reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej, ja niestety złapałam katar od Ignasia, z tym, że u mnie to na zatoki padło, więc głównie leże i jęcze:-p a ponieważ jest gorąco to tym bardziej marudzę:confused:
na szczęście remont już za nami, jeszcze tylko łóżeczko musimy kupić i gdzieś je ustawić:baffled:
U nas z nocnikiem też różnie bywa, najgorsze jest to, że M z czystego lenistwa czasem zakłada młodemu pampka:wściekła/y: doprowadziło to do tego, że zapomina zawołać, jak zapytam czy chce to zawsze zrobi, ale sam z siebie nie pamięta:dry:
kupa niestety do pampka, wycwanił się skubany i robi rano jak ma jeszcze pampersa z nocy:confused:
Blue, ja piłam na początku rozpuszczalną z 1 łyżeczki, ale miałam po niej zgagę:confused: teraz przerzuciłam się na taką mieszaną, pół zbożowa, pół naturalna i dużo mleka:-) ale tylko rano
OK wracam do marudzenia, bo mi M nie chce dać big milka:-D

Dzień dobry :)

Ochłodziło się dzisiaj.. może to i dobrze, bo się nie będziemy gotować w samochodzie..

Nie śpimy od 5, młody wyspany a my nie :baffled: Mąż jeszcze pochrapuje, nie może się zwlec z łóżka :baffled:

O ja raz na tydzień? U nas w górach było 2 razy dziennie, a normalnie raz dziennie to podstawa.
Rzadko się załatwia Piotruś. Ale może taka jego uroda.
No niestety, na dobre mu to nie wychodzi, bo kupkanie to dla niego stres straszny :szok:

Gratulacje dla Potrusiów za nocnikowe postępy:tak:
Dzięki ;-):-)

Fredzik - i u Was postępy, gratuluję :-)

Miłej niedzieli Wam życzę :)

hej:tak:
znów poszłam spać o 2:baffled: ale czuje zbliżający się finisz:sorry2:
zmykam umyć włosy bo od tynku są sztywne jak po najlepszym lakierze do włosów:-D

aha przedwczoraj do mieszkania wleciał chrabąszcz mloda krzyk:baffled: i wmówiłam jej historyjkę że robal wleciał bo poczuł zapach sisi na podłodze (akurat zesikała się na podłogę:wściekła/y:) i od wczoraj siada na nocnik:tak: nawet z efektami:tak:

Agutek Tkkurila super:tak: a jak ładnie na ścianie wygląda ma taki połysk:tak: szkoda że cena szalona ale widać że za dobrą jakoś:tak:

dzień dobry :-)

u nas też dzisiaj już chłodno...szkoda, bo w planach mieliśmy /gdyby prognoza jakimś cudem się nie sprawdziła :-D/ jechać nad jezioro :sorry2:

gratuluję postępów nocnikowych dzieciaczkom :-)

moja młoda znalazła ostatnio w szufladzie 2 stare smoczki, jeszcze z czasów jak miała kilka miesięcy i do mnie "o didi! dobry jest" - spróbowała go i zaskoczenie, bo smaku soli nie miał :-D powiedziałam, że pewnie że niedobry i dałam drugi, który był zamknięty w osłonce by spróbowała :-p nie mogła go złapać buzią, więc oddała a ja wyrzuciłam do śmieci :-D muszę jeszcze wyrzucić dwa z ostatniego okresu, które używała, bo wrzuciłam kiedyś do kuferka i tak leżą...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej :-) Niunia tez odsmoczkowana od jakis 2tygodni :tak:ale mam obawy ,ze jak pojedziemy do Pl i zobaczy u mojej siostrzenicy to bedzie tez chciala :sorry2:hmm ...zobaczymy jak to bedzie :cool2:

a powiedzcie kochane jaka pogode zapowiadaja na najblizszy tydzien?:confused: Ewela , Agutku Was szczegolnie prosze o prognoze ;-)bo Wy najblizej ;-)

reklama
U nas dziś leniwa niedziela. Ignas chwile był na podwórku,ale rzucał we mnie kamieniami i za kare musiał iść do domu! Ostatnio bywa niegrzeczny,tak jakby słowo "nie wolno" nie istniało! Sandi,podobno ma być burzowo i już nie tak upalnie,ale kto wie :-)

Do góry