reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

podniosłam się z łóżka bo mnie ssie w żołądku:baffled: a Wy jeszcze o naleśnikach! nie mogę ich jeść na tej diecie:baffled:
mam barszcz

roksi dobrze, że dogadałaś dziadowi:-p

agutek myślałam, że jakaś wyjątkowa buntowa akcja;-)

reklama
podniosłam się z łóżka bo mnie ssie w żołądku:baffled: a Wy jeszcze o naleśnikach! nie mogę ich jeść na tej diecie:baffled:
mam barszcz

roksi dobrze, że dogadałaś dziadowi:-p

agutek myślałam, że jakaś wyjątkowa buntowa akcja;-)

madzikm ja tez na diecie i dlatego mam brokułowy krem :)
a ile stoi ten bio-cla jak mozna wiedzieć

A ja idę zaraz na imprezę firmową :-). Mam nadzieję, że jakieś dobre jedzonko będzie ;-)

udanej imprezki i dobrej firmy cateringowej:p

Z tym posikiwaniem to chyba jakieś takie naturalne dość, jakby etap przejściowy. W końcu przestaną, przecież do emerytury nie będą chyba nie?:oo2::-D

blue udanej imprezki :happy:

oby u nas na razie na noc jeszcze pampers ale w żłobku na drzemkę zakładają i suchy jest więc widac powoli sie odzwyczaja

Dzień dobry:)

Wojtek jeszcze do żłobka nie poszedł a już chory:szok: Przedwczoraj katarek i czerwone gardło, wczoraj troche chyba lepiej a dzisiaj zobaczymy.
No i oczywiście Michał też chory- katar i gardło.
A na dokładkę ja też chyba chora bo obudziłam się też z bolącym gardłem. Tak więc zaczyna się rodzinne chorowanie . Cudownie.

Ale za to dobre wiadomości z frontu żłobkowego. W przyszłym tygodniu Wojtek może zacząć. Mamy się wyleczyć i przychodzic. Ciekawa jestem jak będzie i jak sobie młody da radę.Ciągnie go do dzieci ostatnio bardzo więc to jest chyba dobry moment.

Za oknem paskudnie ale mi i tak chorzy więc mi nie żal bo i tak musimy kisić w domu.

reklama
Do góry