reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ewelinko- przykro mi z powodu twojej Henryki (słodkie imię dla kanarka)
tigger- jak tam w kraju, odezwij sie szybko
agutek- pracusiu, kładź się koło Toli i odpoczywaj

a ja w niedziele robie urodzinowy obiad dla rodziców i dziadków i juz nie wiem czy to był dobry pomysł żeby ich zapraszać, bedą mi siedziec do wieczora a przeciez nie powiem żeby wyszli bo sie chcemy położyć- ale teściowa juz mi tak przypomina o meża i moich urodzinach (jakbym nie wiedziała kiedy mamy) a między słowami dała mi do zrozumienia że z chęcią przyjadą je uczcić:baffled:jakos trzeba bedzie przeżyć

reklama
A ja zmęczona dzisiejszym dniem idę spać, bo Piotruś pewnie zaraz się obudzi na jedzonko.

On teraz jadłby bez przerwy, a pomyśleć, że niedawno walczyłam o każdy łyk mleczka.

Dobrej Nocy dziewczyny i dzieciątka:-).

Witajcie,
blueberry, wrzucaj zdjecia wózka na zamkniętym :-)
Ja wczoraj nie byłam na spacerze z Boryskiem, taka głupia ta pogoda, a jeszcze uprałam wózek po Mazurach ...dziś od rana leje, znowu nie wyjdziemy?

Witam!
Pogoda rzeczywiście w sam raz do spania a moja córcia się zaparła i spać nie chce:-( tylko marudzi na maxa. :no:

cześc dziewczyny:-)
u mnie net nie działał od rana:wściekła/y: na termometrze w częstochowie o 8 rano było 9 stopni i lało:wściekła/y: paskudna pogoda
wczoraj późnym popołudniem wybrałam się na zakupy i kupiłam pierwsze dzinsy od ciązy:-D mało tego to czarne rurki:-D i sweterek tak na poprawienie humorku w tą paskudną pogode:-)

reklama
wczoraj późnym popołudniem wybrałam się na zakupy i kupiłam pierwsze dzinsy od ciązy:-D mało tego to czarne rurki:-D i sweterek tak na poprawienie humorku w tą paskudną pogode:-)

Nie ma to, jak zakupy, nie dziewczyny:tak:.

A ja się biorę za pakowanie, bo jutro jedziemy.
Nie zapytałam, czy w hotelu maja internet, jak nie , to do poniedziałku, bo nie wiem, czy dam rade zajrzeć.

Do góry