reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Sprzedałam chustę na Allegro i idę na pocztę ją wysłać :-).
A
Agutek
Gość
Dziewczyny, napiszcie jeszcze raz jak się nazywa ta super odżywka do włosów i gdzie się ją kupuje.
Henna Treatment Wax lub w innej kolejności te wyrazy, ale sens ten sam Kupisz w aptece.
Sprzedałam chustę na Allegro i idę na pocztę ją wysłać :-).
A w końcu używałaś jej?
elahar
mama Madzi
Witam!
Strasznie duszno dzisiaj u nas. Już od rana jedna burza przeszła i zbiera się na kolejną:-( Dlatego biore sie też za prasowanie bo ja mam sporo rzeczy mnących się
Wczoraj dostałam paczkę z Nutricii z kilkoma próbkami kaszek i jogurcik. Popróbujemy
Strasznie duszno dzisiaj u nas. Już od rana jedna burza przeszła i zbiera się na kolejną:-( Dlatego biore sie też za prasowanie bo ja mam sporo rzeczy mnących się
Wczoraj dostałam paczkę z Nutricii z kilkoma próbkami kaszek i jogurcik. Popróbujemy
A
Agutek
Gość
O! Ja dawno już nie dostałam żadnej paczki reklamowej. Może niebawem też coś do mnie przyjdzie ;-)
U nas też dzisiaj ciepło Nawet tak trochę duszno
U nas też dzisiaj ciepło Nawet tak trochę duszno
ewa0381
Fanka BB :)
Ja tak samo. Nie mogę patrzeć jak coś jest chociaż trochę pogniecione.dzień dobry:-)
to ja jestem zboczona, bo prasuje nawet ręczniki wczoraj wyprałam pościel i dzisiaj będzie prasowańsko
blueberry77
dzięki :-)Henna Treatment Wax lub w innej kolejności te wyrazy, ale sens ten sam Kupisz w aptece.
Próbowałam, ale jakoś nam nie leżała. Zamówiłam sobie nosidełko, może będzie lepsze.A w końcu używałaś jej?
T
tigger
Gość
dziecko mi spadlo z lozka
odwrocilam sie tylko, zeby wrzucic pieluche do kosza, a ona zrobila kilka obrotow i zleciala:-(
musze bardziej uwazac
a co do prasowania to ja malej rzeczy prasuje niejako z rozpedu;-)a poza tym takie sztywne sa i pogniecione, bo nie dodaje plynu do plukania, wiec troche dla zmiekczenia prasuje
a naszych rzeczy nie prasuje, tylko meza koszule do pracy musze
odwrocilam sie tylko, zeby wrzucic pieluche do kosza, a ona zrobila kilka obrotow i zleciala:-(
musze bardziej uwazac
a co do prasowania to ja malej rzeczy prasuje niejako z rozpedu;-)a poza tym takie sztywne sa i pogniecione, bo nie dodaje plynu do plukania, wiec troche dla zmiekczenia prasuje
a naszych rzeczy nie prasuje, tylko meza koszule do pracy musze
reklama
blueberry77
Mój mały też dzisiaj o mało nie spadł. Rano go położyłam koło siebie na łóżku na brzuchu, specjalnie zwróciłam uwagę, że miał miejsce żeby się przewrócić bezpiecznie na plecy i sobie drzemałam. Coś mnie chyba tknęło, że otworzyłam oczy, a on był w trakcie obracania się na plecy i już miał głowę za łóżkiem. W ostatniej chwili go złapałam.dziecko mi spadlo z lozka
musze bardziej uwazac