reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ewelino gorączki nie ma :-)Wczoraj miała stan podgoraćzkowy a dzisiaj chyba wszystko ok, bo nawet nie mierzyłam jej, bo nie wydaje się rozplona ani nic.
Jeśli jutro będzie ok to może się skuszę na spacer, dzisiaj jeszcze na pewno posidzimy w domku :tak:

reklama
Ale mogę się pochwalić, że tomografia wyszła ok.

Przyłączam się do twojej radości:-)

Możesz napisać czego miałaś robioną tomografię? Ja w poniedziałek idę na tomografię głowy. Czy przy t głowy też może byc robione badanie z kontrastem? Lekarz nic nie mówił jakie będzie badanie, ale pielęgniarka pytała czy mam problemy z tarczycą, czyli chodziło jej czy nie ma przeciwskazań do podania środka kontrastowego.

Zmykamy na spacer, bo mamy piękne słoneczko.

A córeczka dalej chora. Zastrzyki pomogły, ale smarowanie buzi niestety nie. Teraz smarujemy gencjaną:szok: i robionymi kropelkami (jak mi je zrobią).

któraś chętna iść za mnie do pracy:sorry2: wszystko powiem co i jak:sorry2:
leje strasznie u nas:szok: jak dojdę to będę jak zmokła kura:baffled: nawet parasol mi nie pomoże:baffled:

moja córcia śpi ale za nim zasnęła to zrobiła kupsko w pampersa:baffled: w chodzę do pokoju i mówię co zrobiłaś a moja córcia zaczęła machać rączką po nosem i marszczyć nosek:-D pokazywała że śmierdzi:-D

ewo miałam tomografię głowy i ona jest z kontrastem wstzrykiwanym w rękę.

Mój mąż tez miał tomografię głowy ale on kontrast pił.

leje strasznie u nas:szok: jak dojdę to będę jak zmokła kura:baffled: nawet parasol mi nie pomoże:baffled:

moja córcia śpi ale za nim zasnęła to zrobiła kupsko w pampersa:baffled: w chodzę do pokoju i mówię co zrobiłaś a moja córcia zaczęła machać rączką po nosem i marszczyć nosek:-D pokazywała że śmierdzi:-D

U nas coraz więcej chmur i też zaraz zacznie padać. :baffled: Córcia mi ładnie zasnęła.
Roksi fajna reakcja córki. :-D

Ewo, oby wyniki twojej tomografii były równiez dobre, jak Blueberry:tak::tak::tak:\

wybieralismy się na spacerek, bo jest ładnie, ciepło, swieci słoneczko, ale strasznie wieje:no: i teraz mam watpliwości, ale z drugiej strony, jak nie pójdziemy na dwór, to Piotrus chałupę do reszty rozniesie:-D

wczoraj w przychodni stało się cos strasznego, mój grzeczny w miejscach publicznych zazwyczaj Piotruś dostał jakiegos szału na widok jednego chłopca:no:, chciał koniecznie iść do niego, a że nie umie chodzić, to chiał raczkować, pręzył sie, wyginał, bił mnie po twarzy, normalnie chciałm mu wlac na dupkę:szok:, wyszliśmy na dwór i jak reką odjął, jak wrócilismy, to tego chłopca juz nie było i wróciło wszystko do normy, inne dzieci go juz nie kęciły tak;-)

reklama
Do góry