reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Blueberry wcale tak nie mysl napewno dla Karolka jestes najlepsza mama na swiecie :tak:;-)

Agutku udanego wyjazdu zycze ;-) a Babcia napewno da sobie rade z mala :tak:a co do wymiotowania malenkiej to sie nie przejmuj jak to bylo jednorazowe mojej tez sie nieraz zdazaz:tak:

a co do niekapkow to ja jeszcze nie probowalam nawet dac malej sie z niego napic :zawstydzona/y: podajecie z takich zwyklych czy sa jakies specjalne dla tak malych dzieci??

a my na akademie nie dotarlismy dzisiaj, bo jeszcze załatwiałam sprawy ze chrzcinami ( już w niedziele:szok::szok:) i
powodzenia zycze oby wszystko bylo po Twojej mysli ,ja w niedziele lece do Pl :-D a chrzciny mamy tydzien po Tobie i tez juz sie stresuje :sorry2:

reklama
Wiatam:-)
moja córcia właśnie leży w łóżeczku i płacze jak szalona:szok: trochę ją przetrzymuje bo za bardzo się przyzwyczaiła że mama ciągle przybiegała jak tylko jakiś dzwięk z siebie wydała:no:

nie wiem czemu od kilku dni jest taka nieznośna pewnie przez zęby:-(

wczoraj wieczorem po kąpieli bardzo ładnie poszła spać:-)

no własnie pokrzyczała i poszła spać:-) ale ze mnie wyrodna matka pozwolić dziecku płakac:zawstydzona/y: ale płakała może ze 3 minutki:sorry2:

czesc dziwczyny
ja wczoraj bylam z Mala u lekarza ma zapalenie oskrzeli makabra. Kurcze jestem zla bo jak bylam w piatek zapobiegawczo bo maz byl chory to nic nie wysluchala byla zdrowa pare dni pozniej juz musi brac antybiotyk. Kaszel ma paskudny.
Pani doktor ja wazyla kluska z niej taka ma 8400. Kurcze dziewczyny wiecie jak to jest bo ja slyszalam ze na piersi dzieci tak nie przybieraja, ze na butelce bardziej ale maz i kolezanka mowia ze odwrotnie ale chyba chca mnie tylko pocieszyc co???

Gosiaczek z dziećmi jest różnie, moja córka ważyła 5300g i była pół na piersi, pół na butelce:tak: a mojej znajomej synek, młodszy od Natalki o dwa tygodnie, w tym czasie ważył 8kg:szok: i był tylko na piersi:tak:

bluberry u nas tez dalej tak samo , noc zarwana wstawalam co 10 minut , placz przez sen i od rana piszczenie . a jeszcze na dodatek mnie rozwalila angina
to juz 5 raz od czasu porodu . nie wiem co ja tak oslabiona jestem :sick:

albo jakas pakteria nie doleczona we mnei caly czas siedzi:-(

no wlasnie co do niekapkow one nie powinny kapac ??? bo z mojego leci jak z kranu :sorry2:
to chyba nie jest prawidlowy niekapek. moj maluszek wiez ze do buzki trzeba wlozyc i niby pije ale malu mu ubywa tego picia :baffled:

reklama
Ale dlugo spi moja kruszynka ale pewnie to przez ta chorobe ale budzic jej tez nie bede.
Kochana jest ta moja corcia nawet szczegolnie marudna nie jest w tej chorobie.

A apetyt to moje dziecko ma ooooj ma:-)

Do góry