reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ewelina może synek ma teraz jakiś trudny okres a z czasem wszytsko się unormuje, nie przejmuj się, że muszisz tak lulać - ważne żeby zasnął

reklama
Moje dziecko dzisiaj też dużo śpi. Pewnie dlatego, że pogoda jest syfna.

Moja mała chciała spać, ale sąsiedzi z dołu jej nie pozwolili :angry: Od jakiś 2 tygodni jest u nich remont i od wczoraj znowu zaczęli wiercić w ścianach - a najgorsze, że za każdym razem, gdy jest jej pora drzemki :sick:

Dopiero teraz mam czas, żeby usiąść przy kompie.

Wiktoria rano znowu zaczęła tak płakać jak wczoraj, ale udało mi się ją uspokoić i zasnęła. A ja z nią:tak: Spałyśmy do 12ej:szok::szok::szok: W dzień córcia spała jeszcze 20 minut i usnęła dopiero teraz.

moja dzisiaj też marudna:-( to pewnie przez szczepionkę i miała 37stopni:-( ale poszła spać o 20:tak: dzisiaj była pogoda do kitu nawt nie poszłyśmy na spacer:no:

My też nie byliśmy na spacerze, bo padało i strasznie wiało. Jutro też pewnie nie pójdziemy, bo będę piekła ciasta na siostry imieniny. Jak będzei ładna pogoda to może babcia wyjdzie z córcią.

Dzień dobry!!!
My też się wybieramy na spacer ale trochę później, koło 14. Zdążę wszystko zrobić w domku i się ociepli trochę, bo wyszłam na balko i za ciekawie jeszcze u mnie nie było.

hej :-)

A u nas tak sobie, wieje.. i sama nie wiem, czy wychodzić gdzieś z Piotrkiem, czy nie :rolleyes: Może na chwilę wybędziemy kupić coś tatusiowi na imieniny :-)

Miłego dnia :-)

Ps. Zaczęłam ćwiczyć brzuszki :szok::-D Ciekawe, na ile mi zapału starczy :eek:

reklama
Do góry