reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Wiecie co, ja już straciłam nadzieję ze moje dziecko zacznie noce przesypiać :-( Czasem mu się zdarza ale rzadko niestety. Mam nadzieję, że czasu pojawienia się drugiego maluszka da mi szansę się wyspać :-p

Ewelina
, dzięki :-) Muszę przyznać, że Twoje drzewko mnie wciagnęło, lubie patrzeć jak ono rośnie sobie :tak:

Oj pogoda u mnie się psuje :-(

reklama
moje dziecko okupuje od godziny balkon:szok: i ani myśli wejść do środka:szok: dobrze że pogoda jest ładna :-D

U nas tez super pogoda i jak tylko mój śpioch sie obudzi to pójdziemy jeszcze raz na spacer. Balkon też już zabezpieczyłam i może niedługo ją wypuszcze, jak nie będzie wiało.:tak:

ja mam szczęście bo moja nawet nocki przesypia, czasami szczególnie jak ją bola dziąsełka to się przebudza po smoka a tak to spi całą nockę....
Szymuś-głos oddany

ja w pracy i niestety jutro i w piątek też muszę jechać, ale pocieszam sie bo cały przyszły tydzień mam wolny
w poniedziałek do okulisty idziemy na kolejne badanko- dno oka tym razem

Właśnie kolega z pracy się skarżył, że nie przyjęli mu dziecka do przedszkola, bo dopiero w październiku skończy 3 lata. I musi czekać cały rok na następny nabór :szok:. Pamiętajcie - dzieci można rodzić tylko do sierpnia :-D:-D:-D.

Właśnie kolega z pracy się skarżył, że nie przyjęli mu dziecka do przedszkola, bo dopiero w październiku skończy 3 lata. I musi czekać cały rok na następny nabór :szok:. Pamiętajcie - dzieci można rodzić tylko do sierpnia :-D:-D:-D.

tak wiem o takich akcjach...mnie też nie przyjęli kiedyś bo z końca września jestem :sorry2:

witam się po pracy :-)
dzisiaj znowu czekanie do 19 na męża...jak on wraca to ja już padnięta:baffled:

ja jeszcze balkonu nie zabezpieczyłam, muszę o tym pomyśleć...tzn. myślę już od dawna, ale jakoś nie mogę tego wdrożyć w życie ;-)
powiedzcie gdzie kupuje się te specjalne osłonki na barierki?

t

ja jeszcze balkonu nie zabezpieczyłam, muszę o tym pomyśleć...tzn. myślę już od dawna, ale jakoś nie mogę tego wdrożyć w życie ;-)
powiedzcie gdzie kupuje się te specjalne osłonki na barierki?

Ja zabezpieczenia kupiłam w OBI ale są też w innych sklepach. Mam taką siatkę zieloną, która bardzo fajnie wygląda i jest przy okazji przepływ powietrza bo dla nas jest to ważne zwłaszcza w lecie. Zrobie zdjęcie i wam pokarzę.

ja nie mam problemu z zabezpieczaniem balkonu bo mieszkam na parterze:tak: jedynie kupię taką drobno pleciona siateczkę i przyczepie do barierki żeby młoda zabawek nie wywalała:tak:
ze spaniem tez nie ma problemów młoda śpi całe noce:tak: co prawda parę razy sie zdarzyło że się obudziła w nocy i nie spała 2 godziny ale to byly sporadyczne przypadki:-)

reklama
hej!

zdrowiejcie dziewczyny!

agutek - nieźle się wyrabiasz skoro już o 15 jesteś w domku z Tolą:happy:

elahar - daj znac jakie te zabezpieczenia kupisz na szuflady i kanty, te z canpola u nas się nie sprawdziły, zrywała od razu, kominek zabudowaliśmy tymczasowo a na resztę uważamy:sorry2:
otwieranie lodówki i zamrażarki to najlepsza zabawa:rofl2:już nie raz mi się coś odmroziło:crazy::-D

Zosia budzi się w nocy tylko wtedy jak sie za głośno z m zachowujemy:-p:zawstydzona/y::-Dmamy jeden zamykany pokój:baffled:

Do góry