reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Fredzik pospałam sobie na wakacjach:-D:-D:-D

a i mamy jeszcze jeden sukces, mały sika do ubikacji i juz się nie boi:tak:, w dzień prawie nie uzywamy pampka, tylko na sen;-), mimo że na wakacjach uzywałam ich prawie cały czas, bo w podróży, bo na wycieczce, a po powrocie do domu od razu zdjęłam i wrócilismy do nauki, jednak chłopak juz na tyle rozumie ze odpampersianie poszło bardzo szybko:tak:;-)

reklama
dzisiej zupkę mały tez sam zjadł:tak:, troszkę porozlewał, ale dzielnie wiosłował łyżką;-)
a teraz biega na golasa, bo mu wygodniej sikać, nie musi zdejmować majtek:eek:, a ja tego nie lubię:no:

Ewelina ja też tego nie lubię, jak mały biega na golasa, bo tu pełno ludzi sie kręci i wiadomo jak to jest...
Krzysiu wrąbał dziś na deser jeden serek "bakuś" i trzy owocowe frutapura... aż w szoku byłam :D

dokładnie... Potrafię zrozumieć dwu czy trzyletnia dziewczynkę bez majtusiów, ale chłopak to jest dla mnie żałosne, a już pięciolatki to już w ogóle... dla mnie to zero kultury

hej :-)

Ewela - widze ,ze zadowolona po wakacjach :-)

dzielne nasze Przedszkolaki :tak::szok::tak:

moj m jutro do szpitala jedzie...(nie wspomne ,ze ma urodziny)...ma miec zabieg "dupy":rofl2: tzn. ma wrzoda ,ale nie takiego zwyklego tylko takiego w ciele w srodku siedzi i nic nie mozna z "wierzchu" z nim zrobic :no:...ciagle sie tylko cos mu tam saczy i przy tym boli go :confused2:..mam nadzieje ,ze cos zrobia i bedzie juz ok :tak:

Piotrek mimo pampersa zawołał siku przed snem:tak:, jeszcze troszkę i pozbędziemy sie pieluchy na dobre:-D, tylko co z kupką:confused2:, ma jeszcze opory, ale kibelka się bał, a się przekonał, więc i kupe pokonamy:-p

reklama
hej z wieczorka:tak:
dziś odkryłam że u mnie w sklepie na dole mają te czeskie czekolady studenckie:-p niedobra roksi:crazy: właśnie wcinam:sorry:

Sandi biedy Twój m:szok:

Ewelina u nas kupsko w majty idzie:crazy: młoda dziś mi powiedziała że boi się robić kupkę do ubikacji i w ogóle boi się kupki:szok:

Magda, Agutek ja też nie lubię biegających golasów:no: tym bardziej że dzieciaki siadają gdzie popadnie:confused2:

Do góry