraj jakoś pustkawo bo pewnie niedziela:tak:
ja wczoraj chciałam malą ubrać cieplej a tu w szafie pustki:szok: tyle odłozyłam ubranek, że szkoda gadać, wszystko małe:szok: pojechałam do 5-10-15 i kupiłam małej spodenki i koszulki z długimy rękawkami:tak: bluzy i polarek jest jeszcze dobry:tak: chyba wypadałoby pomyśleć o kórtce i bucikach jesiennych:tak:

reklama
Czesc dziewczyny,

no i mamy piękną pogodę, przynajmniej u Nas.

Ostatnio zastanawiałam się nad leworęcznością. Wiedziałyście, że osoby leworęczne częściej zapadają na choroby psychiczne. Za to są lepszymi sportowcami.

Trochę późno wstałam, bo synek się obudził o 5-tej i do 6-tej nie spał, a potem odsypialiśmy. A teraz mały znowu śpi :tak:.

A moja córcia nie śpi, chociaż już padała ze zmęczenia. Jak ją zaniosłam na górę to wróciły jej siły, no i wyszliśmy na dwór.

Może wiecie co może oznaczać płacz przez sen. Ostatnio zdarza się to Wiktorii co noc, muszę ją obudzić, bo inaczej nie mogę ją uspokoić. No i potem nie może zasnąć. Czy tą są uroki tego wieku?

Może wiecie co może oznaczać płacz przez sen. Ostatnio zdarza się to Wiktorii co noc, muszę ją obudzić, bo inaczej nie mogę ją uspokoić. No i potem nie może zasnąć. Czy tą są uroki tego wieku?
Myślę, że tak. Sporo wrażeń i nowych doznań i dziecko przeżywa w nocy. Mój synuś nie płacze przez sen, ale tez się budzi i nie może zasnąć :-(.

dzien dobry wszystkim:-)
my mamy urlopik ,ale spedzamy cały czas razem żeby nacieszyc sie córeczką i sobą nawzajem. Wczoraj miałam chrzciny i było super- młoda pół mszy przespała a jak ksiądz polewał główke woda to nawet łezki nie wypłakała- była bardzo grzeczniutka, a później była imprezka i było super, jedzonko pycha aż szkoda było czegos nie spróbowac, a wszystko co zostało to panie spakowały i mam spokój od gotowania przez najblizszy tydzien. Z czego sie bardzo cieszę. Sukieneczka mojej cóeczki wszystkim się podobała ( i nikt nie chciał uwierzyć że ja tez w niej miała chrzest i że Wika odziedziczyła ją po mnie|)

agutek- jak tam pierwszy dzionek w pracy?? i jak tam Tola z babcią??

reklama
Do góry