reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

madzikm super Dziodzia dzielna dziewczynka:tak:
magda u nas pampki poszły w odstawkę:tak: wpadek sikowych brak po prostu ekstra jest:tak: woła siada sama na ubikacje, spuszcza wodę, myje ręce :-D no ale kupsko w majty:confused2: tłumaczę i nic:crazy: bobki nogawkami wypadają:crazy:

reklama
roksi mój też, ale chyba coś ostatnio zapomina co znaczy wołać i sikać na nocnik/trawkę. Ostatnio miał kilka wpadek. No i niestety te wpadki nocne są wykańczające...
Co do kupki to ja mam ten luksus, ze Krzyś woła, że chce i zakładam mu pieluchę...

Ostatnia edycja:
a u nas full słońce:tak: ale powiem szczerze że mam dość wysokich temperatur ale tylko ze względu na ciążę;-) a ogólnie nie cierpię zimy tych butów, płaszczy, czapek:confused2: dla mnie wiosna i lato mogą być cały czas:tak:

ja to chyba przetrwam zimę jakoś:sorry: i chyba docenię rodzenie dzieci wiosną;-)
na pewno wrócę na belly dance może jak będę w dobrej kondycji to w grudniu:tak: jeszcze wymyślę jakieś zajęcia tak by nie zwariować w domu:rofl2:
a tak w ogóle mażą mi się wakacje jakiś tydzień błogiego lenistwa:sorry:

hej

nie mogę wydostać się z brudów "powakacyjnych":-D
a jeszcze zaczyna się chmurzyć więc nie wiem ile zdążę prania wysuszyć:no:

Agutek, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:tak:, miło ją spędziliście;-)

kaskada super pomysł na wycieczkę do Wa-wy:tak:

Piotrek znowu zaczął budzic się w nocy:-(, pewnie mu brakuje naszego towarzystwa:rofl2:, bo tam razem spalismy
ale za to zaczął sam jeść, tyle ze bardzo niewiele, jak sama karmiłam, to zawsze coś wcisnęłam, a teraz nie i koniec:crazy:

hej!

Melduję, że u nas bez łez i wszystko w porządeczku:-). Dziś Zosia wyjadała dzieciom pomidora przy śniadaniu:zawstydzona/y:;-)
Nie nawiązuje jeszcze rozmowy z dziećmi, ale jest wesoła :-)

ewelina wg mnie cennniejsze, że sam je - choć mniej:tak:

reklama
Madzikm, fajnie, że Zosia radzi sobie w przedszkolu:tak: i pomyśleć, że moja siostra przeżywa zerówkę, kiedy jej syn ma już 6 lat a co dopiero takie małe dzieciaczki jak nasze:-)
Ignaś wczoraj jak wrócił, to był bardzo niegrzeczny:eek: wszystko wymuszał płaczem, urządzał histerie na ulicy, panie mówiły, że naśladuje te dzieci, które przyszły pierwszy raz, bo widzi, że nimi się więcej zajmują. :szok: dziś już było lepiej, była jego ulubiona ciocia, pogadali sobie, wrócił strasznie zadowolony:tak: Teraz wszystko kabluje co było w żłobku:-D
Ewelina, ja też uważam, że lepiej jak sam:tak: my na początku kupiliśmy taki foliowy śliniak z kieszonką, bo nie mógł sobie poradzić z zupą, ale teraz mu idzie.

Do góry