reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam kochaniutkie :-)
humorek mi dopisuje bo moja córcia obudziła się przez 7 na mleczko:tak: czyli wieczorna kaszka trzyma ją bardziej:tak: dostała butle i spała do 8:30:-) więcu u nas wygląda to teraz tak:
7 mleko 210 (będe podawać z niekapaka żeby młoda jeszcze sobie pospała)
10 kanapka lub jakaś jajecznica itp
13 obiad
16 mleko z kubka z rurką 210ml
po 19 kaszka
w międzyczasie jakieś chrupki, herbatniki itp

reklama
my już po spacerku...
musieliśmy zawieźć auto do serwisu żeby wyjaśnić jeszcze jedną sprawę i godzinkę musieliśmy spacerować...tak zmarzliśmy :szok:
normalnie wiało jak nie wiem..uszy mnie bolą :eek:

aha no i nie chciała córcia zjeść drugiego śniadanka (kaszka ze świeżym bananem) to ją przetrzymałam :sorry:
wróciliśmy ze spaceru i wypiła 160ml mleka :-)
są postępy ale nadal jedzenie to takie wiecie....z oporem...bo jedno zje ale drugiego nie ruszy i taka ciągle walka na razie jest :-D

Dzień dobry :baffled:
Przede wszystkim zdrówka dla chorowitków!
U nas też pogoda do d...

A moje dziecko dzisiaj w nocy więcej nie spało niż spało (wieczorem na zamknięty wrzucę parę fotek z nocnego łazikowania :crazy:) Nie wiem o co mu chodzi i najgorsze, że o 1 w nocy jest rozbudzony i wyspany na maksa :baffled:

Aga, co do smoczka to u nas służy do zasypiania i w nocy bez smoczka (jak sie zgubi) awantura koszmarna, także na razie nie zamierzam robić odwyku smoczkowego. Niech wreszcie zacznie normalnie chociaż sypiać bo ja niedługo usną na stojąco :-(

A co do jedzenia to na drugie śniadanko Szymek zjadł 3 parówki z indyka morlinki czy coś takiego i pół buły :szok:

Ewelina, drzewko podlane z rańca

Dzień dobry, u mnie też pogoda do niczego.

Aga, Kasia, życzę zdrówka dziewczynkom :tak:.

Mąż pojechał do hurtowi i okazało się, że niczego nie ma :wściekła/y:. Co za badziewna hurtownia :angry:. Właśnie mu powiedziałam, żeby rozładował wózek i wracał do domu.

Z tymi butami to trochę ryzyko, bo mogą się okazać za duże, albo co gorsza za małe. Ale pamiętajcie - zawsze można wymienić lub zwrócić. Tylko koszty przesyłki niestety trzeba ponieść.

Kupiłam pieluchy w Lidlu i już drugi raz mi się młody przesikał w nocy. Zmienili niestety dostawcę pieluch, może te CIEN były dobre. W każdym bądź razie na noc muszę kupić pampersy, albo uderzyć do Rossmanna.

Hej :-) u nas choroby ciag dalszy :-( mala na sniadanko zjadla tylko pol kawalka chlebka z serkiem i nic wiecej nie chciala :no::-( ...ehh

Roksi co to za kubek z rurka? mogla bys wstawic zdjecie?

hejka!

niezły ruch jak na sobotę:-) ja sobie poklikam bo mąż na szkoleniu do 18 i jutro też - do 16:-:)-:)-(

roksi - u nas identyczny plan żywieniowy, z tym, że mleko z butli. Między tym mlekiem o 16 i kolacją ( u nas o 19.30/20/00) podaję jescze serek lub owoc. Myślisz, że zrezygnować z tego??? moze by mi wcinała kolację tak chętnie jak Tobie???

aga - buziak dla VAneski!

i dla Piotrusia! bo on już limit chorób wyczerpał!

blueberyy - no to może ze skóry bo oszustwo mogłoby ich drogo kosztować. Jednak wolałabym przymierzyć, niby jest długość wkładki ale dużo też zależy od podeszwy...np. BEFADO ten sam rozmiar dóch rodzajów butów jedne pasowały adrugie nie bo miały inną podeszwę.

agutek - ten brak przewidywalności co do jedzenia i chaoes jest wkurzający, nie?:baffled:

fredzik - parówki dajesz???

reklama
roksi - u nas identyczny plan żywieniowy, z tym, że mleko z butli. Między tym mlekiem o 16 i kolacją ( u nas o 19.30/20/00) podaję jescze serek lub owoc. Myślisz, że zrezygnować z tego??? moze by mi wcinała kolację tak chętnie jak Tobie???
madzikm podaje danonka lub owoc w okolicach 17 czasami to mleko popołudniowe jest troszkę wcześniej;-) zależy jak drzemka popołudniowa wypadnie:tak:

Do góry