reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam!

roksi - o tak jesteś zboczona:-D
ja prasuję rzeczy Zosi tylko dla estetyki, bo niewyprasowane tak nieładnie w szafie wyglądają

reklama
Witam!
Strasznie duszno dzisiaj u nas. Już od rana jedna burza przeszła i zbiera się na kolejną:-( Dlatego biore sie też za prasowanie bo ja mam sporo rzeczy mnących się:no:
Wczoraj dostałam paczkę z Nutricii z kilkoma próbkami kaszek i jogurcik. Popróbujemy :tak:

O! Ja dawno już nie dostałam żadnej paczki reklamowej. Może niebawem też coś do mnie przyjdzie ;-)

U nas też dzisiaj ciepło :tak: Nawet tak trochę duszno :eek:

dziecko mi spadlo z lozka:szok:
odwrocilam sie tylko, zeby wrzucic pieluche do kosza, a ona zrobila kilka obrotow i zleciala:-(
musze bardziej uwazac:zawstydzona/y:

a co do prasowania to ja malej rzeczy prasuje niejako z rozpedu;-)a poza tym takie sztywne sa i pogniecione, bo nie dodaje plynu do plukania, wiec troche dla zmiekczenia prasuje:tak:
a naszych rzeczy nie prasuje, tylko meza koszule do pracy musze:wściekła/y:

dziewczyny a jak z brzuszkami? bo u mnie wstyd się przyznać leń:zawstydzona/y: chyba moja córka więcej ćwiczy niż ja bo ciągle podnosi głowe do góry napręża brzuch i prostuje nogi:-D

reklama
dziecko mi spadlo z lozka:szok:
odwrocilam sie tylko, zeby wrzucic pieluche do kosza, a ona zrobila kilka obrotow i zleciala:-(
musze bardziej uwazac:zawstydzona/y:
Mój mały też dzisiaj o mało nie spadł. Rano go położyłam koło siebie na łóżku na brzuchu, specjalnie zwróciłam uwagę, że miał miejsce żeby się przewrócić bezpiecznie na plecy i sobie drzemałam. Coś mnie chyba tknęło, że otworzyłam oczy, a on był w trakcie obracania się na plecy i już miał głowę za łóżkiem. W ostatniej chwili go złapałam.

Do góry