reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam stację meteorologiczną :-D

Wyobraźcie sobie, że właśnie wypełniłam kartę zapisu dziecka do żłobka. Chodzi o to dziecko, które ma 6 cm :szok:. Musimy ją jeszcze podrzucić do żłobka i się modlić, żeby było miejsce w styczniu 2011 ;-).

reklama
Witam stację meteorologiczną :-D

Wyobraźcie sobie, że właśnie wypełniłam kartę zapisu dziecka do żłobka. Chodzi o to dziecko, które ma 6 cm :szok:. Musimy ją jeszcze podrzucić do żłobka i się modlić, żeby było miejsce w styczniu 2011 ;-).

o kurczę to w twojej okolicy takie sa zapchane żłobkiiiiiiiiiiiiiiii:szok::szok::szok::szok:

o kurczę to w twojej okolicy takie sa zapchane żłobkiiiiiiiiiiiiiiii:szok::szok::szok::szok:
Wszędzie są zapchane, chociaż na Krowodrzy podobno jest najmniej dzieci. Ja sobie trochę poczytałam na różnych forach i podobno oczekiwanie 1,5 roku na żłobek to standard w Krakowie. A ty jak załatwiałaś małemu miejsce w żłobku?

O matko! :szok:
Będziessz do grudnia w domu?
Taki mam plan :tak:. Ale będę trochę pracować w domu przez cały czas :sorry2:

Wszędzie są zapchane, chociaż na Krowodrzy podobno jest najmniej dzieci. Ja sobie trochę poczytałam na różnych forach i podobno oczekiwanie 1,5 roku na żłobek to standard w Krakowie. A ty jak załatwiałaś małemu miejsce w żłobku?

Taki mam plan :tak:. Ale będę trochę pracować w domu przez cały czas :sorry2:

w sumei teściowa załatwiła troszkę znajomości bo obie jej córki tam chodziły i zna dobrze kierowniczkę
ale u nas nie jeste zapchane i sporo dzieci odeszło z grupy i jakos nowe nie przychodziły:szok::szok: więc chyba serio Krowodrza najmniej zapchana nie wiem jak jest na mniejszych dzieciakach

kurcze takie chmurki rano były i zimno a tu teraz skwarek jakis sie szykuje
kopniaka sama sobie zapodałam i pokój dzieci ogarnięty cos mi bączki mało pomogły ale tez i nie przeszkadzały hehehehhe
trzeba bedzie wyjśc po zakupki dzis plan obiadowy kotleciki mielone i brokuł lub kalafior
a po obiedzie na dłuższy spacer przy Zuzi nadpotliwości muszę unikac upałów i jej nie męczyć bo bidulka całą czerwona i spocona po 5 min upałów jest w mieście gorzej na wsio ogród i woda pomagały

Po rozmowie z szefem postanowiłam jednak zapisać od października na wszelki wypadek. Chyba nie będzie problemu jak będę chciała później młode posłać?

Magda, do przedszkola się nie da zapisać wcześniej. Rekrutacja jest w marcu/kwietniu na dany rok i koniec. Chyba że do prywatnego, to tak :tak:

reklama
spacerek zakupy zaliczone
kuchnia lśni
obiad podany dzieci juz wszamały :))) ja warzywkuje się :pP
czekamy na S zje i pewnie wyjdziemy

jak chodzi o przedszkole to młoda się dostałą do 3 z listyyyyyy 2 praktycznie pod domem ale pierszeństwo miały samotne matki nie zdązyłam sie rozwieśc :pP

Do góry