reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

madzikm super Dziodzia dzielna dziewczynka:tak:
magda u nas pampki poszły w odstawkę:tak: wpadek sikowych brak po prostu ekstra jest:tak: woła siada sama na ubikacje, spuszcza wodę, myje ręce :-D no ale kupsko w majty:confused2: tłumaczę i nic:crazy: bobki nogawkami wypadają:crazy:

reklama
roksi mój też, ale chyba coś ostatnio zapomina co znaczy wołać i sikać na nocnik/trawkę. Ostatnio miał kilka wpadek. No i niestety te wpadki nocne są wykańczające...
Co do kupki to ja mam ten luksus, ze Krzyś woła, że chce i zakładam mu pieluchę...

Ostatnia edycja:
a u nas full słońce:tak: ale powiem szczerze że mam dość wysokich temperatur ale tylko ze względu na ciążę;-) a ogólnie nie cierpię zimy tych butów, płaszczy, czapek:confused2: dla mnie wiosna i lato mogą być cały czas:tak:

ja to chyba przetrwam zimę jakoś:sorry: i chyba docenię rodzenie dzieci wiosną;-)
na pewno wrócę na belly dance może jak będę w dobrej kondycji to w grudniu:tak: jeszcze wymyślę jakieś zajęcia tak by nie zwariować w domu:rofl2:
a tak w ogóle mażą mi się wakacje jakiś tydzień błogiego lenistwa:sorry:

hej

nie mogę wydostać się z brudów "powakacyjnych":-D
a jeszcze zaczyna się chmurzyć więc nie wiem ile zdążę prania wysuszyć:no:

Agutek, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:tak:, miło ją spędziliście;-)

kaskada super pomysł na wycieczkę do Wa-wy:tak:

Piotrek znowu zaczął budzic się w nocy:-(, pewnie mu brakuje naszego towarzystwa:rofl2:, bo tam razem spalismy
ale za to zaczął sam jeść, tyle ze bardzo niewiele, jak sama karmiłam, to zawsze coś wcisnęłam, a teraz nie i koniec:crazy:

hej!

Melduję, że u nas bez łez i wszystko w porządeczku:-). Dziś Zosia wyjadała dzieciom pomidora przy śniadaniu:zawstydzona/y:;-)
Nie nawiązuje jeszcze rozmowy z dziećmi, ale jest wesoła :-)

ewelina wg mnie cennniejsze, że sam je - choć mniej:tak:

reklama
Madzikm, fajnie, że Zosia radzi sobie w przedszkolu:tak: i pomyśleć, że moja siostra przeżywa zerówkę, kiedy jej syn ma już 6 lat a co dopiero takie małe dzieciaczki jak nasze:-)
Ignaś wczoraj jak wrócił, to był bardzo niegrzeczny:eek: wszystko wymuszał płaczem, urządzał histerie na ulicy, panie mówiły, że naśladuje te dzieci, które przyszły pierwszy raz, bo widzi, że nimi się więcej zajmują. :szok: dziś już było lepiej, była jego ulubiona ciocia, pogadali sobie, wrócił strasznie zadowolony:tak: Teraz wszystko kabluje co było w żłobku:-D
Ewelina, ja też uważam, że lepiej jak sam:tak: my na początku kupiliśmy taki foliowy śliniak z kieszonką, bo nie mógł sobie poradzić z zupą, ale teraz mu idzie.

Do góry