reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej :-)

Ja też niedługo do pracy.. Ale najpierw umyję okna :cool: Przynajmniej od wewnątrz :-) O resztę już się będzie mąż martwił :-p

Miłego dnia :-D

reklama
Cześć. Ja też w pracy. Dzisiaj mamy firmową wigilię, a ja w dodatku odbieram nagrodę :tak:. Jak wrócę do domu, to synek będzie już spał.

Ta noc nie była udana. A wszystko prawdopodobnie przez soczek z miętą. Ostatnio Karol pije w nocy jak szalony. Robię mu wodę z dodatkiem soku (tak gdzieś 20% soku), no i wczoraj pierwszy raz był soczek jabłkowo miętowy, który mu nie posmakował. A ja myślałam, że nie chce mu się pić. A jak mu potem zrobiłam wodę z innym sokiem, to wypił chyba ze 120 ml na raz.

My dzisiaj znowu ani razu w nocy nie wstaliśmy :tak:
Tak sie wyspalam, ze nawet do pracy na 6.30 dzisiaj sobie przyjechałam :tak:

blueberry a samej wody Karol nie wypije? w nocy to chyba nie za bardzo zdrowo dawać soczek...Gratuluję nagrody! A co to i za co? :-p

Dzień Dobry,

Malaga widzę, że świateczne porządki ruszyły pełną parą:tak:, ja się przyznam, że nie robię porządków ze względu na święta:-p, okna myje wtedy, kiedy mam więcej czasu, a przed świętami raczej go brakuje:baffled:, także nasze mieszkanie wygląda cały czas tak samo, a że jestem przecież w domu, to trzymam chyba jako taki porządek;-).

Bluberry gratulacje :-D

Dzień Dobry,

Malaga widzę, że świateczne porządki ruszyły pełną parą:tak:, ja się przyznam, że nie robię porządków ze względu na święta:-p, okna myje wtedy, kiedy mam więcej czasu, a przed świętami raczej go brakuje:baffled:, także nasze mieszkanie wygląda cały czas tak samo, a że jestem przecież w domu, to trzymam chyba jako taki porządek;-).

Bluberry gratulacje :-D

Ja też nie sprzątam jakoś specjalnie bo święta ;-)

Za 10 lat pracy (ło matko jaka stara jestem :szok:;-)).

Ło matko, jaka stara jesteś :szok::-D:-D
(Spoko, sama mam tylko trochę mniej )

Tylko wstaje i zawsze na palcach. Chyba się przejdę do lekarza w takim razie.

Szymek też wstawał tylko "z paluszków" aż nieraz bałam się, że sobie je połamie bo jakoś tak dziwnie to robił. Jak zaczął chodzić to też na paluszkach i trochę mnie to martwiło ale minęło parę dni i zaczyna stawiać całą stópkę na podłodze i zaczyna to wyglądać coraz normalniej powiedzmy:tak: no chyba, że ma pilne sprawy i się spieszy wtedy pędzi na paluszkach pochylony do przodu i zapomina o równowadze i takich tam przyziemnych sprawach:-D. Śmiesznie to wygląda. No i oczywiście niech nikt nie próbuje narzucać mu kierunku wycieczki bo albo stoi w miejscu i krzyczy albo siada i płacze albo się usztywnia na maksa w tą stronę, w którą chce iść:-D

reklama
Do góry